Mutule, a fost o prostie?

«Briliantul» şi-a postat pe pagina de facebook un mesajdin care reiese că regretă incidentul cu sibutramina.
Adrian Mutu (31 de ani), atacantul Fiorentinei, a devenit obsedat de citate celebre, cu care îşi împânzeşte paginile personale de pe site-urile de socializare

Ultimul citat postat de Mutu pe facebook, sâmbăta trecută, îi aparţine marelui fizician Albert Einstein: “Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană. Dar nu sunt sigur de primul lucru”. Pasajul se potriveşte de minune cu situaţia în care se află atacantul Fiorentinei, care plăteşte pentru greşeala de a fi luat medicamente pentru slăbit fără a-i informa pe doctorii echipei. Cum pastilele respective conţineau sibutramină, substanţă interzisă, Mutu riscă o suspendare ce i-ar putea pune capăt carierei.

În urmă cu o săptămână, internaţionalul român îşi postase pe pagina personală de pe facebook un citat din piesa Othello, aparţinând dramaturgului englez William Shakespeare. “Înţeleg furia din vorbele tale, dar nu îţi înţeleg vorbele”, e replica pe care Desdemona i-o dă soţului său, Othello, care o acuzase pe nedrept că l-ar fi înşelat. Cum Mutu venea după un scandal sexual, s-a presupus că soţia lui, Consuelo, i-a făcut o criză de gelozie.

Abia aşteaptă să ciocnească ouă de Paşte

Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, aşteaptă liniştit şi încrezător verdictul în cazul dopajului cu sibutramină. “Abia aşteaptă să ciocnească ouă, de Paşte, cu fetiţele lui. E încrezător în aşteptarea verdictului tribunalului Comitetului Olimpic Italian de la Roma”, ne-a spus Giovani Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com