10.000.000 € pentru Mutu de la Al Nassr

Adrian Mutu (31 de ani) este pe cale să se despartă de Fiorentina. Gruparea saudită Al Nassr este pregătită să ofere italienilor 6.000.000 de euro în schimbul românului, căruia îi va plăti un salariu de 10.000.000 de euro pe trei ani.

Cotidianul Corriere dello Sport a scris, ieri, că Fiorentina nu va rezista ofertei arabilor şi că este gata să se despartă de Adrian Mutu. În aceste condiţii, singurul detaliu care mai stă în calea perfectării tranzacţiei este acordul jucătorului român, momit cu un contract greu de refuzat, din punct de vedere financiar.

Al Nassr este gata să-i plătească “Briliantului” 10.000.000 de euro pe trei sezoane, la care se vor adăuga bonusuri consistente, în funcţie de performanţe. Chiar dacă impresarii fotbalistului au declarat în mod repetat că toţi cei care îl doresc trebuie să-i asigure un salariu anual de minimum 4 milioane de euro, lipsa ofertelor îl poate face pe atacantul de 31 de ani să-şi diminueze pretenţiile şi să devină starul echipei antrenate de Walter Zenga (50 de ani), cel care a dorit cel mai mult transferul său.

Aşteptat de Cociş şi de Ovidiu Petre

Dacă se va transfera la Al Nassr, Adrian Mutu nu va fi singurul român din lotul formaţiei saudite. Sub comanda lui Walter Zenga se pregătesc deja ex-stelistul Ovidiu Petre (28 de ani) şi Răzvan Cociş (27 de ani).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com