"Briliantul", scump chiar şi pentru arabii de la Al Ahly! Mutu cere salariu 10.5 milioane de euro

În ciuda dorinţei lui Adrian Mutu de a continua să joace fotbal, după ce îi va expira suspendarea, în octombrie, la o echipă de primă mînă, interesul lui Al Ahli rămîne singurul concret. Arabii au mai făcut un transfer din Serie A, aducîndu-l pe Fabio Cannavaro, şi acum au pus ochii pe atacantul român.

Totuşi, cînd s-au interesat de condiţiile în care Mutu, 31 de ani, ar merge să joace acolo, cei de la Al Ahli au avut o surpriză: li s-a spus că vîrful viola doreşte nici mai mult nici mai puţin de 3,5 miloane de euro pe sezon şi un contract pe 3 ani! Arabii mai trebuie să-i plătească şi Fiorentinei o sumă de bani în schimbul lui Mutu, aceasta fiind cifrată la 6 milioane de euro.

După ce li s-au comunicat toate aceste cifre, cei de la Al Ahli au rămas şocaţi şi i-au anunţat pe italieni şi pe reprezentanţii jucătorului că vor reveni cu un răspuns cît de curînd, pentru că trebuie să analizeze bine situaţia, informează Corriere dello Sport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com