Fiorentina l-a oferit pe Mutu la Galata, în schimbul Elano! VEZI de ce au refuzat turcii!

Gruparea Fiorentina l-a oferit pe atacantul Adrian Mutu clubului Galatasaray Istanbul, la schimb cu brazilianul Elano Blumer, dar această propunere a fost refuzată de turci, informează cotidianul Fotospor.

Potrivit sursei citate, Elano a plecat din Turcia în Brazilia, zilele trecute, susţinând că are probleme familiale. Jucătorul ar vrea să plece de la Galatasaray, dar clubul turc nu este dispus să îl cedeze pentru o valoare mai mică decât cea reală.


"Fiorentina, care îl vrea de mult timp pe Elano, a acţionat imediat după ce a auzit de acest haos şi a sunat la uşa clubului Galatasaray. Gruparea italiană l-a oferit la schimb pe atacantul român Adrian Mutu, dar Cimbom a refuzat", scrie Fotomac.

Cotidianul menţionează că Galatasaray ar putea privi cu interes o astfel de ofertă, dar în cazul în care ar include şi o sumă de bani. "Se pare că Galatasaray va cere şi două milioane de euro la negocierile care s-ar putea încinge, în luna ianuarie. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Rijkaard, acesta este de acord cu venirea lui Mutu", notează jurnalul sportiv.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

MEDIAFAX

Cina cea de taina!

Nasu' Sandu si Razvan Lucescu pregatesc de zor meciul cu Franta... la lumina lumanrilor. Presedintele Federatiei l-a scos la masa pe Lucescu jr. pentru a discuta despre viitorul nationalei, scrie Cancan.


Cum era de asteptat, in discutia dintre Nasu' Sansu si Razvan s-a atins si subiectul Adi Mutu. Dupa mai multe tratative, se pare ca Razvan Lucescu a fost de acord sa aiba o intalnire cu atacantul Fiorentinei pentru a discuta cu acesta serios despre revenirea acestuia la nationala.

Cristina Szeifert: "Mutu este o păpuşă de băiat"

Cristina Szeifert (29 de ani), sora Brigittei Sfăt - actuala iubită a fostului tenismen Ilie Năstase -, dezvăluie in Libertatea motivele pentru care il place pe Adrian Mutu (31 de ani), atacantul Fiorentinei.
Cristina Szeifert, model de succes în Italia, a mărturisit că dintre Adrian Mutu şi Cristi Chivu, cei mai buni fotbalişti români ai momentului, îi plac mai mult trăsăturile primului. “I-am văzut pe Mutu şi pe Chivu doar la televizor, dar, cu siguranţă, Adrian e mult mai drăguţ. Are trăsături dulci. E o păpuşă de băiat”, ne-a dezvăluit sora Brigittei Sfăt, iubita lui Ilie Năstase.

Adailton: «Mutu era lider şi la 20 de ani»

Brazilianul de la FC Vaslui, a dezvaluit pentru ziarul Click că mizează pe o revenire în forţă a fostului sau coleg de la Verona.




"Cu Adi am fost coechipier timp de doi ani la Verona. Aveam o echipă extraordinară, alături de el, Camoranesi, Oddo sau Paolo Cannavaro. Mutu arăta încă de pe atunci calităţi de lider. Avea doar 20 de ani, dar toţi se aşteptau ca el să explodeze şi să facă pasul la o echipă mare. A demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti care au jucat vreodată în Serie A".

Mircea Lucescu il readuce pe Mutu la nationala

Mircea Lucescu face presiuni asupra fiului sau Razvan pentru a-l primi pe Adrian Mutu inapoi la echipa nationala.

Antrenorul lui Sahtior Donetk isi face griji pentru soarta echipei nationale si i-a cerut lui Razvan sa il ierte pe Adrian Mutu, informeaza editia tiparita a Ziarului National.

Pe langa Mircea Lucescu, Mircea Sandu si Ionut Lupescu au facut si ei presiuni pentru ca Mutu sa fie reprimit.

Razvan Lucescu nu a oferit inca un raspuns cu privire la acest caz, spunand doar ca se va gandi si va lua o decizie.


Primul meci la care Mutu poate fi convocat este amicalul pe care echipa nationala il va disputa in Italia, pe 17 noiembrie.

Adrian Mutu a disputat ultimul meci sub comanda lui Razvan Lucescu pe 10 octombrie 2009, in 0-5 cu Serbia de la Belgrad, la finalul careia a plecat la Novi Sad fara sa ceara acordul FRF.

Mutu, dorit de Napoli! Victor Becali: "Asta e nouă pentru mine, nu am vorbit cu nimeni"

Preşedintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, s-a interesat de posibilitatea unui transfer al atacantului Adrian Mutu, contactându-l în acest sens pe omologul său de la Fiorentina, Diego Della Valle, a anunţat, vineri, cotidianul Roma, citat de site-ul calciomercatonews.com.

"Totuşi, este greu de crezut că Fiorentina, deja privată de Jovetici, accidentat, îl va lăsa pe jucătorul român să plece, acesta urmând să revină pe teren după data de 29 octombrie, când îi expiră suspendarea pentru dopaj", scrie sursa citată.


Contactat de site-ul Firenzeviola.it, impresarul jucătorului român, Victor Becali, a precizat că nu a discutat cu nimeni de la Napoli despre un eventual transfer al lui Mutu. "Napoli? Asta este nouă pentru mine, eu, cel puţin, nu am vorbit cu nimeni", a spus Becali.

Impresarul jucătorului român a menţionat, de asemenea, că nu are nicio informaţie legată de decizia pe care o va lua Comisia de arbitraj din cadrul federaţiei italiene privind diferendul dintre Mutu şi Fiorentina legat de plata salariului. "Sentinţa? Personal nu ştiu nimic şi nu ştiu care ar putea fi motivele acestei întârzieri. Adrian este totuşi liniştit, se gândeşte numai la sfârşitul lunii octombrie, când va putea reveni pe teren", a precizat impresarul pentru site-ul Firenzeviola.it.

REVANSA! Mutu poate reveni pentru Razvan in amicalul cu Italia! Va fi convocat?

Mutu se poate intoarce la nationala cu Italia. In noiembrie e amicalul anului: Romania - Italia se joaca in Austria. Norocul nostru: rusii au refuzat sa joace cu Italia, iar fosta campioana mondiala si-a amintit de noi.

  REVANSA! Mutu poate reveni pentru Razvan in amicalul cu Italia! Va fi convocat?Mutu a plans dupa ce a ratat penaltyul cu care Romania putea castiga in fata Italiei la Euro. Se poate revansa in noiembrie, cand se joaca Italia - Romania. Lui Mutu ii expira suspendarea la fix: cu 2 saptamani inaintea superamicalului cu Italia.

"Mutu e cel mai valoros jucator roman si nu ar fi plecat niciodata de la nationala cat as fi fost antrenor", a spus Victor Piturca.

Mutu asteapta un semn de la Razvan sa se bata cu Italia lui Prandelli, fostul sau antrenor de la Fiorentina.

Din 89 asteapta romanii o victorie cu Italia. Razvan Lucescu are sansa sa repete performanta tatalui Mircea, care a invins Italia acum 27 de ani, cu golul lui Boloni.

In noiembrie, Italia - Romania se va juca la Klagenfurt, unde Piturca si-a luat adio de la nationala dupa 1-2 cu Austria.

Piţurcă: "Mutu e cel mai valoros jucător român, nu aş fi renunţat niciodată la el"

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, mărturiseşte că nu ar fi renunţat niciodată la Adrian Mutu şi laudă calităţile atacantului Fiorentinei.


"Adrian Mutu este un jucător de mare clasă, cel mai valoros fotbalist român şi nu ar fi părăsit niciodată naţionala României dacă eram eu antrenor. Nu am avut nici o problemă cu el din punct de vedere disciplinar, doar la turneul din Statele Unite a fost ceva, însă de atunci nu a existat nimic între noi.

De fiecare dată cînd a intrat în teren a făcut ce i-am cerut, nu au existat nici măcar dificultăţi de comunicare între noi", a explicat Piţurcă.

Spiridon Mutu: «Lui Adi îi place viaţa de la Miami!»

Adrian Mutu va da în viitor România pe America. Fotbalistul Fiorentinei şi al echipei naţionalei intenţionează să se stabilească la Coral Gables, în apropiere de Miami, acolo unde deţine o vilă şi un apartament împreună cu soţia sa, Consuelo.
“Briliantul” şi-a făcut planurile pentru perioada în care va termina cu fotbalul. Nu va reveni în ţară, ci a ales să se relaxeze după o carieră tumultoasă departe, peste Ocean.

Atacantul Fiorentinei are două locuinţe în Statele Unite ale Americii şi urmează să se stabilească acolo.

"Lui Adi îi place foarte mult viaţa de la Miami. Va locui acolo, dar asta nu înseamnă că pleacă din ţară din cauza răutăţilor sau a tuturor lucrurilor nedrepte care s-au spus şi s-au scris despre el. Pur şi simplu se simte el bine acolo", a declarat tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu.

Acesta a precizat însă că nu se pune problema ca jucătorul să emigreze în SUA, ci doar să stea mai mult acolo:" Adi este român şi România va fi ţara lui indiferent de ce ar spune unii şi alţii. Vom merge şi noi în vizită la el, aşa cum am fost şi în această vară, două luni, la casa pe care o are la Miami".

Mutu a cumpărat în urmă cu câţiva ani, alături de soţia sa, Consuelo, o vilă în Coral Glabes, un orăşel exotic în apropiere de Miami. Casa măsoară 450 metri pătraţi şi a costat în jurul a 1.5 milioane de dolari.

Locuinţa are un singur etaj, trei dormitoare, două băi, un living încăpător şi, bineînţeles, o piscină.

"Briliantul" are vecini unul şi unul: fotbaliştii Nesta, Vieri, David Beckham sau Şevcenko deţin si ei imobile în apropiere de casa atacantului naţionalei României.

În plus, Coral Gables este situat la doar două ore de zbor cu avionul de Republica Dominicană, ţară din care provine Consuelo.

Mulţumit de afacerea pe care a făcut-o luând vila, Mutu a investit şi într-un apartament dintr-un bloc turn destinat numai VIP-urilor, situat chiar la marginea Oceanului Atlantic.

În afara familiei şi a prietenilor, nu ar fi prea multe lucruri care l-ar putea "ţine" pe Mutu în România.

"Adi nu mai are acasă niciun fel de afaceri. Tot ce a însemnat business în România a fost închis sau cedat. Acum are oricum alte priorităţi", a mărturisit Mutu senior.

Consuelo, ce-ai găsit pe picior?

Adrian Mutu şi soţia sa, Consuelo, au asistat la meciul dintre Italia şi Insulele Feroe, disputat pe 7 septembrie pe stadionul Artemio Franchi din Florenţa.

Fotografia de mai jos a fost publicată astăzi pe fluxurile de presă, în ea observându-se celebrul cuplu: Adrian este atent la meci, însă Consuelo nu pare tocmai fascinată de ceea ce vede pe teren. Soţia lui Mutu a fost surprinsă într-o poziţie ciudată cu piciorul, iar felul în care se uită la el poate fi catalogat drept foarte amuzant.

Paolo Rossi: "Gilardino are nevoie de Adrian Mutu"

Fiorentina a reuşit să strângă un singur punct în trei etape din Serie A. acest lucru se datorează şi formei proaste prin care trece Alberto Gilardino, care în acest sezon nu se mai regăseşte.

Paolo Rossi, fostul atacant al lui Juventus, crede că Gilardino va reveni la forma de anul trecut numai după ce Adrian Mutu i se va alătura. "Criza lui Gilardino? Toţi atacanţii trec prin astfel de momente. Pentru a rezolva această problemă, Mutu trebuie pus lângă Gilardino. Alberbo nu ar trebui lăsat singur în interiorul careului de 16 metri. El are nevoie de ajutor", a spus Rossi în "Gazzetta dello Sport".

Adrian Mutu va reveni pe teren la sfârşitul lunii octombrie.

O puştoaică braziliancă îi scrie "Briliantului" într-o română stâlcită: «Mutu, eşti foarte frumoasă!»


Aceasta este Katlin Lopes, adolescenta îndrăgostită de atacantul românAdi Mutu (30 de ani) continuă să facă victime printre reprezentantele sexului frumos. Recent, atacantul Fiorentinei a fost asaltat cu mesaje de o admiratoare din Brazilia, care s-a chinuit să înveţe limba română pentru a-şi determina idolul să-i răspundă.

Katlin Lopes (foto stânga), o tânără din Brazilia, a făcut o adevărată pasiune pentru Adrian Mutu. Încercând să-l determine pe atacantul român să-i răspundă pe twitter, sud-americanca i-a scris în limba română mesaje care conţineau câteva greşeli gramaticale.

“Bună ziua, eu sunt fan ta! eşti foarte frumoasă, şi joacă foarte bine! dragoste, cel mai mare fan dvs. în Brazilia, Katlin”, este primul mesaj adresat “Briliantului”. “Hey, reply me, please!” (n.r. - răspunde-mi, te rog!), a continuat să scrie Katlin, deoarece reacţia lui Mutu întârzia.

Pe site-ul de socializare twitter, Adrian Mutu a fost asaltat cu declaraţii de dragoste scrise în limba română de o sud-americancă

Suspendat la începutul anului pentru consum de sibutramină, Adi Mutu va reveni pe teren peste 40 de zileAdrian este «iubitul» ei

În cele din urmă, fotbalistul Fiorentinei i-a răspuns cu un sec “thank you...”, ceea ce a bucurat- o peste măsură pe suportera braziliană.

“Aaaah, eu morri! Adrian Mutu, jogador de Fiorentina, me mandou um reply! aaaah” (n.r. - ah, mor! Adrian Mutu, jucătorul Fiorentinei, mi-a răspuns!, în limba portugheză), a scris Katlin, fata pe care “Briliantul” a făcut-o cea mai fericită: “OMG! i can’t believe, my luv Adrian Mutu replied me. He is the best! And I am the happiest girl in the world! (n.r. - Dumnezeule! Nu-mi vine să cred, iubitul meu Adrian Mutu mi-a răspuns. El este cel mai bun, iar eu sunt cea mai fericită fată din lume, în limba engleză).

Adrian Macarie: Adrian Mutu se încălzeşte pe twitter pentru marea revenire

Adrian Mutu a început numărătoarea inversă. "40 de zile!!!", a scris românul pe twitter - anunţând, astfel, că momentul în care îi va expira suspendarea pentru dopaj se apropie - şi, imediat, reţeaua de socializare a început să zbârnâie. "40 de zile!!!!!", probabil că a scris şi Răzvan Lucescu pe twitter-ul lui, numărând orele care despart Naţionala României de prima victorie în acest nou sezon.

Pentru că este clar că revenirea lui Mutu pe teren poate schimba destine.

Nu neapărat pe al lui - la 31 de ani el este aproape doar de retragere - ci pe ale celor din jurul lui. Oameni care depind de el într-o formă sau alta.

De la selecţionerul Lucescu - care probabil că şi-a dat seama până acum că Naţionala României nu este FC Braşov şi nici Sportul Studenţesc, echipe mici, fără pretenţii, unde poţi să faci performanţă cu jucători modeşti, ascultători şi cu spirit de echipă, aşa că are nevoie de un lider, de un "briliant" - şi până la verii impresari Becali.

Fotbalul românesc, din ce în ce mai sărac în talente, nu se mai vinde bine de multă vreme, aşa că Mutu, chiar şi trecut de 30 de ani şi cu "bubele" pe care le are, tot rămâne unul dintre cei mai profitabili fotbalişti români.

Apoi, dacă părăsim puţin teritoriul României şi mergem la Firenze, în mod sigur găsim câteva milioane de italieni care se bucură de postarea lui Mutu. "40 giorni!!!!", a scris Adrian, anunţându-i pe suporteri cât mai au de aşteptat până la momentul în care va reveni pe teren şi va salva echipa.

Care echipă, Fiorentina, are un start de sezon prost spre dezastruos - locul 19, penultimul, cu un singur punct în trei meciuri - şi nevoie de Mutu mai mult ca oricând.

Adi Mutu, "prizonierul" suspendării! "AMR: 40 de zile!!!"

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a postat, luni, un mesaj pe Twitter în care anunţă că au mai rămas 40 de zile până la revenirea sa pe teren după suspendarea de nouă luni primită pentru dopaj.

"40 de zile!!!", a scris jucătorul român pe Twitter.




Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

Ilie Balaci: "Eu l-as convoca pe Mutu!"

Intr-un interviu pentru ProSport, fostul mare fotbalist Ilie Balaci vorbeste si despre situatia lui Adi Mutu la echipa nationala.


-Echipa naţională?
-Răzvan trebuie lăsat să lucreze! E adevărat că şi el bagă în seamă prea mult criticile, dar ar trebui lăsat să-şi facă treaba. Apoi, dacă eu aş fi în locul lui, l-aş convoca pe Mutu. Nu e nici primul, nici ultimul fotbalist care a plecat din cantonament.

"Cine zice că Mutu a facut blat la Belgrad nu cunoaşte fotbal! A jucat prost şi atât. Restul sunt basme"

Lupescu: „Sper ca Mutu să revină la lot“

Pentru prima oară, directorul general al FRF a admis că echipa naţională are nevoie de atacantul Fiorentinei. Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a vorbit din nou despre o posibilă revenire a lui Adrian Mutu la prima reprezentativă.

„Sper ca Adi Mutu să revină la naţională după ce i se termină suspendarea. Îl aşteptăm la forma la care s-a consacrat, sunt sigur ca Răzvan va face ce trebuie. E foarte bine că îi este dor de naţională, îl aşteptăm să vină să joace precum în ultimii ani", a declarat Ionuţ Lupescu pentru PrimaTV.

Declaraţia fostului internaţional surprinde oarecum, în condiţiile în care acelaşi Ionuţ Lupescu reacţiona cu totul diferit, în urma interviului acordat în exclusivitate pentru „Adevărul" de către Adrian Mutu. „Suntem de mult în fotbal şi nu putem fi păcăliţi aşa uşor. Oricum, naţionala trebuie să se califice şi cu Mutu şi fără el", spunea directorul general al FRF în urmă cu o lună.

Obiectiv pentru Răzvan Lucescu

Ionuţ Lupescu a vorbit totodată şi de obiectivul pe care i l-a impus selecţionerului pentru următoarele două partide: „Franţa este favorita grupei, dar noi trebuie să recuperăm cele două puncte pierdute cu Albania de undeva. Că le vom lua în Franţa sau în Bosnia, rămâne de văzut".

Mutu e considerat salvatorul Fiorentinei

Fără Adi Mutu, Fiorentina are unul dintre cele mai proaste starturi de sezon din istorie. Cu un singur punct după trei etape (ultimul rezultat: 1-2 pe teren propriu cu Lazio), echipa „viola" a ajuns pe o poziţie retrogradantă în Serie A, penultima.

Astfel, atât fanii toscani, cât şi antrenorul Sinişa Mihajlovici îşi pun toate speranţele în revenirea lui Mutu, preconizată pentru etapa de la finalul lunii octombrie, când Fiorentina se va deplasa la Catania.

"Nu ştiu dacă sunt dorit sau nu la naţională! După ce îmi va expira suspendarea, din partea mea nu vor fi probleme."

"Am greşit faţă de Răzvan că nu l-am anunţat că plec din cantonament după meciul cu Serbia."
Adrian Mutu atacant Fiorentina

"Sunt sigur că Răzvan va face ce trebuie şi îl va convoca pe Mutu! Trebuie recuperate cele două puncte pierdute cu Albania"

După ce Adrian Mutu a lăsat să se înţeleagă că ar reveni la naţională dacă selecţionerul Răzvan Lucescu va apela la serviciile sale, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, speră ca antrenorul echipei reprezentative să dea dovadă de tact şi să-l ierte pe jucătorul Fiorentinei.

"Sper ca Adi Mutu să revină la naţională după ce i se termină suspendarea. Îl aşteptăm la forma la care s-a consacrat, sunt sigur ca Răzvan va face ce trebuie. E foarte bine că îi este dor de naţională, îl aşteptăm să vină să joace precum în ultimii ani", a declarat Ionuţ Lupescu pentru PrimaTV.

Lupescu i-a impus şi un obiectiv lui Lucescu junior: România trebuie să recupereze punctele pierdute cu Albania fie în meciul cu Franţa, fie în confruntarea cu Bosnia.

"Franţa este favorita grupei, dar noi trebuie să recuperăm cele două puncte pierdute cu Albania undeva. Că le vom lua în Franţa sau în Bosnia, rămâne de văzut", a adaugat Lupescu.

Adrian Mutu apare in noul numar al revistei Star

Faultat la domiciliu » Mutu stă două săptămîni pe tuşă

Atacantul Fiorentinei s-a lovit acasă la coapsă şi nu va reveni la antrenamente decît în octombrie, luna la finele căreia îi expiră suspendarea pentru doping

Necazurile nu-l slăbesc deloc pe Mutu. Suspendat pentru doping cu sibutramină pînă la 28 octombrie, atacantul Fiorentinei s-a accidentat şi va lipsi pînă la sfîrşitul lunii. Doar că românul n-a păţit-o la antrenamentele lui Sinişa Mihajlovici, la care a şi lipsit joi, ci în casă! "Mutu ia o pauză de două săptămîni, în care trebuie să-i tratăm muşchiul lezat de contuzia puternică suferită acasă", sună comunicatul sec anunţat de medicul echipei, Paolo Manetti.


Ghinionul a picat chiar în ziua în care Adrian se lupta, împreună cu avocaţii şi agenţii Becali, pentru a bloca acţiunea clubului toscan de a-i tăia complet salariul pe perioada de 9 luni cît e sancţionat. Pauza forţată i-a dat peste cap şi programul strict de pregătire, pe care românul îl urma pentru a fi apt să reintre la meciul Fiorentinei cu Catania, din 31 octombrie.

Unica veste bună pentru Mutu este că Chelsea dă semnale că vrea să trateze în cazul amenzii de 17,2 milioane de euro. Potrivit "Corriere dello Sport", clubul londonez n-a cerut suspendarea, pentru că n-ar avea nimic de cîştigat, şi caută să recupereze o parte din bani.

Şi-a tras covorul de sub picioare!

Mai are o lună şi jumătate de stat pe bară, dar e lovit în continuare de ghinion! Adi Mutu a suferit, joi seară, un accident bizar, şi e nevoit să stea departe de gazon pentru următoarele două săptămâni.

În 2010, relaţia dintre Mutu şi zeiţa Fortuna a fost una de ură reciprocă. Suspendat la începutul anului pentru dopajul cu sibutramină, ameninţat cu falimentul de către Chelsea şi cu reducerea salariului de către propriul club, Mutu a mai primit un şut joi seară. Ineligibil pentru amicale sau jocurile oficiale, "Briliantul" se poate remarca doar în meciurile-şcoală. Cum a făcut-o şi miercuri, la ultima astfel de întâlnire, când a "turnat" patru goluri în poarta amatorilor de la Allievi. Motiv de bucurie, doar că în ziua următoare, Mutu a alunecat în propria casă şi s-a accidentat!

Pauză, două săptămâni. "Adrian Mutu a suferit un accident domestic, care i-a provocat o contuzie puternică la coapsă. Va avea nevoie de o pauză de două săptămâni", a scris site-ul oficial al Fiorentinei.

Mutu s-a lovit de colţul mesei!

Medicul grupării „viola” i-a recomandat o pauză de două săptămâni, dar atacantul român va reveni în cel mai scurt timp la antrenamente.

Suspendat pentru dopaj, cu o amendă de 17 milioane de euro pe cap şi în litigiu cu propria echipă din cauza salariului. Între atâtea probleme, ce i se mai putea întâmpla lui Adrian Mutu? Să se accidenteze! Din nefericire pentru el, exact asta i s-a întâmplat, românul suferind o contuzie puternică la coapsă în urma unui accident...domestic.

„Mutu a avut ghinion, nu trebuie să forţeze în următoarele două săptămâni", a fost recomandarea medicului Fiorentieni, Paolo Manetti.


Dar ce a păţit exact "Briliantul"? Se pare că nici mai mult nici mai puţin decât o banală lovitură de colţul mesei, care i-a răsucit coapsa dreaptă.

Între timp, decizia Colegiului Arbitrar al Ligii Profesioniste Italiene, privind litigiul dintre Adrian Mutu şi Fiorentina (care vrea să-i reducă la jumătate salariul pe perioada suspendării), ar putea fi făcută publică luni, după ce deja a fost amânată trei zile.

Conform firenzeviola.it, liga doreşte să cântărească bine această decizie, care ar putea crea un precedent periculos pentru fotbalul italian şi nu numai.

Revine pe 31 octombrie

Cele nouă luni de suspendare ale lui Adrian Mutu expiră pe 29 octombrie, însă el ar putea reveni în garnitura Fiorentinei două zile mai târziu. Pe 31 octombrie, echipa din Firenze întâlneşte în deplasare Catania, meci care poate consemna reîntoarcerea „Briliantului" pe gazon într-un meci oficial.

Adailton: "Mutu are reale calitati!"

Atacantul lui FC Vaslui, Adailton a vorbit intr-un interviu pentru ziarul Evenimentul Zilei şi despre perioada în care a evoluat alături de Mutu la Verona.


“Când ai asemenea jucători alături de tine, precum Adrian Mutu, tot timpul va fi bine. Este un fotbalist cu reale calităţi şi m-am simţit bine alături de el”.

Mutu ar putea afla luni daca i se scurteaza pedeapsa

Adrian Mutu, suspendat pana pe 28 octombrie 2010 in cazul de dopaj cu Sibutramina, va fi rejudecat luni de autoritatile italiene. Avocatii au cerut o injumatatire a pedepsei.

Fiorentina si avocatii lui Mutu au depus in Italia, la Colegiul Arbitrilor, o cerere de micsorare a pedepsei, pentru ca jucatorul roman sa poata reveni din pe teren mai devreme in Serie A, ajunsa deja la a doua etapa in noul sezon.

Colegiul Arbitrilor a analizat dosarul si, cel mai probabil, luni se va propunta luni in acest caz. Initial se astepta o decizie pe 15 septembrie, insa ea nu a venit.

Atacantul roman Adrian Mutu a primit o suspendare de noua luni in urma scandalului Sibutramina. Mutu a fost audiat de la Tribunalul Federal Antidoping de catre presedintele tribunalului antidoping Francesco Plotino si de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori, în cazul de dopaj cu sibutramina.

Briliantul va reveni pe 28 octombrie 2010.

Mutu, 15 zile de pauză: S-a "rupt" după un "incident domestic"!

Mutu s-a accidentat şi va lipsi două săptămâni de la antrenamente! Mutu a marcat patru goluri în ultimul meci şcoală jucat de Fiorentina şi era aşteptat de Mihajlovic să revină în forţă după încheierea perioadei de suspendare.


"Mutu are o contuzie puternică la pulpă şi va lipsi de la pregătire pentru două săptămâni. Accidentarea vine în urma unui incident domestic", notează cei de la Gazzetta dello sport


VIDEO Mutu, gata să strălucească din nou: 4 goluri pentru Fiorentina în ultimul meci

Mutu mai are o lună şi jumătate de aşteptare până la revenirea pe teren, iar Mihajlovic intensifică antrenamentele pentru a-l avea în formă maximă pe atacant. Mutu a marcat patru goluri într-un meci scoală jucat de Fiorentina cu o trupă de juniori ai clubului

Ljajic, Gilardino, Baabacar (două goluri), Santana şi Mutu - de patru ori - au marcat pentru trupa lui Mihajlovic.

"Răzvane, fă un compromis cu Mutu!"

Unul dintre cei mai de succes antrenori români, Constantin Cernăianu, a vorbit si despre Adrian Mutu intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.


- Mutu vă place? L-aţi chema la echipa naţională?
- Mutu e foarte bun, păcat de comportamentul lui. Nu înţeleg de ce un copil de profesori are deviaţiile astea! E păcat. Dar să vă spun ceva, l-aş convoca la echipa naţională. Îţi trebuie şi puţin tact să lucrezi cu asemenea tipi, asta să înţeleagă Lucescu. Păi, ce, eu n-am făcut mici compromisuri? Era un meci cu Israelul pe 31 decembrie. Dobrin strîmba din nas, nu prea voia să joace. L-am luat, l-am dus cu zăhărelul şi a făcut-o. După meci, un ospătar urca ducînd 20 de sticle de bere la el în cameră. Am băut şi eu una cu el! Sînt, poate, singurul antrenor cu care el s-a înţeles bine.

Mutu, interzis de Lucescu

Mutu ARS la bani: "Varianta reducerii salariului este cea mai plauzibila!"

Avocatul Paolo Rodella a declarat ca aparatorii lui Adrian Mutu au respins cu fermitate, la audierile ce au avut loc miercuri, la liga italiana, cererea Fiorentinei de a nu-i plati jucatorului salariul in perioada suspendarii, fiind luata in calcul varianta reducerii retributiei acestuia.

  Mutu ARS la bani: "Varianta reducerii salariului este cea mai plauzibila!""Au fost discutii, insa nu pot sa spun cand va fi anuntata decizia. Noi am respins cu fermitate cererea clubului Fiorentina de a nu plati deloc salariul jucatorului in cele noua luni de suspendare. Cred ca cealalta varianta oferita de club, privind reducerea salariului, este cea mai plauzibila in vederea unei solutii finale", a declarat avocatul lui Mutu, Paolo Rodella, pentru Radioblu, informeaza violanews.com.

Miercuri, Comisia de arbitraj din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia a analizat cererea gruparii Fiorentina de a nu-i plati integral salariul jucatorului roman Adrian Mutu pe perioada cat acesta a fost suspendat, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la inceputul acestui an.

Potrivit site-ului violanews.com, Mutu a primit de la Fiorentina suma de 500.000 de euro din ianuarie, cand a fost depistat pozitiv, pana pe data de 19 aprilie, cand a fost suspendat, iar pentru cele 5 luni de la data suspendarii, jucatorul ar mai fi trebuit sa primeasca 800.000 de euro.

Mutu va putea reveni pe teren dupa data de 29 octombrie.

Sursa: mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com