Adrian Mutu nu reuşeşte să scape de imaginea consumatorului de droguri | Dependent de «zăpadă?»


Mutu (în alb), aici în duel cu Cristian Raimondi (Livorno), e luat din nou la mişto de presa peninsularăAu trecut 6 ani de când Adrian Mutu (31 de ani), pe atunci sub contract cu Chelsea Londra, a fost depistat pozitiv la cocaină, suspendat 7 luni şi concediat de englezi. Cu toate acestea, “Briliantul” este ironizat şi astăzi pentru acel episod.

Greşelile comise de-a lungul carierei continuă să-l urmărească pe Adrian Mutu, devenit ţinta ironiilor jurnaliştilor din Italia. În urmă cu două săptămâni, atacantul român a fost luat peste picior de un caricaturist, inspirat de bătaia pe care fotbalistul i-o aplicase unui chelner din Florenţa. Tirul glumelor mai mult sau mai puţin sărate la adresa “Briliantului” a fost continuat ieri de cotidianul Corriere della Sera.

O glumă nesăratăCu doar două săptămâni în urmă, Mutu era ironizat şi de un site de caricaturi italian

“În ciuda crizei economice, Bologna rămâne o piaţă atractivă: ieri, după ce a văzut toată acea zăpadă, Mutu s-a oferit să joace pentru ei”, se putea citi într-un text satiric despre cea mai recentă etapă din campionatul Italiei, în care meciul Bologna - Chievo a fost amânat din cauza ninsorii.

Jurnaliştii de la fiorentina news.com bănuiesc că referirea la Mutu şi la “zăpadă”, termen argotic pentru cocaină, este o aluzie străvezie la perioada în care fotbalistul român obişnuia să consume droguri.

“Nu e dificil de imaginat că prin «zăpadă » se face referire la cocaină şi la problemele avute în trecut de atacantul Fiorentinei. Dacă chiar aşa stau lucrurile, este vorba de o lipsă de eleganţă”, a scris site-ul fio rentinanews.com.

Mutu, susţinut de un fost jucător al Fiorentinei. Vezi de cine!

Fostul internaţional italian Enzo Robotti s-a declarat încrezător că Adrian Mutu va face tot ce îi stă în putinţă ca să fie iertat pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni şi este convins că românul va înscrie în etapa următoare din Italia, informează violanews.com

"Sper ca Mutu să aibă evoluţii bune şi să facă astfel încât să fie iertat pentru tot ce a făcut în aceste luni. Sunt convins că va înscrie în meciul din etapa următoare", a spus Robotti.

Enzo Robotti a evoluat în tricoul Fiorentinei în perioada 1957-1965, iar între 1968 şi 1965 a făcut parte din reprezentativa Italiei.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la sfârşitul lunii octombrie, după ce a ispăşit o suspendare de nouă luni pentru dopaj. La finele aceleiaşi luni, internaţionalul român a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, fiind acum în proces cu acesta.

Fiorentina va întâlni, duminică, pe teren propriu, pe Cagliari, în etapa a XV-a din Serie

"Mutu ar trebui să se uite în grădina lui Hagi!"

Intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Dan Puric a vorbit si despre atacantul roman Adrian Mutu.


- Cum e Adrian Mutu ca reprezentare naţională?
- Nu sînt legat de el decît prin limbajul meu. Dar limbajul meu, al pantomimei, nu este muţenie, este tăcere. Apare prin ziar că a luat droguri, un băiat care dă şi goluri, dar ia şi droguri, ceva de genul ăsta. Să nu mai ia droguri, domnule! Cred că e foarte talentat dacă a ajuns în Italia. E o mare nedreptate, ei cîştigă mult prea mulţi bani. Aşa e piaţa, fiindcă e şi o mare industrie. Eu aş regla-o, aş mai da din banii aceştia celor bolnavi de SIDA, de cancer. Dau de foarte mulţi bani şi-şi pierd cumpătul.

- Ştiţi vreun model?
- Mie mi se pare un model Hagi, hipertalentat, hiperechilibrat, la locul lui. Mutu ar trebui să se uite în grădina lui Hagi. E păcat de el, nu de alta.

Adrian Mutu ratează meciul cu Juventus din etapa a 14-a din serie A

Adrian Mutu ratează meciul cu Juventus din etapa a 14-a din serie A

Atacantul român Adrian Mutu nu va juca în meciul pe care Fiorentina îl va disputa duminică în deplasare cu Juventus Torino, în etapa a 14-a a campionatului italian de fotbal.

Mutu va rămâne la Florenţa şi se va pregăti în încercarea de a juca etapa următoare, cu Cagliari (5 decembrie).

După cum relatează cotidianul ''La Nazione'', citat de AgerPres, este posibil, dar foarte dificil, ca Mutu să joace în partida de marţi, cu Reggina, în Cupa Italiei, eventual în repriza secundă.

Astfel, la Torino, Fiorentina îl va avea în atac doar pe Gilardino, sprijinit de tânărul Ljajic.

Lucescu jr: "Dacă nu îl convoc pe Mutu, o voi face spre binele echipei"

Selecţionerul României a vorbit iar despre cazul Adrian Mutu.

Răzvan Lucescu nu a luat încă o decizie în privinţa convocării lui Adrian Mutu la echipa naţională. Selecţionerul aşteaptă ca atacantul să joace cât mai multe meciuri la Fiorentina şi abia apoi poate lua în calcul o eventuală chemare.

"Mutu este un jucător foarte talentat, trebuie să joace, să confirme, să arate o disponibilitate totală pentru echipă. E un subiect delicat, care a creat o presiune urâtă.Dacă voi decide să-l convoc înseamnă că nu mi-e teamă. Dacă nu îl voi convoca, o voi face spre binele echipei", a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Avocatul lui Racaj: "Nu am cerut 10 mii de euro de la Mutu, suma apărută este ireală"

Avocatul lui Berat Racaj, ospătarul albanez agresat de Adrian Mutu în urmă cu o lună, susţine că ultimele declaraţii ale clientului său apărute în presa din România nu sunt adevărate:

"Dacă am cerut 10 mii de euro despăgubiri? Această sumă este ireală! Dezminţim tot ce s-a publicat în ultimele zile în presa română, între părţi nu a existat decât o singură întâlnire pentru stabilirea anumitor termeni. Situaţia este sub controlul procurorului care se ocupă de acest caz" , a declarat Luca Spaziani la Radioblu.

Presa din Italia avertizează» Mutu nu ar trebui să rişte!

Chiar dacă nu este refăcut complet după accidentarea din meciul cu Cesena, Adrian Mutu ar putea juca în meciul cu Juventus din această etapă. Presa din Italia atrage atenţia însă asupra faptului că fotbalistul romîn ar putea risca o accidentare mult mai gravă dacă va forţa pentru meciul cu "Batrîna Doamnă".


"La Nazione" scrie că Fiorentina trebuie să fie prudentă cu recuperarea lui Mutu: "Mutu, e mai bine să nu rişte".

Fiorentina are mare nevoie de fotbalistul romîn. Echipa antrenată de Sinişa Mihajlovici ocupă un dezamăgitor loc 13, avînd doar 15 puncte acumulate în 13 etape.

Mutu s-a refăcut şi revine cu Juventus

"Fiorentina are nevoie de Adrian Mutu" au scris ieri toate site-urile din Italia. Deşi nu este refăcut complet, românul ar putea juca sâmbătă, contra lui Juventus. Adrian Mutu s-a antrenat normal la ultimele două şedinţe de pregătire ale Fiorentinei şi, conform presei din Italia, românul va face deplasarea la Torino pentru partida de sâmbătă cu Juventus, din etapa a 14-a din Serie A. Tuttosport a scris ieri că leziunea musculară pe care Adi a suferit-o în meciul cu Cesena de acum două săptămâni nu este atât de gravă şi că va putea evolua cel mult o repriză.


Chelnerul bătut vrea mai mulţi bani!

Avocatul lui Berat Recaj, chelnerul bătut de Mutu, a mărturisit că jucătorul român a refuzat să-i dea clientului său suma de bani cerută şi că acesta va face plângere penală împotriva românului. "Am cerut zece mii de euro şi nu am primit nicio contraofertă din partea fotbalistului", a spus Luca Spaziani. Surse din anturajul lui Mutu susţin că jucătorul nu are nicio emoţie în legătură cu ospătarul kosovar şi că este încrezător că vor ajunge la un acord.

Se îngroaşă gluma: Mutu riscă închisoarea! » Albanezul Berat şi-a scos alt certificat de 20 de zile

Avocatul ospătarului bătut acum o lună n-a ajuns la nici o înţelegere cu apărătorii "Briliantului" şi merge astăzi la Procuratură să continue acţiunea penală

Concentrat pe revenirea cît mai rapidă la Fiorentina, Mutu caută să tragă însă de timp în meciul cu ospătarul albanez de 28 de ani, pe care l-a bătut acum o lună în faţa discotecii "Full Up".

Atacantul român şi-a schimbat miercurea trecută avocaţii, Ducci şi D'Avirro fiind înlocuiţi cu cei ai casei Giuseppe Taddeucci-Sassolini, iar vineri i-a trimis să trateze cu Luca Spaziani, chiar în ziua ultimatumului stabilit de apărătorul legal al victimei.


"A fost mai degrabă o întîlnire de informare pentru ei. Îi aşteptam să vină cu o contraofertă la cererea noastră de despăgubiri, dar nimic! Le-am mai dat răgaz pînă vineri. Clientul meu nu vrea ca Mutu să fie condamnat, e o problemă secundară. Cum jucătorul nu şi-a cerut nici scuze, trebuie să plătească pentru ce a făcut. Numai dacă ne înţelegem o să retragem plîngerea penală", ne-a mărturisit ieri Spaziani.

45 de zile de îngrijiri!
Avocatul lui Berat Racaj l-a avertizat pe Mutu că se joacă cu focul, pentru că albanezul şi-a mai scos un certificat medical: "Vineri a făcut alt control. I s-au prescris 20 de zile de îngrijiri, ce se adaugă primelor 25. Trebuie să se şi opereze pentru că are 28 de ani şi n-o să stea toată viaţa cu nasul rupt". Spaziani merge azi să-i ceară procurorului Filippo Focardi, care se ocupă de acest caz, continuarea anchetei. Cum albanezul a depăşit 40 de zile de îngrijiri, Mutu riscă închisoarea, pedeapsa prevăzută la articolul 582 din Codul Penal italian fiind între 3 luni şi 3 ani.


"Probabil că în mintea lui Mutu este să tergiverseze lucrurile, că poate în ianuarie sau la vară pleacă din Italia şi va evita orice pedeapsă. Nu-l lăsăm să scape însă fără să plătească"
Luca Spaziani, avocatul albanezului

Onoarea lui Adi Mutu costă 10.000 de euro

Racaj Berat, chelnerul bătut de român, solicită o sumă decentă pentru a se opera la nas. "Briliantul" îl ignoră

Întoarcerea pe gazon nu i-a priit deloc fotbalistului român Adrian Mutu. Accidentat în cel de-al treilea meci susţinut de la revenirea după suspendarea dictată pentru dopaj cu sibutramină, jucătorul de la Fiorentina este presat şi de probleme extrasportive.

Cele mai mari bătăi de cap i le dă procesul pe care i l-a intentat ospătarul albanez Racaj Berat, pe care românul l-a bătut cu bestialitate acum câteva săptămâni.


Albanezului trebuie să i se reconstruiască nasul

Adrian Mutu nici măcar nu i-a cerut scuze victimei sale şi, mai important, nu are nicio intenţie să-i ofere despăgubiri financiare, deşi l-a stâlcit în bătaie (i-a strivit nasul, lovindu-l cu pumnii şi cu picioare), iar albanezul are nevoie de o intervenţie chirurgicală care să-i redea înfăţişarea avută înaintea întâlnirii cu vedeta.

Între avocaţii celor două părţi au avut loc mai multe discuţii, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Italianul Luca Spaziani, reprezentantul lui Racaj Berat, este dezamăgit de atitudinea pe care Adrian Mutu şi apărătorii săi o adoptă la negocieri.

Presiuni în van


"Am vorbit la telefon cu avocatul lui Mutu, apoi ne-am întâlnit. N-am sesizat disponibilitate din partea lui Mutu de a încheia acest caz. I-a rupt nasul clientului meu, care are nevoie de operaţie. O astfel de in tervenţie chirurgicală costă 10.000 de euro. Clientul meu nu are această sumă. Trebuie să i se reconstruiască din nou nasul", nea declarat ieri Spaziani, care a indicat astfel şi suma litigiului.

Nici presiunile publice exercitate de apărătorul albanezului nu au dat roade. Spaziani a ameninţat cu dezvăluiri incenditare despre caz, dacă Mutu nu îşi achită datoria. Atitudinea războinică a celui care-l reprezintă pe Berat nu l-a impresionat câtuşi de puţin pe Mutu şi nici pe avocatul acestuia.

"I-am propus ceva, aşteptăm răspunsul"


"Noi i-am făcut o propunere. Nu ne-am înţeles, iar acum aşteptăm contraoferta. Se pare că nu va veni această contraofertă. Nu sunt semne că vor să plătească. Iar despre scuzele pe care le tot aşteptăm de la Mutu... E o chestiune umană, de respect. El nu are sensibiltiatea de a face astfel de gesturi. Nu are bunăvoinţă", ne-a mai spus Spaziani.

Avocatul lui Berat a solicitat o întâlnire între clientul său şi Mutu la televizor, pentru ca albanezul şi românul să se impace public. Piteşteanul este cel care refuză în continuare orice dialog cu victima sa. Mai mult, nu are de gând să-i acorde scuze formale, deşi agresiunea pe care a comis-o este fără dubii.

A avut bani pentru un Rover personalizat


Mutu refuză să-i dea bani lui Berat, dar nu este deloc zgârcit când este vorba să-şi facă singur cadouri. Într-o perioadă în care şi Chelsea Londra îl târăşte prin tribunale, silindu-l să-i achite o sumă astronomică (17,1 milioane de euro), iar Fiorentina i-a înjumătăţit salariul în perioada în care a fost suspendat pentru dopaj, românul cheltuieşte la fel de mult ca în vremurile sale bune.

Recent, Adi Mutu şi-a cumpărat, de la un dealer auto din Florenţa, un Range Rover. Preţul de catalog al unui astfel de automobil este de 80.000 de euro. Valoarea maşinii a crescut după ce Mutu a decis s-o personalizeze în stilul fiţos pe care-l adoptă de când juca la Dinamo (şi-a trecut numărul de pe tricou - 10 - pe capacul jenţilor)!

Nepotul Consuelei caută gloria în Liga I

Dominicanul Mikhail Perez, fotbalistul echipei Gloria Bistriţa, vrea să dea lovitura în România, unde paşii i-au fost îndrumaţi de către Adi Mutu.


Mikhail Meyreles Perez (20 de ani) este una dintre prezenţele exotice din fotbalul autohton. Mijlocaşul ofensiv al echipei Gloria Bistriţa este născut în Republica Dominicană, a locuit în SUA, iar acum vrea să dea lovitura în România.

Este singurul fotbalist dominican ajuns vreodată în ţara noastră. Mikhail are legături directe cu fotbalul mare. Mama sa este verişoară primară cu Consuelo Mutu, soţia lui Adrian Mutu. "Briliantul" a fost cel care l-a adus pe Mikhail la echipa de tineret a Fiorentinei, devenind protectorul său, iar de aici, mijlocaşul a ajuns în a patra divizie italiană, la formaţia Sestese.


Prin intermediul impresarului Ana-Maria Prodan, prietena familiei Mutu, jucătorul dominican a ajuns în acest an la echipa FC Snagov (liga a II-a). În vară, a fost transferat la Gloria Bistriţa, echipă antrenată la acea vreme de Laurenţiu Reghecampf, soţul celei care-i reprezintă interesele.

Ardelenii l-au trimis pe Perez să se rodeze în al treilea eşalon. "Nu prea a jucat, pentru că s-a accidentat. Are probleme cu spatele. E talentat, dar nu cred că s-a acomodat cu fotbalul nostru", ne-a spus Dorel Zegrean, antrenor la echipa secundă a Gloriei.

Mikhail a acordat un interviu pentru EVZ, în care vorbeşte şi despre relaţia de prietenie cu Adrian Mutu.


Eşti rudă cu Consuelo, soţia lui Adrian Mutu.
Aşa este. Consuelo este verişoara primară a mamei mele. O cunosc pe Consuelo de când eram copil. Eu o consider ca fiind sora mea mai mare.

Înseamnă că Mutu îţi este un fel de cumnat.

Cam aşa ceva. Am o relaţie strânsă cu Adi. Este un fel de frate mai mare pentru mine. Îmi dă o mulţime de sfaturi. Vă spun unul dintre sfaturile pe care mi le-a dat şi care înseamnă enorm pentru mine: "Fotbalul înseamnă minte şi inimă. Poţi reuşi orice, dacă îţi doreşti cu adevărat!".

Adi este, totuşi, un personaj controversat...

Ştiu că este un om puternic. Problemele lui fac parte din trecut. Cred că Adi ar trebui să revină în naţionala României, pentru că echipa are nevoie de el.

Îi semeni lui Mutu ca stil de joc?

Mutu este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Este o onoare să fiu comparat cu el, dar Adrian e Adrian, iar eu sunt eu. Fiecare jucător are stilul lui. Mie îmi mai place mult olandezul Arjen Robben.

Libertatea: Luca Spaziani, avocatul kosovarului bătut de Mutu, spune că există o singură cale de împăcare: «Să-şi ceară scuze!»

Luca Spaziani

Luca Spaziani, avocatul chelnerului kosovar Racaj Berat (28 de ani), bătut de Adrian Mutu la sfarşitul lunii trecute, in barul "Full Up" din Florenţa, susţine că jucătorul roman nu i-a cerut incă scuze clientului său pentru corecţia fizică pe care i-a aplicat-o.

Libertatea: Domnule Spaziani, Mutu şi-a cerut scuze?
Luca Spaziani: Nu, nici fotbalistul Adrian Mutu şi nici un oficial al Fiorentinei nu şi-au cerut scuze pentru ceea ce i-a făcut lui Racaj, clientul meu.

Revenit în tricoul Fiorentinei după 9 luni de suspendare, Adrian Mutu are probleme pentru că l-a lovit pe ospătarul kosovar

Nu m-am întâlnit până acum faţă în faţă cu Mutu, am discutat doar cu avocatul lui, o singură dată, la termenul de săptămâna trecută al procesului.

 Care este situaţia clientului dumneavoastră în acest moment?

Este în Italia, dar nu se poate duce la serviciu pentru că se află în convalescenţă. Din cauza leziunilor suferite, are nevoie sigur de peste 20 de zile de recuperare. Chiar dacă rănile fizice vor fi reparate, el a suferit un şoc şi ar putea avea nevoie de consiliere psihologică. Viaţa lui Berat nu va mai fi la fel, deoarece are nevoie de operaţie, pentru a i se îndrepta răul făcut prin acele lovituri.

Spune că nu i-a cerut bani fotbalistului

Presa română şi cea italiană au scris că Berat are nişte rude periculoase, care ar vrea să se răzbune...

Racaj nu e cetăţean italian, e kosovar, şi toţi, când aud de unde e, cred că acolo oamenii se împuşcă pe străzi. Poate are câţiva prieteni mai neortodocşi, dar toţi avem. El e un băiat bun, care-şi vedea de treabă. Lucra legal în Italia şi nu a mai avut probleme până la acest incident. S-a înţeles bine cu italienii şi ei cu el.

Mulţi au speculat că el l-ar fi provocat pe Mutu pentru a-l stoarce de bani.

Până în acest moment, nu s-a pus problema de a solicita bani, în afară de achitarea sumei necesare spitalizării, cum e normal. Noi credem că soluţia ar fi ca Mutu să-şi ceară scuze şi să-şi recunoască fapta. Ar fi un prim pas spre reconcilierea părţilor. Problema e deschisă şi rezolvarea va veni din partea justiţiei. Suntem conştienţi că va mai dura ceva timp până se va ajunge la o soluţie.

Mutu a investit 5 milioane de dolari in trei proprietati in Miami! Cati bani poate pierde:

Mircea Sandu: Mutu sa fuga pe teren, nu din cantonament

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a salutat revenirea lui Adi Mutu, insa l-a "urecheat" pe jucatorul Fiorentinei, caruia i-a transmis ca trebuie sa fuga numai pe gazon.

"Este foarte bine ca Mutu se intoarce, dar sa fuga doar pe teren, nu si din cantonament!", a spus Sandu la Pro TV.

Aluzia "Nasului" este evidenta, el evocand momentele din trecut, cand "Briliantul" isi facea de cap in cantonamentele echipei nationale.

Adrian Mutu este recuperat dupa accidentarea suferita in meciul cu Cesena si are sanse mari sa fie titular sambata, in Juventus - Fiorentina.

«Mutule, vreau bani mai mulţi!»

Ospătarul albanez bătut de Mutu a refuzat prima ofertă financiară făcută de avocaţii românului pentru muşamalizarea cazului


Într-o perioadă în care se reface după o uşoară accidentare, Adi Mutu duce muncă de convingere cu Berat Racaj, „victima" sa de la finalul lunii trecute.

Nemulţumit de felul în care decurgeau negocierile privind cumpărarea tăcerii ospătarului albanez, Mutu a recurs inclusiv la schimbarea avocaţilor. Fără niciun folos, pentru că Berat Racaj se ţine tare: este dispus să continue procedura penală în cazul în care jucătorul Fiorentinei nu-l va „motiva" suficient.

Astfel, conform celor de la Gazzetta dello Sport, prima întâlnire dintre reprezentanţii celor două părţi a fost un eşec. „Vrem bani mai mulţi!", a fost mesajul transmis de avocaţii lui Berat.


Strâns cu uşa, Mutu trebuie să vină rapid cu o nouă ofertă financiară pentru a muşamaliza cazul şi pentru a nu se reîntâlni cu „victima" sa la tribunal.

Încrâncenarea albanezului de a primi bani mai mulţi vine în contextul în care „Briliantului" i-a fost redus la jumătate salariul din primele nouă luni ale anului, corespunzătoare cu perioada suspendării în cazul „Sibutramina".

Va evolua cu Juventus?

După accidentarea suferită în meciul cu Cesena, Mutu a revenit de ieri la antrenamentele echipei „viola". Chiar dacă întoarcerea sa în teren era programată abia la 6 decembrie, el speră într-o recuperare miraculoasă până sâmbătă, pentru meciul din deplasare cu Juventus Torino.

Mutu, in TOP 10 cei mai FITOSI FOTBALISTI

Adrian Mutu ocupa pozitia a zecea intr-un top al celor mai fitosi fotbalisti. Alaturi de Mutu, in top mai apar si nume precum Cristiano Ronaldo sau David Beckham.


10. "ADRIAN MUTU - Trebuie sa fie mereu in centrul atentiei, chiar daca e necesar un scandal pentru asta"

VIDEO: Mutu a revenit la Fiorentina! Vrea sa joace cu Juve indiferent de consecinte!

Mutu a revenit la antrenamente şi vrea să joace cu Juventus

Adrian Mutu s-a antrenat în această dimineaţă pentru prima oară după accidentarea suferită în partida cu Cesena, atacantul pregătindu-se separat de coechipierii săi de la Fiorentina, informează site-ul violanews.com.


"Adrian Mutu s-a antrenat prima oară după accidentare, chiar dacă a efectuat o şedinţă separată de restul lotului. Românul s-a dedicat în principal pregătirii fizice. Este încă prematur să vorbim despre prezenţa lui Mutu în teren la meciul cu Juventus, dar prezenţa sa la antrenament ne arată că are o mare dorinţă", a scris sursa citată.

Potrivit Tuttosport, Mutu s-a confesat unor prieteni că vrea să joace în partida de sâmbătă cu Juventus Torino, din etapa a 15-a a campionatului Italiei, "indiferent de consecinţe".

Internaţionalul român s-a accidentat în partida din campionat cu Cesena şi a ratat întâlnirea cu AC Milan. Mutu a suferit o miotendinită de gradul întâi, fără ca muşchiul adductor lung să fie afectat, aşa cum se crezuse iniţial.

Adi Mutu i-a oferit bani chelnerului bătut pentru a-şi retrage plângerea! Vezi ce răspuns a primit

Avocaţii atacantului Adrian Mutu nu au ajuns la un acord în privinţa unei recompense financiare cu reprezentanţii chelnerului Berat Racaj, agresat de fotbalistul român în urmă cu o lună, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport.

Întâlnirea de luni dintre cele două părţi a avut ca scop încheierea unei înţelegeri prin care chelnerul să-şi retragă plângerea în schimbul unei sume de bani oferite de fotbalist.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, la finalul lunii octombrie. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Adrian Mutu şi Consuelo vând case de 1.975.000 $


Consuelo şi Adi Mutu ar putea ieşi în pierdere dacă îşi vând casele în această perioadă

Deşi, de-a lungul timpului, s-a scris că Adrian Mutu (31 de ani) a aruncat cu banii, nepăsându-i de ziua de maine, fotbalistul a investit in Miami (SUA) peste 5.000.000 $ in imobiliare, cumpărând trei proprietăţi. Libertatea a aflat de la consultanţii imobiliari din sud-estul Floridei că “Briliantul” şi soţia lui au primit oferte de vânzare pentru două dintre case.

Familia Mutu deţine trei proprietăţi în Miami (SUA), în Coral Gables, unul dintre cele mai scumpe cartiere rezidenţiale din Florida. Înconjurată de verdeaţă luxuriantă, această zonă a devenit un adevărat paradis al vedetelor. Portughezul Luis Figo, ucraineanul Andrei Şevcenko, dar şi senatori sau deputaţi americani au investit şi ei câteva milioane de euro pe coasta Atlanticului. Conform site-ului de specialitate blockshopper. com, în iulie 2006, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu superba dominicană Consuelo Matos Gomez, fotbalistul Fiorentinei şi-a achiziţionat prima casă în America, plătind pentru ea 1.342.588 $.

Locuinţa, un apartament rezidenţial într-un bloc luxos, a fost cumparată de la Fady A Bahri, un cunoscut medic ortoped, care, în urma afacerii cu Mutu, a câştigat dublu, după ce luase apartamentul cu 640.000 $ în 2003. Locuinţa, care are două dormitoare şi două băi, este într-un bloc care a fost construit în 2002. Un an mai târziu, când a devenit tătic pentru a doua oară, Adrian a decis să-şi achiziţioneze în acelaşi cartier o vilă de 450 mp, cu trei camere, două băi, dar şi cu o piscină, unde să se bălăcească alături de cei mici. Pentru această locuinţă, fotbalistul a scos din buzunar 1.390.000 $. Apariţia celei de-a doua fetiţe, Maya, l-a determinat pe superstarul Fiorentinei să-şi cumpere încă o casă în Miami. Conştient că fetele lui au nevoie de un spaţiu mai mare pentru a se juca, Adrian a ales o reşedinţă modernă, de 600 mp, cu o piscină mai mare. Construită în 2006, casa are patru camere, fiecare cu baie proprie.

Dacă vinde acum, pierde 700.000 $Istoricul tranzacţiilor casei de pe Alhambra Circus

Ultima achiziţie l-a costat 2.600.000 $ pe Adi Mutu. Conform site-ului BlockShopper, care monitorizează afacerile imobiliare, pentru primele două proprietăţi, Mutu a primit două oferte, preţul estimat pe care speră să-l obţină fotbalistul fiind, în total, de circa 1.975.000 $, ceea ce ar însemna, totuşi, o pierdere de peste 700.000 $. În schimb, casa de 2.600.000 $ nu este de vânzare şi vrea să o păstreze. “Deocamdată îmi stă capul numai la fotbal, nu la afaceri imobiliare”, a fost anunţul lui Adrian.

Se teme de litigiul cu Chelsea?

Chelsea nu a cerut FIFA să-l suspende pe Adrian pentru că acesta nu a plătit daunele de 17.173.990 de euro, stabilite de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi de Tribunalul Federal Elveţian, dar “Briliantul” vrea să fie prevăzător şi a contestat decizia la CEDO. Dacă judecătorii Curţii Europene de la Strasbourg stabilesc faptul că au fost încălcate prevederi ale Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, atunci Tribunalul rejudecă procesul, ţinând cont de decizia CEDO.

Ce este «BlockShopper»

Fondat în 2006, site-ul BlockShopper.com este un ziar online, cu informaţii imobiliare, date şi servicii de piaţă pentru cumpărătorii şi vânzătorii de proprietăţi. “Facem o cercetare foarte atentă, în toate arhivele, de la cadastru la impozite şi până la preţul declarat al tranzacţiilor. Lucrăm cu date publice”, ne-a explicat preşedintele Timothy Landon.

Vilă pe Andalusia Avenue:

- Casa a fost construită în 1951, are două dormitoare, două băi, o debara, o piscină.- Prima tranzacţie: 1.390.000 $ (2007).
-Cumpărată de Mutu: 1.390.000 $ (mai 2008)
-Valoarea actuală: 1.000.000 $.
-Cartier: Coral Gables.
-Teren: 4.100 mp.
-Suprafaţă construită: 450 mp.
-Impozit anual plătit: 18.024 $

Cât a plătit: 1.390.000 $ / Ce ofertă are: 1.000.000 $

Apartament într-un bloc pe 27th Avenue: Cât a plătit: 1.342.588 $ / Ce ofertă are: 975.000 $

- Bloc construit în 2001 şi dat în folosinţă în 2002, două dormitoare, două băi.
- Prima tranzacţie: 640.000 $ preţul apartamentului (2002).
- Cumpărat de Mutu în mai 2008 cu 1.342.588 $.
- Valoarea actuală: circa 975.000 $.
- Cartier: Coral Gables.
- Suprafaţă: 618 mp.
- Impozit anual plătit: 17.722 $

Vilă pe Alhambra Circus:

- Vilă renovată în 2006, 4 dormitoare, 4 băi, piscină, două debarale.l
- Prima tranzacţie: 300.000 $ (2001).
- Cumpărată de Mutu: 2.600.000 $ (mai 2008), de la CG Real Est. Enterp Inc.
- Valoarea actuală: 2.000.000 $.
- Cartier: Coral Gables.
- Suprafaţă: 600 mp.
- Impozit anual plătit: 38.924 $.

Adrian Mutu ar putea reveni pentru Fiorentina în meciul cu Juventus

Adrian Mutu ar putea reveni pe teren pentru Fiorentina în acest weekend. Conform medicilor Fiorentinei, atacantul român este recuperat în proporţie de 90 la sută şi ar putea începe ca titular partida pe care echipa lui Sinişa Mihajlovic o va susţine la sfârşitul acestei săptămâni, în campionat, contra lui Juventus Torino. Adrian Mutu s-a accidentat în urmă cu o săptămână, în partida cu Cesena, după ce jucase doar 4 meciuri în urma revenirii după scandalul "Sibutramina".



Mutu negociază despăgubirea ospătarului bătut acum o lună

Adrian Mutu vrea să facă pace cu ospătarul pe care l-a bătut acum o lună şi a început negocierile pentru despăgubiri.

Atacantul Fiorentinei intenţionează să stingă conflictul cu Berat Racaj, albanezul pe care l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele în urmă cu o lună, în faţa discotecii Full Up din Florenţa.

Conform agenţie ANSA, primul pas real a fost făcut azi, o dată cu întâlnirea dintre avocaţi.



"S-au început şi negocieri privind eventuala ofertă de despăgubire a chelnerului albanez. Între timp însă, continuă ancheta aflată pe rol la Procuratura Republicană din Florenţa asupra agresiunii comise de Mutu", a anunţat ANSA.

"Mutu era nebun de mic"

Fostul fundaş central al celor de la FC Argeş, Vasile Popa a vorbit intr-un interviu pentru ProSport si despre perioada in care Adi Mutu evolua la echipa pitesteana, FC Arges.


Mutu nu era tot fiţos când era mic?
Ba da. Era la fel de nebun ca acum! Când a ajuns la seniori, era mereu clientul lui Jean Barbu, care îl lua mereu la trei păzeşte pentru tupeul lui.

"Mutu să-şi scrie cartea vieţii!"

A condus Grupul umoristic Divertis timp de 27 de ani, dar glumele au fost mereu altele, una mai originală decât cealaltă. O discuţie cu Toni Grecu te poate revigora. Omul vorbeşte despre orice, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Il vede pe Adi Mutu un fel de Hagi al generatiei actuale si spune ca este nevoie de el la echipa nationala. Toate acestea într-un interviu pentru ProSport.



Despre echipa naţională ce părere aveţi? Avem nevoie de Adi Mutu?
Sincer, ca simplu suporter, eu îl vreau pe Mutu pe teren! Nu ştiu cum aş privi situaţia dacă aş fi pus în locul lui Răzvan Lucescu sau al unui antrenor care îl are pe Adrian în echipă. Dar e clar că echipa naţională are nevoie de un Gică Hagi, iar Mutu poate fi acest Hagi pentru noi!

Ce părere aveţi, în schimb, despre personajul Mutu?
El trebuie să scrie cartea vieţii lui! Serios! El trăieşte într-o telenovelă, una de bună calitate, cu evenimente incredibile, cu răsturnări de situaţie spectaculoase, cu reveniri. Are toate ingredientele. Totuşi, cred că lui Adrian Mutu i-au lipsit impresarii, oamenii care să îl sfătuiască şi care să-i spună cum poate să iasă din zona neagră.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com