Mutu şi Cesena au ajuns în optimile Cupei Italiei

Echipa Cesena, fără atacantul Adrian Mutu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Gubbio (locul 21 în liga a II-a), calificându-se în optimile de finală ale Cupei Italiei, informează gazzetta.it.

Golurile au fost marcate de Bogdani '11 (p),Benalouane '68 şi Candreva '90+2. Mutu nu a fost convocat de antrenorul Daniele Arrigoni pentru acest meci. În turul următor, Cesena va întâlni, la 13 decembrie, formaţia Napoli.

Fostul antrenor al echipei Cesena, Pierpaolo Bisoli, crede că victoria obţinută de această formaţie, duminică, în faţa grupării Genoa, prin golurile reuşite de atacantul Adrian Mutu, reprezintă un nou început şi pentru Cesena şi pentru român, informează calcionews24.com.


"De astăzi, pentru Cesena începe un nou campionat. Era nevoie de un succes atât de clar în faţa unui adversar puternic şi care vizează cupele europene. Era nevoie de golurile lui Mutu, campionatul începe şi pentru el. Este începutul unei reveniri şi eu cred că Cesena poate face asta, calitatea lotului este superioară. Ar fi putut exista îndoieli în ceea ce priveşte impactul prezenţei unui campion (n.r.- Mutu) într-o echipă mică şi după câteva luni mai dificile, situaţia s-a îmbunătăţit, deci trebuie să fim optimişti", a spus Bisoli.

Adrian Mutu a fost integralist şi a marcat ambele goluri ale partidei pe care echipa AC Cesena a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a XIII-a din Serie A.

sursa: mediafax

Mutu a innebunit Italia dupa doua goluri FABULOASE! Oferta DE MILIOANE care ii da IGNORE lui Milan

Adrian Mutu e iar la moda in Serie A dupa cele doua goluri marcate weekendul trecut cu Genoa.

  Mutu a innebunit Italia dupa doua goluri FABULOASE! Oferta DE MILIOANE care ii da IGNORE lui Milan

Atacantul roman a impresionat pe toata lumea cu executiile sale inexplicabile si a intrat in atentia catorva cluburi importante. Dupa Milan, care l-ar vrea pentru cel putin jumatate de sezon, Mutu mai e dorit chiar la echipa pe care a batut-o de unul singur in weekend.Presedintele de la Genoa, Enrico Preziosi, e dispus sa faca orice efort financiar pentru a-l convinge pe Mutu sa-si uite promisiunile facute la Cesena si sa accepte oferta venita de pe Marassi.

Intr-un interviu acordat Corriere dello Sport, Mutu a recunoscut ca nu se gandeste sa plece. Mai are un an si jumatate de contract cu Cesena si ii e dator patronului Campedelli, omul care a facut eforturi incredibile pentru a-l aduce in Romagna.

Articol remarcabil despre Mutu în La Repubblica: ”ADN de campion”

Cotidianul roman i-a dedicat atacantului Cesenei aproape o pagină după execuţiile fabuloase din meciul cu Genoa: ”Să recunoaştem! Ne-a lipsit”

Evoluţia lui Adi Mutu din meciul cu Genoa (2-0), încoronată cu o "dublă", continuă să facă valuri în presa italiană. Într-un articol spumos, din care nu lipsesc ironia fină şi aluziile la trecutul său tumultuos, cotidianul La Repubblica a comentat ieri renaşterea Briliantului după debutul modest de sezon la Cesena.


Mutu, susţine ziarul citat, "nu e genul care să scrie pe Twitter dacă hoţii îi fură Rolexul logodnicei, ca Lavezzi de la Napoli. Loveşte. Îşi reglează conturile, dar nu plăteşte niciodată. Se ridică de la masă şi, dacă i se prezintă nota, el răspunde «dă-o şefului tău». La Florenţa a lăsat în aer chelneri, la Torino, dulgheri, iar la Londra adevăraţi profesionişti".

Şi duminică, românul a reglat nişte conturi: "Cu această stagiune, începută prost, cu tifosii Cesenei, care nu demult îl huiduiau în urma unui penalty ratat, dar şi cu sine. Prin execuţiile fabuloase de la cele două goluri a ţinut să se uimească, exact ca orice narcisist care trăieşte scriindu-şi autobiografia".

Concluzia La Repubblica: "Dintr-un tunel se poate ieşi în vîrful picioarelor. Sau ca un campion care tocmai a cîştigat Cupa Mondială. ADN-ul îl plasează pe Adrian Mutu în a doua categorie. Să recunoaştem! Ne-a lipsit".

PARADOXAL Golurile cu Genoa l-au umplut de regrete: "Aş fi putut lua Balonul de Aur!" De ce a refuzat o super-ofertă a lui Totti

Internaţionalul român Adrian Mutu (32 de ani) a bifat duminică cea de-a 249-a apariţie în Serie A, dar în ciuda unei cariere apreciate în "Cizmă", atacantul crescut de FC Argeş nu a reuşit să-şi valorifice talentul pe deplin. Chelsea a plătit pe el 22,5 milioane de euro în 2003, dar românul a fost dat afară după doar un an din cauza consumului de cocaină. Mutu recunoaşte într-un interviu acordat ieri pentru Corriere dello Sport: "Dacă aş fi luat deciziile corecte, probabil că aş fi câştigat «Balonul de Aur»!".


Adi, cum te simţi după "dubla" cu Genoa?
Îmi lipsea mult golul! Sunt mulţumit că am luat trei puncte şi voiam, de dragul fanilor, să continuăm şirul victoriilor, după ce am învins Bologna.

Viitorul nu mai sună aşa rău, aţi părăsit ultimul loc din clasament...
Sincer, mă aşteptam la un parcurs mai bun, credeam că va fi mai uşor. Speram să avem mai multe puncte la această oră, dar formarea unei echipe omogene necesită timp.

Privind în urmă, ce decizii regreţi cel mai mult în carieră?

Oamenii mi-au zis că ar fi trebuit să fac alte alegeri de-a lungul timpului. Acum nu fac decât să muncesc pentru un viitor mai bun, dar probabil că, dacă aş fi luat deciziile corecte în carieră, până acum aş fi câştigat "Balonul de Aur". Nu vreau să mă gândesc prea mult la asta totuşi.

Acum trei ani ai fost aproape de un transfer la Roma. Crezi că ai ratat o oportunitate atunci?

Roma este un club cu care am simpatizat dintotdeauna, dar Fiorentina juca la un nivel foarte înalt în acea perioadă şi cred că am ales bine atunci când am rămas. Am vorbit de multe ori cu Totti, care a încercat să mă convingă să vin să joc alături de el. Mi-aşi fi dorit asta, dar din păcate acest lucru nu a fost posibil.

Cu ce echipe se luptă Cesena pentru evitarea retrogradării?
Cu Bologna, Novara, Lecce şi Parma. În fiecare an însă există o surpriză neplăcută în clasament, dar încă nu ştiu care va fi aceea.

Cine crezi că va câştiga titlul de golgheter în acest sezon?

Dacă apucă Crăciunul în Italia, Cavani (n.r. - Napoli) sau Ibrahimovic (n.r. - AC Milan).

Îi convine Gubbio
Adrian Mutu este anunţat titular în meciul din turul 4 al Cupei Italiei, pe care Cesena îl va disputa astăzi, de la ora 16:00, pe teren propriu, împotriva lui Gubbio (locul 21 în Serie B). Autor a trei goluri pentru "căluţii de mare" în acest sezon, Mutu a bifat prima sa reuşită la Cesena tocmai într-un amical cu Gubbio, încheiat cu scorul de 3-1 pentru echipa "Briliantului".

Lionel Messi (24 de ani) este câştigătorul ultimelor trei ediţii ale "Balonului de Aur" (2009, 2010, 2011). Argentinianul a cucerit 17 trofee în cariera sa, faţă de doar patru ale lui Mutu (Cupa Ligii şi Premier League cu Chelsea în 2005, respectiv titlul şi Cupa în România cu Dinamo, în 2000)

5 ani este perioada cea mai lungă petrecută de Mutu la o echipă: Fiorentina (2005-2011). El a schimbat nouă cluburi în carieră

PERIPEŢIILE LUI MUTU

2004
A fugit din cantonamentul naţionalei, împreună cu Neaga şi Lobonţ, înaintea unui meci din preliminariile CM 2006. Cei trei şi-au petrecut noaptea într-un club de striptease.

2004
Deşi şi-a început "aventura" la Chelsea cu patru goluri în primele trei meciuri, Jose Mourinho i-a reziliat contractul pe 29 octombrie, după ce a picat un test antidrog, în urma căruia s-a aflat că internaţionalul român consuma cocaină. A fost suspendat şapte luni şi Curtea Supremă de Justiţie din Elveţia i-a ordonat să plătească londonezilor 17 milioane de euro despăgubiri. Cele două părţi încă se judecă pentru această datorie.

2006
Victor Piţurcă l-a exclus din lotul naţionalei după ce Mutu i-a răspuns obraznic selecţionerului, într-un turneu amical din Statele Unite ale Americii.

2006
A bătut un ospătar din Constanţa cu o rangă învelită într-un prosop.

2009
Alături de Adrian Cristea a chefuit înainte şi după meciul cu Serbia (0-5) din preliminariile CM 2010. El a fost văzut într-un local la ora trei dimineaţa!

2010
A bătut un ospătar albanez într-un bar din Florenţa, deoarece acesta a refuzat să-l mai servească până la achitarea notei de plată! Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale ca urmare a incidentului.

2011
Înaintea amicalului cu San Marino (1-0), Mutu şi Tamaş au evadat din cantonament în toiul nopţii şi s-au prezentat mahmuri la antrenamentul de a doua zi.

Igor Campedelli, patronul Cesenei, dezvăluie cât de greu a reuşit să-l transfere pe Mutu: «Am dormit în aeroport pentru el»

În ciuda faptului că Cesena a învins Genoa (2-0) graţie golurilor lui Adrian Mutu (32 de ani), patronul Igor Campedelli (37 de ani) i-a transmis românului că trebuie să repete performanţa de duminica trecută pentru a-i “şterge” datoriile.




“Am dormit într-un aeroport din România pentru Mutu, pentru a-l convinge să vină la Cesena. În plus, i-am oferit cel mai mare contract din istoria clubului (n.r. - două milioane de euro pe sezon). Prin urmare, va trebui să mai câştige câteva meciuri de unul singur, pentru a putea spune că suntem chit”, a declarat Campedelli înaintea meciului Cesena - AS Gubbio, joc contând pentru Cupa Italiei. Adrian Mutu nu a fost convocat pentru această partidă.

Mutu îşi vede ruinat visul finalului de carieră! AC Milan nu a fost impresionată de eurogolurile Briliantului şi şi-a ales alt atacant

Adrian Mutu a avut o evoluţie senzaţională pentru Cesena în meciul cu Genoa din ultima etapă, când a înscris două super goluri şi se părea că interesul lui AC Milan pentru Briliant este perfect justificat, atacantul român fiind în mare revenire de formă.


Spreanţele atacantului român s-au năruit însă rapid, după ce timp de aproape o lună a fost considerat de presa italiană între primele două variante pentru un transfer la campioana din Serie A, care caută să acopere absenţa de lungă durată a lui Antonio Cassano, operat pe cord. Media din Peninsulă anunţă că diavolii au ajuns la un acord cu argentinianul Maxi Lopez de la Catania, dar că sud-americanul va semna doar în cazul în care milanezii nu vor reuşi să-l convingă pe exilatul lui Manchester City, Carlos Tevez.

Regretul lui Mutu: "Dacă aş fi făcut alte alegeri, acum aş fi fost un candidat la Balonul de Aur"

Adrian Mutu este din nou vedetă în Italia. Cele două goluri marcate în meciul cu Genoa l-au adus din nou în centrul atenţiei presei din peninsulă. Cu acest prilej, jurnaliştii de la Corriere dello Sport i-au solicitat un amplu interviu.

Întrebat ce moment din cariera lui ar schimba dacă ar avea ocazia să se întoarcă în trecut, Adrian Muttu a răspuns că dacă ar fi făcut alte alegeri, acum probabil ar fi fost probabil un candidat la Balonul de Aur.



"Multă lume mi-a spus că ar fi trebuit să fac alte alegeri în viaţa mea. Aşa a fost să fie, acum mă intersează doar să îmi fie bine în prezent pentru a-mi construi un viitor cît mai bun. Poate, dacă aş fi făcut alte alegeri, acum aş fi un candidat la Balonul De Aur, însă prefer să nu mă gîndesc la asta.", a afirmat Mutu.

"Totti mă ruga să vin la Roma"

Internaţionalul român a vorbit şi de interesul pe care AS Roma l-a avut pentru el în urmă cu trei ani şi jumătate.

"M-am gîndit să merg la AS Roma. Am simpatizat mereu acest club, pentru tot ceea ce există la echipă, dar şi pentru suporerii ei. Vorbisem de mai multe ori cu Totti. Sînt în relaţii bune cu el, ne respectăm reciproc. Uneori mă suna şi îmi spunea să vin la Roma. Mi-ar fi făcut plăcere să joc cu el, însă, din păcate, nu a fost posibil", a mai declarat Mutu

"Speram să avem mai multe puncte"

Mutu a vorbit şi despre situaţia Cesenei. După 13 etape, echipa internaţionalului român ocupă penultimul loc în Serie A cu doar două victorii şi trei egaluri.

"Mă aşteptam să fie puţin diferit la Cesena, credeam că va fi un pic mai uşor. Mi-am imaginat că vom avea mult mai multe puncte după 13 etape. Avem jucători cu experienţă şi tineri de valoare, deci şi resurse pentru a ne salva de la retrogradare", a mai spus Mutu.

"Îmi lipsea golul. Sunt fericit pentru cele trei puncte obţinute cu Genoa. Aveam nevoie de continuitate după succesul cu Bologna." (Adrian Mutu, despre cele două goluri înscrise în meciul cu Genoa)

Mutu MANIA dupa golurile GENIALE din Serie A! "Asta e absolut NEBUN!" Cum a facut un milionar italian sa se umileasca la Bucuresti pentru el

Romanul e ZEU la Cesena dupa golurile fantastice marcate cu Genoa!

  Mutu MANIA dupa golurile GENIALE din Serie A! "Asta e absolut NEBUN!" Cum a facut un milionar italian sa se umileasca la Bucuresti pentru el

Colegii sunt convinsi ca vor reusi lucruri mari in acest sezon datorita lui Mutu, care a depasit problemele de adaptare si poate sa-si ajute in sfarsit echipa.

"E un jucator nebun si avem mare nevoie de tot ce poate face bun pe teren. Ceea ce ne bucura pe toti e ca a inteles ce inseamna sa joci pentru Cesena. Nu i-a fost usor, venea de la Fiorentina, unde avea alt rol. Acum, ne putem bucura de golurile lui fantastice la fel ca suporterii", a spus atacantul Erjon Bogdani.

Presa din Romagna ii cere mai mult lui Mutu in urmatoarele meciuri. "Ii e dator patronului Campedelli", scrie ReSport, care comenteaza un episod incredibil petrecut la inceputul anului: milionarul din fruntea clubului a dormit in aeroport la Bucuresti pentru a nu-l rata pe Mutu, venit pentru cateva zile in Romania.

Gică Popescu se bucura pentru Adi Mutu

Popescu l-a lăudat pe atacantul Adrian Mutu, autorul golurilor prin care echipa sa Cesena a învins, duminică, cu scorul de 2-0, formaţia Genoa, în Serie A: "Mă bucur pentru Mutu pentru că a avut un început de sezon nu foarte bun. Aşteptările sunt foarte mari pentru că a fost adus ca un salvator şi nu este simplu să ai o asemenea presiune asupra ta. Pentru el acest meci câştigat şi cele două goluri îi vin foarte bine."

Mutu are din nou Italia la picioare

Mutu, fotbalistul care a ajuns la bal după spital

"Briliantul" a revenit pe val printr-o evoluţie de cinci stele când mulţi îl considerau un jucător terminat. Atacantul nu este la prima renaştere.


Adrian Mutu (32 de ani) e din nou pe cai mari. A marcat de două ori pentru Cesena în partida cu Genoa, scor 2-0, iar evoluţia sa a fost lăudată în cor de specialiştii italieni.


Până aici, nimic deosebit pentru un fotbalist care a marcat peste 100 de goluri în Italia în toate competiţiile. Însă, având în vedere că este vorba de "Briliant", lucrurile sunt mai complicate.


În urmă cu o săptămână, Mutu era considerat un jucător care nu mai are prea multe de spus în fotbal. Era contestat la Cesena, iar la naţională nu a mai fost chemat. Piteşteanul a revenit însă şi de această dată, la fel cum a făcut-o de atâtea ori în tumultoasa lui carieră: în stil de superstar.


Un an pe placul piteşteanului


În acest an, Mutu a fost ori la bal, ori la spital: a fugit din cantonamentul Fiorentinei, însă a salvat naţionala de la o ruşine cu Luxemburg, a băut cu Tamaş într-un bar din San Marino, dar apoi dat două goluri cu Belarus.

Poate omul care l-a caracterizat cel mai bine pe Mutu a fost fostul coleg de la Verona, danezul Martin Laursen.


"Adrian făcea un meci extraordinar, iar toţi fanii îi erau la picioare, însă o săptămână mai târziu nici nu ziceai că e acelaşi jucător. Apoi, când era contestat, strălucea din nou şi revenea imediat în centrul atenţiei. Cât am evoluat alături de el, Mutu a fost fie foarte sus, fie foarte jos", declara fundaşul nordic pentru EVZ, în iulie.


CAMPIONUL FĂRĂ TROFEU


La două goluri de cota 100 în Serie A

Dacă Mutu mai are nevoie de un singur gol pentru a-l egala pe Gheorghe Hagi în topul marcatorilor din istoria echipei naţionale, în prima ligă italiană, piteşteanul este la două reuşite de a intra într-un cerc select - cel al fotbaliştilor care au punctat de 100 de ori în Serie A.


Mutu a trecut pe la şase formaţii din Italia, marcând pentru toate în afară de Internazionale - prima sa experienţă în Peninsulă. Adi Mutu nu a câştigat încă niciun trofeu în carieră, federaţia italiană retrăgându-i titlul de campion pe care îl cucerise cu Juventus Torino, în 2006. Atacantul român e sub contract cu Cesena până în 2013.

Adrian Mutu: “Mai am destule gloante pe teava!”

Atacantul roman a reusit o dubla in Cesena – Genoa, scor 2-0, partida din etapa 12 a campionatului italian, iar romanul este laudat de presa si de fostii colegi de la AC Fiorentina.

Mutu 1 199x300 Adrian Mutu: Mai am destule gloante pe teava!

Adrian a fost omul meciului in confruntarea cu Genoa

Certat de toata lumea pentru evolutiile mizerabile din primele etape, Adrian Mutu a avut nevoie de trei luni pentru a se acomoda la Cesena. Dupa dubla din confruntarea cu Genoa, “Briliantul” a devenit eroul echipei. Atacantul are acum trei reusite pentru actuala sa echipa, Mutu contabilizand 50% dintre golurile Cesenei. “Calutii de mare” au legat doua victorii la rand, 1-0 la Bologna si 2-0 cu Genoa, si au pasat “lanterna rosie” celor de la Lecce.

Dubla din confruntarea de duminica i-a facut pe ziaristii din Italia sa remarce ca Adrian “a renascut la 32 de ani si poate fi omul care sa o salveze pe Cesena de la inec”, lucru remarcat si de Daniele Arrigoni, antrenorul Cesenei. Notat cu 8 pentru evolutia sa, Mutu a patruns – pentru prima data in acest sezon – in echipa etapei din Serie A, el facand pereche, in atac, cu suedezul Ibrahimovic de la AC Milan. “Briliantul” promite ca acesta este doar inceputul: “Mai am destul gloante pe teava!”.


Respectat de Frey, regretat de Gilardino

Umilit de Mutu la meciul din week-end, cand atacantul roman l-a executat cu o scarita din penalty, Sebastian Frey, portarul lui Genoa, spune ca nu s-a suparat pe Adrian. “Am fost colegi la Fiorentina cinci ani si am ramas buni prieteni, ne-am dat mana la finalul partidei” a spus goalkeeperul francez. Si Alberto Gilardino, aflat inca in lotul Fiorentinei, a avut cuvinte de lauda la adresa romanului, comparandu-l cu Totti sau Del Piero. Dupa plecarea lui Mutu de la Fiorentina, Gilardino a reusit un singur gol, el punand ineficienta sa pe “despartirea de Mutu, coechipierul cu care ma intelegeam cu ochii inchisi”. Dupa 12 etape, Fiorentina se zbate in zona nisipurilor miscatoare, aflandu-se pe locul 16, la trei puncte de retrogradare.


Mutu, ales cel mai bun jucator din Italia alaturi de Ibrahimovic!

Dubla lui Mutu pentru Cesena in ultima etapa de campionat l-a ridicat pe "Briliant" pana in TOP 5 cei mai buni jucatori din Italia.

Mutu, ales cel mai bun jucator din Italia alaturi de Ibrahimovic! Radu Stefan, intre cei mai slabi 5 jucatori ai etapeiMutu a fost numit de calciomercato.it cel mai bun jucatori din Italia alaturi de Ibrahimovic, Ilicic de la Palermo, Pepe de la Juventus si Denis de la Atalanta. Mutu a primit nota 7.5 dupa Cesena - Genoa

Mutu l-a UMILIT cu o "scăriţă", Frey nu s-a supărat! Ăsta e mesajul postat azi pe Twitter

Portarul echipei Genoa, Sebastian Frey, a scris, luni, pe pagina sa de Twitter, că îi mulţumeşte lui Adrian Mutu, care l-a încurajat după ce i-a marcat un gol din penalti printr-o "scăriţă" în partida câştigată de formaţia AC Cesena, scor 2-0, în etapa a XIII-a a campionatului Italiei.



"Vreau să-i mulţumesc lui Adrian pentru gestul de prietenie", a scris Frey.

Adrian Mutu, integralist la Cesena, a transformat, în minutul 70, un penalty acordat pentru un fault al lui Moretti asupra lui Bogdani. El a marcat şi în minutul 80, cu un şut de la marginea careului, iar Cesena a învins Genoa, cu scorul de 2-0, într-un meci din etapa a XIII-a din Serie A.

Presa italiană îl elogiază pe Mutu: românul 'stratosferic' a fost 'protagonist absolut' al meciului Cesena-Genoa

Presa italiană l-a lăudat, duminică seară, pe atacantul Adrian Mutu pentru prestaţia din meciul Cesena - Genoa, scor 2-0, în care a înscris ambele goluri, notând că a făcut "show", a fost "superstar", "stratosferic" şi "protagonistul absolut" al partidei.



"Mutu reduce la tăcere Genoa", a titrat Gazzetta dello Sport, adăugând că românul a fost "superstar împotriva echipei Genoa".

La Repubblica a notat că Mutu a relansat Cesena printr-o "scăriţă şi o magie", fiind "stratosferic", "protagonistul absolut" al partidei cu Genoa, în care a înscris mai întâi din penalti şi apoi a reuşit un "eurogol". Jurnalul, care i-a acordat românului nota 8 (cea mai mare), menţionează că după acest rezultat situaţia tehnicianului echipei Genoa, Alberto Malesani, este incertă, fiind posibil ca acesta să fie demis. "La Cesena este un campion ca Mutu, care din două faze a rezolvat meciul", a afirmat Malesani la finalul partidei.

Calciomercato.it l-a notat pe Mutu cu 7,5 şi a scris că victoria Cesenei "a fost semnată" în mare parte de el. "A fost meciul lui: a suferit, ca întreaga echipă, în prima repriză; s-a trezit în a doua, având o prestaţie de campion şi contribuind şi la faza defensivă. Două goluri, unul din penalti, al doilea o adevărată capodoperă. Victoria Cesenei poartă în special semnătura sa", menţionează sursa citată.

"Adrian Mutu Show", a scris Soccer Magazine, precizând că suporterii Cesenei au respirat uşuraţi, după ce în sfârşit atacantul român a devenit un lider pe teren.

Datasport l-a notat pe Mutu cu 8 şi a menţionat că românul a avut un "sânge rece de «serial killer»" la penalti."Dacă Mutu este Mutu, pentru Cesena salvarea este o misiune posibilă", adaugă site-ul italian.

Atacantul Adrian Mutu a înscris ambele goluri ale echipei Cesena, duminică, în meciul de pe teren propriu cu Genoa, din etapa a XIII-a a campionatului Italiei. Mutu a transformat, în minutul 70, un penalti acordat pentru un fault al lui Moretti asupra lui Bogdani. El a marcat şi în minutul 80, cu un şut de la marginea careului.

Sursa: Mediafax

Presa din Italia, la picioarele lui Mutu

Adrian Mutu a impresionat pe toata lumea cu prestatia avuta in partida Cesena - Genoa, din etapa a 12-a a campionatului italian de fotbal.

Atacantul roman a marcat "o dubla" de toata frumusetea, iar presa din Italia il ridica in slavi.


Iata cateva din titlurile celor mai importante cotidiene din Peninsula:

"Mutu o reduce la tacere pe Genoa si o revitalizeaza pe Cesena - Gazzetta dello Sport.

"Magia lui Mutu aduce victoria Cesenei" - La Repubblica.

"Cesena o bate pe Genoa cu un Super-Mutu" - Sport Mediaset.

"Mutu a incantat si Cesena a castigat" - Citta di Genova.

"Super-Mutu daruieste Cesenei cea de-a doua victorie din acest sezon" - Data Sport.

Adrian Mutu a marcat ambele goluri ale formatiei sale, Cesena, in partida castigata duminica, scor 2-0, cu Genoa, in etapa a 12-a din Serie A.

Cu aceste doua reusite, Mutu a ajuns la cota 3 goluri marcate in acest sezon si este golgheterul Cesenei.

Vezi imagini cu Mutu din meciul Cesena-Genoa!!!



































Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com