Iovan: «N-a mai vorbit nimeni cu Mutu»

Ştefan Iovan spune că Mutu e supărat din cauza a ceea ce i s-a întâmplat la Fiorentina şi staff-ul naţionalei aşteaptă să vadă cum va reveni după suspendarea de opt luni.

România abordează cel mai greu meci al preliminariilor fără cel mai valoros jucător al ei, Mutu, care mai are încă o lună de suspendare.

De la ultimul meci al „Briliantului" sub tricolor a trecut un an, iar în acest timp n-a mai ţinut nimeni legătura cu el de la naţională.

„N-a mai vorbit nimeni cu el, el e supărat acum din cauza a ce i s-a întâmplat la club şi e bine să-l lăsăm să-şi revină. Trebuie să vedem cum reintră după suspendare, cum se adaptează, despre Mutu să vorbim după ce va începe să joace din nou", spune Iovan, care neagă că ar fi avut vreun conflict cu vârful Fiorentinei.

„Mutu s-a certat pe teren cu Piţurcă în turneul din SUA, cu mine n-a avut nicio problemă. Îmi aduc aminte că la meciurile cu Cehia şi Olanda, spre exemplu, am colaborat foarte bine, se uita la jocurile adversarelor, era foarte concentrat şi preocupat", mai afirmă Iovan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com