Mutu, blocat din nou de Fiorentina! Vezi ce transfer a ratat

Situatia lui Adrian Mutu la AC Fiorentina este in continuare incerta, evenimentele din ultimele zile indicand ca atacantul nu a fost iertat de oficialii italieni.

In ciuda faptului ca si-a cerut scuze fata de colegi si de presedintele Andrea della Valle, atacantul roman pare sa nu mai intre in planurile lui Mihajlovici.

Site-ul Tuttomercatoweb.com a anuntat cei de la Cesena au reintrat pe pista Adrian Mutu, dupa ce clubul l-a informat ca este liber sa reinceapa tratativele cu echipele care il doresc.

Oferta formatiei clasata pe locul 18 in Serie A a fost insa respinsa de toscani, Violanews.comanuntand un NU categoric al echipei din Florenta, cu numai cateva minute inaintea finalului perioadei de mercato din Italia.

Site-ul apropiat Fiorentinei a mentionat si existenta unei oferte de la AC Milan, considerata inacceptabila de catre oficialii "viola".

In urma cu o saptamana, Adrian Mutu a renuntat la impresarii Victor si Giovani Becali in speranta ca va fi reprimit in lotul Fiorentinei.

Apoi, atacantul roman a sustinut o conferinta de presa la Florenta, prin intermediul careia si-a cerut scuze pentru comportamentul avut in ultimele saptamani si pentru ca a lipsit de la unul dintre antrenamentele gruparii "viola".

Şefii Fiorentinei s-au răzgândit: Mutu e liber să plece!

În ciuda faptului că îşi ceruse scuze faţă de colegi şi de preşedintele Andrea della Valle pentru toate derapajele sale din perioada Fiorentina şi se părea că va primi o a două şansă, până la urmă Adrian Mutu nu mai intră în planurile lui Sinişa Mihajlovic.



Conform tuttomercatoweb.com, atacantul român este liber să reînceapă tratativele cu formaţiile care îl doresc, deoarece şefii grupării viola nu par încrezători că "Briliantul" va redeveni stâlpul pe care să se sprijine atacul echipei.

Conform aceleiaşi surse, Cesena ar fi reintrat pe fir pentru Adrian Mutu, încercând să parafeze tranzacţia până azi, la ora 24:00, când se va încheia perioada de transferuri..

Mutu joacă aşa cum cîntă Della Vale: "Va reveni doar cînd are cap şi picioare"

Adrian Mutu ar urma să revină în lotul Fiorentinei la meciul cu Palermo, din 13 februarie, dar mesajul oficialiilor toscani este unul foarte clar: românul de 32 de ani va reintra în echipă numai atunci cînd va demonstra că s-a schimbat.


"Linia Fiorentinei e clară: atacantul va reintra în grup doar când va avea capul şi picioarele pentru a face acest lucru. Adică: românul are încă probleme fizice, îi lipseşte ritmul, deşi, de unul singur, a accelerat recuperarea.

Apoi mai există un aspect: cel psihologic. Adrian trebuie să demonstreze că s-a schimbat. Timpul se scurge, însă la o analiză realistă totul arată că el va reveni în teren săptămâna viitoare. Astfel, Mutu va rata partidele cu Genoa (miercuri) şi Parma (duminică), urmând să revină în echipă la partida cu Palermo, programată în 13 februarie", a scris Gazzetta dello Sport, preluată de Mediafax.

De asemenea, italienii notează că Mutu a solicitat să fie inclus în lotul pentru meciul de miercuri, însă patronul Andrea della Valle nu a luat încă o decizie în acest sens.

Mutu trage ca nebunu’


Adrian Mutu (stânga) se antrenează suplimentar. El vrea să fie pregătit pentru primul meci oficialDupă ce s-a împăcat cu şefii Fiorentinei, Adi Mutu (32 de ani) transpiră din greu la şedinţele de pregătire fizică individuală, fiind hotărât “să rupă norii” când va reveni pe gazon.

Adrian Mutu este foarte motivat, după ce a fost iertat pentru greşeala comisă pe 5 ianuarie, când a părăsit antrenamentul fără aprobarea conducerii Fiorentinei. Cotidianul Corriere dello Sport a scris că atacantul român s-a antrenat “ca nebunu’”, sâmbătă, din dorinţa de a fi cât mai bine pregătit în momentul în care va juca din nou. Potrivit jurnaliştilor italieni, “Briliantul” a vizionat apoi, la televizor, meciul pierdut de formaţia viola pe terenul lui Lazio (0-2), fiind interesat în special de relaţiile de joc dintre colegii săi de echipă.

Azi, oficial în lot

Aceeaşi publicaţie pretinde că anunţul oficial privind reintegrarea lui Mutu în lotul Fiorentinei va fi făcut astăzi şi că românul ar putea păşi pe gazon miercuri, contra lui Genoa, sau cel mai târziu duminică, împotriva Parmei.

Jucătorii viola au decis: Mutu revine de mâine la antrenamentele Fiorentinei


Foto: EPA / Adrian Mutu ar putea reveni în terenPresa italiană susţine că atacantul român va reveni de mâine la antrenamentele Fiorentinei după ce şefii echipei au lăsat ca coechipierii lui Mutu să aibă ultimul cuvânt în privinţa reprimirii "Briliantului" în lot.

Mulţumită colegilor săi, Adrian Mutu (foto) va reveni la antrenamente sub comanda lui Sinişa Mihailovic şi ar putea fi titular în următorul meci al echipei din Firenze, cel cu Genoa, de miercuri.

După o lună de scandal, Mutu şi-a cerut scuze şefilor Fiorentinei şi le-a cerut să fie reprimit la echipă, mai ales că a renunţat şi la contractul de impresariat cu fraţii Becali.

Mihajlovici a rabufnit la adresa lui Mutu

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a rabufnit dupa meciul cu Lazio Roma, cand a fost intrebat despre situatia lui Adrian Mutu.


"Am probleme mai importante decat sa ma mai gandesc la Mutu. Este decizia conducerii, nu a mea", a spus Mihajlovici.

Sarbul a renuntat sa-l mai apere pe Mutu dupa ce "Briliantul" a absentat la un antrenament din aceasta iarna, motivand ca este inzapezit.

Fiorentina a pierdut sambata seara, scor 0-2 cu Lazio, si ocupa locul 11 in Serie A, cu 25 de puncte.

Mircea Sandu are planuri mari pentru atacantul român: Adi Mutu, pe teren cu Argentina


Adrian Mutu a jucat ultima dată pentru România în octombrie 2009, la 0-5 cu Serbia, la Belgrad

Mircea Sandu (58 de ani), preşedintele FRF, este un adept al reprimirii lui Adrian Mutu (32 de ani) la echipa naţională. “Naşul” a dezvăluit şi termenul-limită până la care vrea să-şi vadă dorinţa îndeplinită.

În ciuda situaţiei dificile de la Fiorentina şi a relaţiei deteriorate cu selecţionerul Răzvan Lucescu, Adrian Mutu are un susţinător de marcă în persoana lui Mircea Sandu, preşedintele FRF. “Naşul” a declarat că vrea să-l vadă pe “Briliant” jucând din nou pentru naţionala României cel târziu în luna august, când este programat amicalul cu Argentina, prilejuit de inaugurarea noului stadion Naţional din Capitală.

“Mi-aş dori să-l văd pe Mutu pe teren la amicalul cu Argentina, mai ales că el se potriveşte stilului de joc al sud-americanilor. Argentinienii sunt obligaţi prin contract să vină cu Messi şi cu celelalte vedete”, a spus Mircea Sandu, citat de sport.ro.

Mihajlovici: "De patru luni, la noi se vorbeşte numai de scandaluri, mai puţin de fotbal"

Mutu va fi reprimit luni în lotul Fiorentinei

Presa italiană scrie azi că patronul Fiorentinei, Andrea della Valle, va lua luni decizia definitivă în privinţa lui Adrian Mutu, dar că verdictul oficialului este evident: atacantul va fi reprimit la antrenamente.

"În cele trei săptămâni de pauză, românul s-a antrenat separat cu un preparator fizic pus la dispoziţie de club. Le-a mărturisit apropiaţilor că este gata oricând să reintre pe teren", a mai scris Corriere dello Sport.

Deşi este în acest moment reprezentat de Pietro Chiodi, site-ul firenzeviola.it notează că în ultimul timp au devenit tot mai insistente zvonurile privind reluarea colaborării dintre Mutu şi Alessandro Moggi, impresarul care l-a adus la Juventus după suspendarea de la Chelsea.

Gilardino il asteapta pe MUTU ca sa dea golul 200: "Am decis ca Mutu merita salvat!"

La 28 de ani, Gilardino are 198 de goluri in campionat, cupa, Europa dar si pentru nationala. Atacantul italian il asteapta pe Mutu ca sa-l ajute sa dea golul cu numarul 200. Este partenerul lui preferat.

  Gilardino il asteapta pe MUTU ca sa dea golul 200: "Am decis ca Mutu merita salvat!" Mutu este colegul preferat al lui Gilardino, in 50 de meciuri alaturi de roman a dat 48 de goluri. Mutu se poate intoarce pentru Fiorentina miercuri in meciul cu Genoa: "A facut atatea greselei. Dar cred ca este omul care merita salvat. E timpul ca Fiorentina sa-i intinda o mana", a spus Corvino.

"Daca oficialii clubului decid ca Mutu merita inca o sansa, eu n-am nimic impotriva", a spus si Mihajlovic.

Noul impresar al lui Mutu: "Nu sunt un papiţoi!"

Noul impresar al lui Adrian Mutu, Pietro Chiodi, a apărut brusc, şi în câteva zile a contribuit la schimbarea cu 180 de grade a situaţiei. Fotbalistul român este aproape de a fi reprimit de un club care, la un moment dat, afirma prin vocea preşedintelui Della Valle că nici nu mai vrea să audă de Mutu.




Înainte de a vă întreba despre rezolvarea neaşteptată a cazului Mutu, am vrea să vă întrebăm în ce măsură sunteţi impresarul jucătorului şi în ce măsură faceţi jocurile...
Adică dacă sunt un papiţoi, nu?!

E foarte dur spus, dar s-a insistat mult pe tema că, prieten fiind cu fraţii Becali...
Hai să spun, să fie clar! Eu sunt apropiat de foarte mulţi oameni din România. Cu unii chiar foarte bun prieten. Pe Giovani şi Victor îi cunosc de mult, de 12 ani, şi îi respect, dar asta nu mă împiedică să am relaţii foarte, foarte apropiate cu oameni cu care ei sunt certaţi. Noi avem o altă mentalitate, cred. Nu zic că mai bună. Dar dacă eu nu mă înţeleg cu cineva, nu aş pretinde unui prieten al meu să nu mai vorbească deloc cu respectivul. La fel cum pot să îi spun "pa, la revedere!" unuia fără să mă cert cu el. E un pic altfel.

Deci v-au cerut fraţii Becali să preluaţi, fie şi formal, reprezentarea lui Mutu?
Adrian m-a sunat pe mine şi mi-a spus că vrea să mergem împreună. Mă cunosc cu el de mult. Cu el, cu Cristi, cu Radu, cu Lobi... Atunci eu i-am zis că trebuie să vorbesc cu Victor şi Giovani. L-am sunat pe Victor, l-am întrebat, mi-a răspuns, după care i-am zis lui Adi: "Vai, Adi! Să ne apucăm de treabă!".

De atunci aţi mai vorbit cu fraţii Becali?
În ultimele zile nu am mai avut timp să vorbesc cu nimeni aproape, dar repet, din punctul meu de vedere, relaţia cu ei este una la fel de apropiată. Toţi au crezut aşa, că eu sunt doar decor în afacerea asta. Chiar şi cei de la Fiorentina, iniţial, dar e munca mea şi nimic mai mult.

Să discutăm despre Mutu acum. Cum de s-au schimbat lucrurile cu 180 de grade într‑un timp aşa de scurt? Care a fost strategia?
Am vorbit cu toţi la Fiorentina şi le-am explicat că oricine mai merită o şansă şi le-am spus că eu unul am stat cel mai mult cu Adrian în ultima perioadă şi că ştiu cât de mult îşi doreşte să intre, să joace şi să rupă tot (în sensul bun al cuvântului).

Şi dumneavoastră credeţi în pledoaria asta?
...Eu cred mult în jucătorul Mutu şi cred că, dacă i se va da posibilitatea, va ajuta Fiorentina. Deocamdată nu au spus nimic oficial, dar sunt optimist că el va reveni şi o va face ca un jucător mare.

Inclusiv la naţională? Pe mulţi români îi interesează asta...
Răspunsul îl vom avea cu toţii în viitor, dar îl simt că vrea să mai dea ceva şi naţionalei.

Revenind la ruptura dintre el şi foştii lui agenţi. Mutu a rămas supărat după conferinţa aceea de presă a lui Giovani Becali?
Ceva a fost atunci. Nu vreau eu să discut despre problemele dintre el şi alţi oameni, mai ales că sunt oameni cu care eu am o relaţie foarte bună.

A sărit Mutu să îl bată pe Mihajlovici atunci? A fost învăţat să trateze de pe poziţii de forţă? La ce se referă Adrian când spune că a fost sfătuit prost?
Sunt alte întrebări la care nu am eu ce să răspund. Eu lucrez cu Adrian de câteva zile şi am acceptat să vorbesc despre această perioadă. Nu sunt omul care să vrea publicitate, dar nici nu pot să îmi asum faptul că reprezint acum un jucător foarte mare.

La ce să ne aşteptăm pe mai departe?
Sperăm ca Adrian să revină, să dea goluri, să îşi ducă la bun sfârşit contractul cu Fiorentina, care expiră în 2012, şi să fie sănătos.

Se poate spune că în decizia preconizată de a fi reprimit a contat şi faptul că Fiorentina nu merge foarte bine în perioada asta?
La cât de iubit este Adrian aici, la Firenze, eu spun că problema ca el să mai joace în tricoul viola s-ar fi pus oricum din punctul de vedere al fanilor. Mai departe nu vreau să mă lansez în presupuneri.

Cine este Chiodi?

Pietro Chiodi este un italian care s-a apropiat foarte mult de fotbalul românesc mai ales în ultimii 12 ani. Este un apropiat al mai multor oameni cunoscuţi din fenomen, de la selecţionerul Răzvan Lucescu până la fraţii Becali ori George Copos. A venit în România pentru prima dată ca reprezentant al unei fundaţii umanitare care a ajutat copiii bolnavi de SIDA de la noi, dar ulterior a ajuns să locuiasă perioade mai lungi la Bucureşti. S-a căsătorit cu o româncă, şi-a luat licenţă de impresar la Federaţia Română de fotbal şi face naveta între capitala României şi Roma, în funcţie de interesele de afaceri pe care le are.

Ioan Ovidiu Sabău face lobby pentru reprimirea lui Adi Mutu la naţională: ”E fotbalist de clasă”

Antrenorul lui FCM Târgu Mureş crede că Mutu, iertat de şefii Fiorentinei şi reprimit în echipă, n-ar trebui să lipsească nici dintre tricolori.
Mutu (în galben) e considerat de mulţi specialişti singurul jucător care ar putea face diferenţa pentru România în preliminariile Campionatului European din 2012

Mutu a fost reprimit de Fiorentina în lot. Ar fi bun şi la naţională? Dacă e pregătit, e un jucător valoros, de care echipa naţională are nevoie. Totul e ca el să fie preocupat de fotbal, nu de alte prostii. Mutu e fotbalist de clasă şi, fără discuţie, poate ajuta România în campania de calificare la Euro 2012.

Patronii Fiorentinei, fraţii Della Valle, au acceptat scuzele atacantului român

Aşa cum era de aşteptat, Andrea Della Valle, patronul Fiorentinei, “s-a înmuiat” după discuţia purtată, joi seară, cu Adrian Mutu (32 de ani), anunţându- l pe antrenorul Sinişa Mihajlovici că-l poate reprimi pe jucător în lot.

Diego (stânga) şi Andrea Della Valle conduc cu mână de fier destinele clubului toscan

Întâlnirea dintre Adrian Mutu şi Andrea Della Valle a durat 45 de minute şi a avut un final previzibil: atacantul român a mai primit o şansă din partea patronului Fiorentinei. “Era greu să rămân insensibil după scuzele prezentate de Adrian. Am fost dezamăgit din cauza greşelilor comise de el, dar ştiu că a fost prost sfătuit. Ar putea fi reintegrat în echipă în două, trei zile”, a declarat patronul Fiorentinei.

Fiorentina il salveaza pe Mutu

Adrian Mutu va primi o noua sansa din partea Fiorentinei, sefii formatiei toscane anuntand ca vor sa-l salveze pe jucatorul roman.

Directorul general al gruparii "viola", Pantaleo Corvino, a declarat ca ii va intinde o mana de ajutor lui Mutu, fotbalist la care nu vrea sa renunte.



"Este adevarat ca Mutu a facut foarte multe greseli in cariera sa, acum si-a irosit un intreg an. Chiar si asa, clubul trebuie sa ii intinda o mana de ajutor pentru ca are nevoie de asa ceva si nu vom renunta la el, este un om care trebuie salvat", a spus Corvino la microfonul Rai Sport.

Adrian Mutu a revenit la prima echipa a Fiorentinei dupa ce si-a cerut scuze pentru scandalurile in care a fost implicat in ultimele luni.

Atacantul roman are sanse sa revina pe gazon inca de la mijlocul saptamanii urmatoare, cand Fiorentina intalneste Genoa.

Mutu şi Fiorentina au căzut din nou la pace

La o zi după conferinţa de presă în care şi-a cerut scuze faţă de toată suflarea “viola”, atacantul român a revenit pe „Artemio Franchi” pentru o întâlnire decisivă cu preşedintele Andrea Della Valle.


Îmbrăcat elegant, la volanul unui Range Rover, Adrian Mutu a ajuns la stadion la ora 17.45. La 18.30 era înapoi în maşină, un zâmbet tot! „A fost o discuţie pozitivă, cordială", a spus Mutu, după care le-a transmis jurnaliştilor italieni: „Sper să joc miercuri cu Genoa".

Conform presei italiene, Mutu şi-a cerut din nou scuze în faţa lui Della Valle, asigurându-l de onestitatea intenţiilor sale. Bossul Fiorentinei a fost încântat de discursul românului, s-a îmbrăţişat cu acesta la final, dar nu i-a promis nimic.

Mihajlovici, ultimul obstacol?

Mai întâi vrea să se asigure că toată lumea e de acord cu revenirea lui Mutu, aspect ce va fi clarificat după meciul de azi cu Lazio. „Apoi, nu va mai exista niciun obstacol: Mutu va fi din nou jucătorul Fiorentinei", a concluzionat site-ul Violanews.com.

Se pare că Della Valle aşteaptă şi „ok-ul" lui Sinişa Mihajlovici, care prin declaraţiile din ultimele zile şi-a exprimat reticenţa privind revenirea lui Mutu. „Vorbim de Mutu de 3-4 luni, iar eu vreau să ne concentrăm pe meciul cu Lazio. Preşedintele a spus deja că poate fi reprimit la echipă", a spus ieri sârbul, semn că Mutu nu a fost iertat chiar de toată lumea.

„Teatrul lui Mutu", ironizat de presă

„Un teatru ieftin inevitabil. Şi previzibil... O mutare mediatică perfectă. Îl invităm pe «Il Fenomeno» să piardă mai puţine nopţi şi să frecventeze şi mai puţin maidanele de la periferie", scria ieri într-un editorial din „La Repubblica" despre revenirea lui Mutu.

Mihajlovic: "Dacă şefii îl iartă pe Mutu, nu vor fi probleme din partea mea sau a jucătorilor"

"Cazul Mutu" continuă să o ia pe un traseu pozitiv pentru fostul decar al naţionalei României. Sinişa Mihajlovic a recunoscut azi că, dacă şefii Fiorentinei îl vor ierta pe "Briliant", nu se va împotrivi revenirii sale la echipă.



"Încă nu s-a decis nimic. Mai întâi trebuie să se decidă şefii, apoi jucătorii, iar ultimul cuvânt îl am eu. Desigur, dacă şefii iau o decizie pozitivă, nu cred că vor fi probleme din partea mea sau a jucătorilor", a spus Mihajlovic, conform Fiorentinanews.com.

Teodor Burnar:Mutu-şi schimbă părul...

De câte ori are voie să greşească un om? Când omul în cauză este Adrian Mutu, numărul permis de erori s-a epuizat de mult. Dacă Fiorentina nu îl ia înapoi, Mutu are oricând un loc la „Închisoarea păcătoşilor“.

Probabil că Mutu va scăpa şi de data asta. Are toate şansele. E valoros, are carismă, dar mai ales, e şmecher. Va scăpa, şi e ca şi cum ar fi scăpat de crimă. N-a omorât pe nimeni, veţi spune! Parţial, aveţi dreptate. Dar într-un fel, ne-a omorât pe fiecare dintre noi, iubitori de fotbal sau simpli patrioţi, care am făcut greşeala să ne confecţionăm idoli din nişte personaje de carton. Sau de hârtie ieftină de tabloid, e la fel de corect.

Păcatele „Briliantului“ se ştiu. Se iau câteva linii de cocaină, câteva dame de companie, o serie de escapade nocturne, se condimentează cu o căsnicie ratată şi una pe ducă, alte câteva bătăi cu ospătari şi băieţi de casă, plus câteva ţigăneli ca la uşa cortului. Şi pentru că trebuiau să poarte un nume, li s-a spus Mutu.

Acum, piteşteanul îşi cere scuze de la Fiorentina şi de la întreaga lume. „Am greşit, iertaţi-mă!“, cam asta ne-a strigat Il Bambino Mutu în „mea culpa“ de miercuri.

A greşit, iertaţi-l! Are doar 32 de ani, nici un pic de experienţă de viaţă şi a fost păcălit de lupul cel rău şi grizonat, Giovanni pe numele lui. Nu Boccaccio, Becali.

În orice caz, „Il Fenomenomai merită o şansă să o dea în bară. Fiţi siguri că o va fructifica. Mai ales la figurat. Pentru că Mutu-şi schimbă părul, dar năravul, ba.

Andrea Della Valle: Sper ca Mutu să joace miercuri cu Genoa

Veşti bune pentru Mutu. Preşedintele Fiorentinei spune că speră ca Mutu să joace miercuri cu Genoa.


Adrian Mutu a avut o întâlnire cordială cu preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle şi atacantul român ar putea juca din nou etapa viitoare.

"A fost o întâlnire pozitivă, cordială. A mers bine, sunt foarte satisfăcut. Dacă i-am cerut să-şi mai ceară scuze? Nu este nevoie doar de scuze, mai trebuia să clarificăm şi alte lucruri. Sper să joace miercuri contra Genoa", a declarat Andrea Della Valle.

Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă miercuri în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Aceasta a fost prima conferinţă de presă susţinută de jucătorul român după scandalul izbucnit la începutul lunii ianuarie, în urma căruia a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri. Clubul viola i-a permis să discute cu jurnaliştii în sala de conferinţe de la stadionul Artemio Franchi, iar presa italiană a speculat că jucătorul ar putea fi reprimit în lot.

Porţi deschise pentru Mutu » Ultima iertare

Preşedintele Andrea Della Valle a anunţat ieri că "Mutu poate fi reprimit în lotul Fiorentinei. E un băiat bun, dar a fost prost sfătuit"

Fiorentina e gata să-şi reprimească fiul rătăcitor. Problema iertării lui Mutu a devenit doar o chestiune de zile. Pledoaria atacantului român, de la conferinţa de presă organizată miercuri cu acordul clubului, şi-a găsit imediat ecou favorabil chiar la preşedintele Andrea Della Valle!

"Sînt foarte mulţumit de cuvintele lui Mutu, a făcut un pas înainte şi schimbînd impresarul. Şi-a cerut scuze colegilor şi mutarea a fost apreciată. Acum mai trebuie să clarifice şi situaţia cu ei. Ne întîlnim, îl voi privi în ochi să-l înţeleg, deşi îmi imaginez ce va spune. E băiat bun, dar a fost prost sfătuit. Rămîne netransferabil!", a anunţat ieri după-amiază bossul Violei.

Joacă miercuri?
Mai departe scenariul nu este greu de imaginat. Chiar dacă nu va scăpa de amendă şi de reducerea salariului, Adrian va fi reprimit la antrenamente de Mihajlovici şi ar putea reintra la Fiorentina chiar miercuri. În meciul de acasă cu Genoa, la două zile după închiderea mercato. Mercato de unde a mai apărut o ofertă engleză, trimisă de Newcastle, ce caută urgent atacant.


"Mutu a fost mereu o nouă achiziţie, l-am mai aşteptat şi în octombrie. Probabil va reveni în lot. Vom decide în cîteva zile"
Andrea Della Valle, preşedinte Fiorentina


"Teatrul iertării"
Presa italiană a înţeles că pasul făcut pentru a fi iertat a fost numai o piesă bine jucată de Mutu. "Un teatru ieftin inevitabil. Şi previzibil... O mutare mediatică perfectă şi un traseu net... Pentru a-i pune pe toţi de acord, l-am putea invita pe il fenomeno să piardă mai puţine nopţi şi să frecventeze şi mai puţin maidanele de la periferie. Măcar cele sărace, unde copiii visează şi rîd în ţărînă. Anumite experienţe te ajută să creşti. Pe copii, sigur. Dar, în special pe cel ce nu mai e de mult. Măcar în buletin", a scris Benedetto Ferrara, în editorialul din "La Repubblica".


"Să ne ţinem de nas, să credem în Mutu cel «naiv şi spăşit» şi să întoarcem foaia. Pentru binele Fiorentinei de azi. Pentru al celei de mîine sperăm că povestea nu se mai repetă"
Corriere della Sera, ediţia de Firenze

"De un an tot vorbesc despre Mutu. Sigur că este o mare diferenţă între a-l avea şi a nu-l avea, ca pînă miercuri"
Pantaleo Corvino, director sportiv Fiorentina

"Jucătorul Mutu e un campion şi a arătat-o. Cel din afara terenului a creat multe necazuri, dar pentru binele Fiorentinei trebuie reprimit în lot"
Alessandro Altobelli, fost internaţional italian

Della Valle: “Mutu e băiat bun!”

“Fenomenul” este pe punctul împăcării cu familia care patronează clubul din Florenţa. Aseară, Andrea Della Valle a declarat că Mutu este un băiat bun şi că există premisele unei împăcări. “O să mă uit în ochii lui şi voi lua o decizie”. Între timp, Newcastle United se interesează de soarta “Briliantului”.



Atacantul român a promis goluri în schimbul iertării, familia Della Valle s-a înduioşat, iar din Anglia a primit o veste interesantă: este pe lista de achiziţii a celor de la Newcastle United. Tehnicianul italian Silvio Baldini consideră că Mutu este singurul lider al echipei din Florenţa şi că echipa are mare nevoie de revenirea lui. ”Nu cred că vor fi probleme. Mutu este unicul lider al Fiorentinei. Singurul care are carismă şi nu văd cum Fiorentina l-ar putea lăsa să-i scape. Românul ar trebui, totuşi, să înţeleagă că anii trec şi ar fi timpul să se maturizeze. Dacă jucătorul şi Della Valle vor face câte un pas înapoi, atunci totul se va linişti. Dacă nu, totul se va încheia aici”, a spus Baldini. Un alt fost tehnician al Fiorentinei, Alberto Cavasin, spune că reprimirea în lot a românului trebuie cântărită cu mare atenţie. "O posibilă reintegrare a lui Mutu în lot trebuie cântărită atent. Nu ştiu dacă Della Valle s-a simţit cu adevărat ofensat de ce a făcut Mutu. Dacă sentimentele lui au fost reale, nu cred că mai există şanse de împăcare. Dacă poziţia sa a fost doar formală, atunci poate face un pas înapoi”, a precizat Cavasin

Dorinel are îndoieli în privinţa lui Mutu

Antrenorul gălăţenilor ne anunţă că a îmbătrânit şi Adi Mutu, în care nu vede un Mesia menit să ne ducă la Euro 2012.


Mutu are capacitatea să fie salvatorul situaţiei?
Depinde de formă. Cu tot respectul pentru Adi, dar numai dacă va fi într-o formă excelentă va putea fi util. Mutu într-o formă normală nu mai poate ajuta echipa! Mulţi trăiesc în continuare cu sentimentul că e vorba de Adi Mutu cel de acum câţiva ani, dar nu ştiu dacă mai e cazul.

Cristi Borcea: "România are nevoie de Mutu, revenirea lui ne măreşte şansele de calificare"

Mutu, iertat de sefi, ramane netransferabil! Vezi reactia sefului Fiorentinei!


www.Sport.ro

Mihajlovic l-a iertat pe Mutu: "Transferurile sunt închise şi la plecări şi la veniri"

Mutu are întâlnire decisivă cu şeful Della Valle, dar italienii sunt gata să îl reprimească pe român la echipă. Italienii spun că Mutu ar putea rata meciul cu Lazio din acest week-end, dar că românul va fi
prezent pe teren la meciul cu Genoa!

Primul pas l-a făcut Mihajlovic, care l-a iertat deja pe atacant: "Transferurile sunt închise şi la ieşire şi la intrare"

"Adrian a greşit. Vedem ce vom face, dar din punctul de vedere al antrenorului este un element care ne face să ne simţim confortabil. Mercato? Este închis şi din punct de vedere al plecărilor şi al venirilor", a mai spus Mihajlovic

Victor Becali: "Nu am rupt de faţadă contractul cu Mutu, am făcut-o pentru binele lui"

Victor Becali spune că nu s-a supărat pe Adrian Mutu, deşi acesta a rupt contractul de reprezentare cu firma fraţilor Becali. Agentul FIFA susţine că această decizie a făcut-o pentru bine lui Mutu şi speră că acesta va fi reprimit în lot.



"Am considerat că aşa e cel mai bine pentru el, nu mai este un jucător de 23-24 de ani, pentru a lupta pentru el. Are o vârstă, trebuie să joace, am rămas în relaţii foarte bune. Nu noi ne-am dus la Fiorentina să-l lase liber, toate au venit din partea celor de la Firenze. El este extrem de iubit de fani, publicul abia aşteaptă să revină.

Pentru el mă interesează ca lucrurile să iasă într-un mod cât mai fericit. Ruperea asta nu e de faţadă, nu am nimic de ascuns. Dacă el va juca, va înscrie, sigur că se poate întoarce la naţională. Am văzut că selecţionerul are dorinţa de a-l convoca, dacă el joacă bine", a declarat Victor Becali la Sport.ro

Întâlnire decisivă Mutu-Della Valle! VEZI când ar putea reveni "Briliantul" pe teren!

După declaraţiile date de preşedintele Andrea Della Valle, la Fiorentina se vorbeşte despre momentul în care Adrian Mutu va reveni pe teren în tricoul grupării toscane, informează violanews.com.



Sursa citată menţionează că este puţin probabil ca "Briliantul" să fie convocat pentru partida cu Lazio, de sâmbătă, însă că vineri situaţia s-ar putea schimba radical.

Totuşi, cel mai probabil Mutu va fi în lotul pentru meciul cu Genoa, din 2 februarie. Dacă nu, cel mai târziu pe 6 februarie, cu Parma, Mutu va fi pe teren.

Andrea Della Valle a declarat că apreciază discursul lui Mutu de la ultima conferinţă de presă şi că va avea o întâlnire decisivă cu atacantul român.

Patronul Fiorentinei: "Sînt mulţumit de declaraţiile lui Mutu. Cu Becali va vorbi avocatul meu"

Andrea Della Valle, patronul Fiorentinei, a vorbit despre situaţia lui Adrian Mutu, declarînd că e mulţumit de declaraţiile jucătorului român şi că va lua în scurt timp o decizie privind viitorul său.



"Sînt foarte mulţumit de declaraţiile lui Mutu. A făcut un pas înainte prin schimbarea impresarului. Nu pot să decid dacă va fi reprimit în lot. Voi avea o discuţie cu el şi apoi voi lua o decizie. El a fost prost informat. De Becali nu vreau să vorbesc, cu el va vorbi avocatul meu.
Adrian mi-a cerut să ne întâlnim în această seară. Voi asculta ceea ce are să-mi spună, scuzele sale au fost apreciate şi de echipă", a spus Della Valle conform fiorentinanews.com


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com