Reclamele lui Mutu

Datorita mediatizarii excessive a “briliantului” companiile de publicitate cu renume s-au inghesuit pentru a obtine semnatura atacantului roman in schimbul unor sume fabuloase.Treptat Adi Mutu a devenit o imagine foarte scumpa datorita acestor contracte.Nici presa nu se lasa mai prejos cand vine vorba de ''il fenomeno'' fiind vanat de paparazii la fiecare aparitie a sa .Tabloidele se inghesuie cu subiece incendiare si exclusiviste.Tirajul ziarelor explodeaza la fel si vanzarile cand Mutu este pe prima pagina.De-a lungul timpului contu lui bancar ,a devenit din ce in ce mai mare datorita spoturilor publicitare cum ar fi:Pepsi ,D&G,Adidas ,Cardinal Motors,Mizuno,Perenna,Cottonbelt, Undici ,Souvenir Clubbing ,pana in momentul de fata el a fost sau este legat de aceste brand-uri.

Colaborarea “briliantului” cu Pepsi,Adidas si D&G ,a fost pe timpul cand juca la Chelsea Londra.Pentru ca avea o viata”tulmuntoasa” si implicat in foarte multe scandaluri celebre,unele dintre aceste brand-uri s-au decis sa incheie colaborarea cu el din cauza faptlui ca pe vremea aceea avea o "imagine patata" .Revenirea in varf a atacantului a facut ca aceste companii sa-si reia colaborarile cu el un exemplu ar fi Pepsi fiind ea care akuma cativa ani a decis sa rezilieze contractul cu Adi Mutu.

PEPSI: in urma cu cativa ani Adrian Mutu a jucat rolul unui gladiator in reclama Pepsi alaturi de fotbalisti celebri .Acum apare in rolul lui Indiana Jones.





ADIDAS:pentru aceasta colaborare atacantul roman era obligat sa fie imbracat la orice aparitie oficiala a sa cu acest brand .Avandu-l coleg de reclama pe Beckham si Chivu








D&G:colaborarea cu acest brand ,in care am avut ocazia sa-l vedem pe "briliant" in postura de manechin, el defiland in haine D&G pe podium si pozand intr-un catalog.




CARDINAL MOTORS:semnarea contractului cu aceasta firma i-a adus lui Adrian in dar o masina unikata pe piata romaneasca un AUDI S8,cu conditia sa o foloseasca de fiecare data cand vine in tara.










MIZUNO:aceasta firma din Japonia produce echipament sportiv .Chiar daca are o piata mai mica de desfacere in Europa atacantul roman are o intelegere cu ei timp de 4 ani ,el folosind ghete"mizuno" in toate meciurile.





PERENNA: cea mai scumpa apa minerala din Romania.La incputul anului "briliantu" si-a.asociat imaginea cu noua apa minerala aparuta nu demult pe piata noastra.Chiar daca intelegerea este doar pe un an ei nu au ezitat sa puna o clauza foarte interesanta:doar Perenna in clubul lui Mutu(Pacha)






COTTON BELT:provine din America (1950).Este cumparata de o companie italiana care i-a propus decarului nationalei o colaborare.Zis si facut ,de anul trecut el este imaginea acestei vestimentatiei.






UNDICI: este o firma de echipament sportiv.Liderul fiorentinei este vedeta acestei campanii publicitare.






SOUVENIR CLUBBING :"briliantul"nu demult si-a asocia imaginea cu acest brand unde mai apare altaturi de inca 3 coechipieri de a lui .In campania publicitara sunt prezentate tot felul de tinute sport ,elegant , si se adreseaza publicului tanar care ar fi interesant sa fie in pas cu moda.










Acest material este facut exclusiv de adminul blogului,iar pozele sunt procurate din presa .Pentru a vedea pozele in imaginea in marime mare da click pe ele

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com