Mutu îl scoate din minţi pe Prandelli! "Nu poate fi recuperat"

Fiorentina plânge după Mutu! Fără "Il Fenomeno", cu Jovetic pe bară, trupa lui Prandelli e în cădere liberă! Prandelli nu mai are soluţii şi deplânge absenţa starului român şi a salvatorului Jojo! "Viola" a pierdut în ultimul meci din Serie A, cu Parma, chiar acasă, şi se anunţă zile grele pentru Gilardino şi compania înaintea meciului din Ligă, cu Lyon!


Cesare Prandelli este în continuare în stare de urgenţă, scriu cei de la firenzeviola.it! Prandelli este procupat de starea de sănătate a lui Mutu şi a muntenegreanului Jovetic.
"Pentru marţi pot spera doar la recuperarea lui Kroldrup, nimeni altul nu îmi dă speranţe! Mutu? E de nerecuperat. La fel şi Jojo", a declarat antrenorul Fiorentinei, potrivit presei din Italia.
Fiorentina e pe locul doi în Ligă şi urmează războiul cu liderul de la Lyon. Cu nouă puncte, Fiorentina are un final de foc: după francezi, urmează deplasarea de la Liverpool. Două înfrângeri coroborate cu două victorii ale englezilor i-ar elimina pe italienii din Liga!
Mutu este aşteptat să revină la meciul cu Inter!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com