Mutu vrea să fie coleg cu Beckham

Adrian Mutu este dorit insistent de arabii de la Al Nasr. Formaţia antrenată de Walter Zenga, la care joacă şi românii Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş, a sosit ieri în Italia pentru un cantonament de trei săptămâni şi cu această ocazie conducătorii arabi vor negocia transferul „Briliantului".
Saudiţii oferă 6 milioane de euro Fiorentinei şi un contract de 10 milioane de euro pe trei ani pentru jucătorul român.
Mutu nu e însă tentat să accepte oferta lui Al Nasr. Chiar dacă se află în stare de suspendare după cel de-al doilea scandal de dopaj din carieră, românul e dorit de tot mai multe echipe în ultima perioadă.



Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş s-au înscris şi ele în cursa pentru achiziţionarea atacantului de la Fiorentina, dar acesta nu pare interesat să joace în Turcia.
Surse autorizate susţin că fostul tricolor îşi doreşte să evolueze în campionatul din Statele Unite la LA Galaxy, grupare cu care ar fi purtat deja câteva runde de negocieri. La LA Galaxy, el ar urma să fie coleg cu starul englez David Beckham.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com