«Prinţul» Cristea, paravan pentru Mutu

Gurile rele spun că idila dintre Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu a fost fabricată pentru a-l salva pe «Briliant» de furia soţiei sale, Consuelo.
Deşi pare o aventură în toată regula, legătura dintre Adrian Cristea şi Bianca lui Bote nu e atât de solidă pe cât ar crede unii, iar toate declaraţiile şi circul făcut de cei implicaţi în asta nu e decât o făcătură.
Cel puţin aşa susţin gurile rele din lumea mondenă, care vorbesc de un aranjament menit a distrage atenţia de la un alt scandal. Acesta îl are în prim-plan pe Adrian Mutu, care a fost surprins de paparazzi la acelaşi hotel cu Bianca Drăguşanu, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o la Bucureşti acum trei săptămâni. Imaginile cu cei doi, dar şi informaţiile apărute ulterior conform cărora Mutu ar fi cheltuit o sută de milioane de lei vechi în compania blondei, au ajuns la urechile soţiei Consuelo.

Frumoasa dominicancă n-a mai trecut cu vederea acest derapaj şi i-a reproşat în termeni duri lui Mutu infidelitatea, încercările acestuia de a o convinge că nu a fost nimic la mijloc fiind sortite eşecului.
Ca să iasă din ghearele soţiei, „Briliantul" a pus la cale un plan diabolic. L-a băgat la înaintare pe „Prinţul" Adrian Cristea, tovarăşul de pahar de dinaintea meciului cu Serbia, aranjând ca el să lege o aşa-zisă aventură cu Bianca.
Tot Mutu ar fi vorbit şi cu paparazzii, pentru a-i surprinde pe cei doi, reuşind astfel să mute atenţia de la aventura pe care a avut-o el cu Bianca. El a vrut să-i demonstreze soţiei că de fapt nu are nici o legătură cu blonda lui Bote şi că întâmplător a fost surprins ieşind din aceeaşi locaţie cu ea.
Pentru a-şi pune planul în aplicare, Mutu a avut şi acceptul Biancăi, tânăra fiind de acord să se expună cu Adrian Cristea.

Soţia «Briliantului» a luat foc!
Consuelo, soţia lui Adi Mutu, a fost extrem de nervoasă după ce a aflat că fotbalistul și Bianca Drăgușanu au fost, în același timp, la același hotel.
Adi și Consuelo sunt căsătoriţi din 2005 și au împreună două fetiţe.
Frumoasa din Republica Dominicană este cunoscută drept o femeie extrem de geloasă, așa că orice alăturare a numelui soţului ei cu altă femeie o face să ia foc.

Mutu, maximum un an de suspendare!
Cristea și Mutu sunt buni prieteni
Ieri, Procuratura Antidoping a Comitetului Olimpic Italian a cerut o perioadă de suspendare de un an de zile pentru Adrian Mutu. „E maximul minimului!", cred apărătorii românului.
Conform site-ului firenzeviola.it, Mutu nu a fost considerat recidivist, existând chiar posibilitatea să scape cu o simplă amendă.



Întâlnirea dintre Mutu şi Bianca a declanşat scandalul
*13 martie. Bianca Drăguşanu petrece o oră în hotelul Novotel. Culmea, tot acolo se afla şi fotbalistul Adi Mutu. La plecare, Bianca e condusă în parcare de un amic de-al lui Adi.
*24 martie. Bianca este surprinsă de paparazzi petrecându-şi noaptea în apartamentul fotbalistului Adrian Cristea.
*25 martie. Cătălin Botezatu anunţă că se desparte definitiv de blondă. Aceasta leşină în emisiunea lui Capatos şi pleacă acasă cu salvarea.



Mutu îşi "îngheaţă anul"! Coni recomandă o suspendare de un an pentru "Briliant"!

Mutu nu e considerat recidivist

UPDATE / Avocaţii lui Mutu: "Adrian nu e deloc fericit, nu-şi poate imagina ca cineva să stea un an pentru o pastilă!"

UPDATE 19:39 / "Nu au fost comunicate încă motivaţiile, dar ideea pe care mi-am făcut-o este că nu există cerere de recidivă, în caz contrar ar fi fost parametrii diferiţi. Cred că a fost tratat cu mare severitate, deoarece în situaţia în care nu se vorbeşte de recidivă a existat o neglijenţă puternică. Este foarte probabil că nu se poate ajunge la mai mult de un an de suspendare.
Scopul nostru este de a lupta pentru o reducere a sancţiunii şi eliminarea variantei recidivei este un lucru pozitiv pentru noi. Am vorbit cu Adrian şi nu era deloc fericit, pentru că nimeni nu-şi poate imagina să stea un an pentru o pastilă de genul acesta", a precizat avocatul italian Paolo Rodella, pentru Radio Blu, informează Mediafax.



Un alt avocat al internaţionalul român, Nino D'Avirro, a menţionat, pentru Radio Toscana, că un lucru important este faptul că a fost exclusă posibilitatea recidivei în cazul Mutu, însă consideră cererea de sancţiune cam drastică: "Una dintre bătăliile noastre în acest caz a fost de a exclude problema recidivei, pentru că altfel jucătorul ar fi avut parametri de pedeapsă mai mari decât cererea înaintată astăzi (n.r. - miercuri). Codul WADA este cel ce contează, iar poziţia noastră a fost luată în considerare dacă nu a fost considerat ilicit incidentul lui Mutu la Chelsea. Această cerere de suspendare pentru un an este un fel de recidivă deghizată, deoarece se vorbeşte despre neglijenţă specială din partea lui Mutu, astfel că eu nu înţeleg această atitudine a procurorului CONI şi mi se pare contradictorie poziţia lor. Prin aprilie vom ajunge la epilogul acestei situaţii. Rămânem optimişti şi credem în poziţiile noastre".

16:41 / Mai devreme decît anunţa presa italiană, adică după Paşte, forul din cadrul CONI a anunţat astăzi decizia în cazul atacantului român. În comunicatul oficial postat pe site-ul Comitetului Olimpic Naţional Italian, "Oficiul Procuraturii Antidoping a cerut trimiterea la judecata Tribunalului Naţional Antidoping a lui Adrian Mutu, jucător la Fiorentina, pentru că a violat articolul 2.1 din codul WADA".
CONI face referire la "testarea pozitivă la sibutramină survenită la finalul a două partide, Fiorentina - Bari, jucată la Florenţa pe 10 ianuarie, şi Fiorentina - Lazio din 20 ianuarie. Şi, în consecinţă, recomandă aplicarea unei suspendări de un an, în conformitate cu articolul 10.4 din codul WADA".

Procuratura Antidoping cere 1 an suspendare pentru Mutu!


Andrei Niculescu despre suspendarea lui Mutu

Victor Becali: "Mutu va primi 6-7 luni de suspendare!"

Impresarul Victor Becali a declarat că este încrezător în faptul că Adrian Mutu va primi o suspendare de doar şase sau şapte luni şi va reveni pe teren la începutul sezonului viitor, după ce procuratura antidoping a cerut o pedeapsa de un an în cazul de dopaj în care este implicat jucătorul.



"De obicei, procurorul cere mai mult, noi ne aşteptam să ceară atât. Acum urmează procesul adevărat, până acum a fost doar la nişte audieri. E important că a fost cerut doar un an. Procurorul este cel care acuză şi de obicei ei cer mai mult. Eu cred că e de bine, nu e considerat recidivist. Eu zic că o să primească şase-şapte luni şi cum campionatul începe în septembrie în Italia, ar fi în regulă", a spus Victor Becali la gsptv.
Atacantul Adrian Mutu nu este considerat recidivist de procuratura antidoping din cadrul CONI, care a solicitat, miercuri, trimirea cazului jucătorului român Tribunalului Naţional Antidoping şi a cerut o suspendare de un an împotriva atacantului Fiorentinei.

"Bine că n-au cerut 4 ani de suspendare! Mutu ar putea juca la începutul sezonului viitor!"

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că procuratura CONI nu îl consideră pe atacantul Adrian Mutu recidivist dacă a cerut o suspendare de un an, fiind de părere că fotbalistul ar putea scăpa cu o pedeapsă de numai şase luni.



"Este bine până la urmă că Procuratura a cerut doar un an de suspendare. Este normal să ceară mai mult ca să aibă de unde să scadă când va fi judecat. Nu cred că Mutu este considerat recidivist dacă au cerut doar un an de suspendare. Bine că n-au cerut patru ani sau doi ani, atunci era grav. Un an de zile este mult, nu cred că va fi suspendat atât. Cred că pedeapsa se va reduce la jumătate, adică la şase luni şi a trecut deja ceva timp de când a fost suspendat. Practic, s-ar putea ca Mutu să joace de la începutul sezonului viitor", a spus Gheorghe Popescu.
Procuratura antidoping CONI a dispus, miercuri, trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, către Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an, informează CONI.

Procuratura antidoping cere un an de suspendare pentru Mutu!

Procuratura antidoping CONI a dispus, miercuri, trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, către Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an, informează CONI.

"Procuratura Antidoping l-a deferit pe jucătorul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, Tribunalului Naţional Antidoping din cadrul CONI, pentru recunoaşterea responsabilităţii privind încălcarea articolului 2.1 din codul Agenţiei Mondiale Antidoping (WADA), în legătură cu depistarea sa pozitivă cu sibutramină, cu ocazia unor teste antidoping efectuate după meciul Fiorentina - Bari, disputat la Florenţa, pe 10 ianuarie, şi după partida Fiorentina - Lazio, ce a avut loc pe 20 ianuarie, cu consecinţa aplicării unei suspendări pe un an, potrivit articolului 10.4 al codului WADA", se arată în comunicatul CONI.

Al doilea scandal de dopaj în care este implicat Adrian Mutu a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.

Mama lui Mutu a susţinut că jucătorul a luat un medicament pentru slăbit, pe care ea îl uitase când l-a vizitat în Italia, iar pe prospectul acestuia nu scria că ar fi conţinut sibutramină.

Jucătorul a fost audiat la 3 martie, iar presa italiană a precizat că verdictul în cazul său va fi dat la finalul lunii aprilie.

Mutu a fost pentru prima oară în carieră depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping solicitat de club.

Mutu a dat-o pe vin!

Până la pronunţarea sentinţei în cazul “Sibutramina”, aşteptată la mijlocul lunii aprilie, Adi Mutu profită la maxim de fiecare clipă liberă.

În aceste zile, Mutu stă departe de problemele Fiorentinei, o echipă măcinată atât de lipsa rezultatelor, cât şi de conflicte interne.

Astfel, duminică, în timp ce coechipierii săi câştigau meciul cu Udinese (4-1), atacantul român era la 80 de kilometri distanţă, în localitatea Arezzo, împreună cu fraţii Becali. Motivul?

O ieşire în aer liber, pe o vreme splendidă, pentru a vedea pe viu un mare premiu de călărie.


"Publicul prezent la Centrul de Echitaţie San Zeno a fost răsfăţat de oaspeţi iluştri", a notat siteul de specialitate dothorse.it.

În primul rând "eroul" Italiei la Cupa Mondială din 1982, Paolo Rossi, venit împreună cu familia, apoi vedeta Fiorentinei, Adrian Mutu, dar şi soţia celebrului atacant argentinian Hernan Crespo.

"Jucătorul Fiorentinei, împreună cu amicii săi, a stat la o masă din sectorul VIP. Adrian s-a intersectat şi cu Paolo Rossi, cei doi profitând de ocazie pentru a schimba câteva cuvinte", a menţionat sursa citată.

Au trecut două luni de la data de 28 ianuarie 2010, atunci când Adi Mutu a fost suspendat provizoriu din orice competiţie pentru clarificarea cazului de dopaj cu sibutramină.

"Încă nu a fost stabită data procesului. Cred că la mijlocul lunii aprilie vom afla sentinţa. Până atunci, Mutu rămâne suspendat şi nu se pune problema să joace", a declarat Sandro Mencucci, administratorul delegat al Fiorentinei.

" Pacat de talentul lui! "

Cârcotaş până în măduva oaselor, Şerban Huidu nu a rămas indiferent la situaţia lui Adrian Mutu. Fanul Universităţii Craiova crede însă că „Briliantul” nu a fost deloc precaut.


„Adrian este un fotbalist excepţional, dar, în loc să se comporte ca un bărbat de 30 de ani, procedează copilăreşte uneori. Când ai un asemenea talent, trebuie să-l protejezi, nu să fii... român, să îţi baţi joc de el. Din păcate, are o parte de vină. Vom vedea ce verdict se va da în cazul lui. Mi-ar părea rău ca un sportiv bun să-şi încheie cariera astfel. Cred că, încă patru-cinci ani de zile, Mutu ar trebui să fi fost pe teren şi să încânte puştii cu «biciletele» lui”, a declarat Şerban Huidu pentru „ring”.

Mutule, a fost o prostie?

«Briliantul» şi-a postat pe pagina de facebook un mesajdin care reiese că regretă incidentul cu sibutramina.
Adrian Mutu (31 de ani), atacantul Fiorentinei, a devenit obsedat de citate celebre, cu care îşi împânzeşte paginile personale de pe site-urile de socializare

Ultimul citat postat de Mutu pe facebook, sâmbăta trecută, îi aparţine marelui fizician Albert Einstein: “Doar două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană. Dar nu sunt sigur de primul lucru”. Pasajul se potriveşte de minune cu situaţia în care se află atacantul Fiorentinei, care plăteşte pentru greşeala de a fi luat medicamente pentru slăbit fără a-i informa pe doctorii echipei. Cum pastilele respective conţineau sibutramină, substanţă interzisă, Mutu riscă o suspendare ce i-ar putea pune capăt carierei.

În urmă cu o săptămână, internaţionalul român îşi postase pe pagina personală de pe facebook un citat din piesa Othello, aparţinând dramaturgului englez William Shakespeare. “Înţeleg furia din vorbele tale, dar nu îţi înţeleg vorbele”, e replica pe care Desdemona i-o dă soţului său, Othello, care o acuzase pe nedrept că l-ar fi înşelat. Cum Mutu venea după un scandal sexual, s-a presupus că soţia lui, Consuelo, i-a făcut o criză de gelozie.

Abia aşteaptă să ciocnească ouă de Paşte

Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, aşteaptă liniştit şi încrezător verdictul în cazul dopajului cu sibutramină. “Abia aşteaptă să ciocnească ouă, de Paşte, cu fetiţele lui. E încrezător în aşteptarea verdictului tribunalului Comitetului Olimpic Italian de la Roma”, ne-a spus Giovani Becali.

14% dintre românce şi-ar înşela iubitul cu Adrian Mutu

Deşi sunt apreciate ca femei cu valori morale ridicate, româncele sunt dispuse să renunţe la fidelitate şi să-şi înşele în orice moment partenerii dacă ar avea ocazia să facă acest lucru cu o vedetă.

Potrivit unui sondaj realizat de kudika.ro, 63% dintre femeile din România nu ar sta pe gânduri dacă ar veni vorba de o aventură cu un personaj celebru.

În urma sondajului a reieşit că 36% dintre românce au declarat că şi-ar înşela partenerul cu Hugh Jackman. Pe locul doi în preferinţele româncelor se află Mircea Badea, pentru care 24% dintre cele chestionate ar cădea în păcat. Locul trei în preferinţele doamnelor îl ocupă Leonardo diCaprio (17%), urmat de Adrian Mutu (14%) şi Ştefan Bănică (9%).

Revine Mutu pe teren în aprilie? Vezi ipoteza lansată de Fiorentina!

Administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci, lansează o ipoteză surprinzătoare în cazul Mutu şi spune că atacantul român ar putea chiar să înceapă să joace în cazul în care suspendarea provizorie nu-i va mai fi prelungită.

"Nu a fost încă stabilită data audierilor finale. Situaţia în acest moment este foarte simplu. Adrian e suspendat provizoriu şi aşteptăm o decizie finală. Cred că la mijlocul lui aprilie se va şti totul. Dacă nu se întîmplă aşa, o dată expirată prima suspendare, Mutu ar putea juca.
Totuşi, nu cred că e o soluţie inteligentă, mai ales în vederea sentinţei. Am vorbit şi cu avocaţii, iar ei mi-au dat dreptate, e mai bine să aşteptăm o hotărîre a procuraturii antidoping", a spus Mencucci la Radio Blu.

Mutu a dat-o pe curse de cai

Suspendat din 28 ianuarie după ce a fost prins dopat de două ori în 10 zile cu sibutramină, atacantul român a fost văzut duminică, înaintea partidei pe care echipa sa a cîştigat-o cu Udinese, la hipodrom în compania fraţilor Becali.

Potrivit firenzeviola.it, Adrian Mutu a fost invitat de impresarii săi la all'Arezzo Equestrian Center di San Zeno pentru a asista la cîteva curse de cai, între care şi Marele Premiu din cadrul Gold Tour. Românul s-a întîlnit în tribună cu Paolo Rossi, fostul campion mondial cu Italia în 1982.

Patronul Diego Della Vale lasă Fiorentina

Adrian Mutu a rămas fără patron la Fiorentina.
Diego Della Vale a anunţat că se retrageexplicînd că se simte "dezgustat de atmosfera tensionată din interiorul clubului apărută în ultima perioadă în special din cauza speculaţiilor legate de plecarea antrenorului Cesare Prandelli". Tehnicianul italian s-ar duce fie la Juventus Torino, fie la "naţională".

În acelaşi context, Della Vale consideră că "este lipsă de respect faţă de munca pe care am făcut-o la club din 2002 încoace. În 8 ani am salvat echipa de la faliment şi am dus-o în Champions League".

De aceea, "am ajuns la acest pas dureros, dar pe care trebuie să-l fac".

70% din fanii Fiorentinei vor ca Mutu să plece în vară!

Suporterii viola s-au săturat de Mutu. Într-un sondaj realizat de firenzeviola.it, atacantul român este primul în topul jucătorilor pe care fanii şi-i doresc plecaţi de pe Artemio Franchi la finalul stagiunii.

Decarul Fiorentinei este lider detaşat, totalizînt aproape 70% din voturile exprimate, deşi a fost unul dintre oamenii cei mai importanţi ai echipei antrenate de Cesare Prandelli în ultimii ani.

La cine aţi renunţa în vară din actualul lot al Fiorentinei?
Vargas: 9.02 %
Frey 14.4 %
Mutu 69,47 %
Montolivo 2,58 %
Gilardino 4,53 %

Total voturi 2250

„Ar fi pacat sa-si incheie cariera astfel!”

Medaliat cu aur la Olimpiada de la Los Angeles, Nicu Vlad a fost unul dintre cei mai prestigioşi sportivi ai României. Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Haltere crede că Mutu poartă o parte de vină, pentru că nu a fost precaut, dar speră ca traseul lui fotbalistic să nu se oprească aici.

„Prezenţa substanţei respective în corpul lui Mutu nu poate fi pusă la îndoială. E posibil ca el să o fi luat din dorinţa de a slăbi, dar pot exista şi o mulţime de alte conjucturi care au dus la prezenţa sibutraminei. Ştiu un caz al unui atlet din Rusia care s-a certat cu iubita lui, iar aceasta, de supărare, i-a strecurat o substanţă în băutură. Sportivul a mers la concurs şi a ieşit pozitiv la controlul antidoping. A primit doi ani. Sper ca Adi să fie judecat cu maximă responsabilitate, ar fi păcat să-şi încheie cariera acum şi în acest fel”, a precizat Nicu Vlad pentru „ring”.

"Imi place Mutu"

Intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Lacina Traore a vorbit si despre Adi Mutu.

"Mutu era unul dintre jucătorii mei favoriţi înainte de a şti că voi ajunge vreodată în România. E trist prin ce trece acum la Firenze!"

"De Mutu se va alege praful"

Intr-un interviu in ziarul Prosport, Sergiu Nicolaiescu a vorbit si despre Adi Mutu.

Mutu a fost prins dopat de două ori...
Aici e altă poveste. Mutu e un jucător talentat, dar prea alintat. A făcut prea multe greşeli şi cred că se va alege praful de el.

Ce mai seamănă cu Mutu!

Dacă Diana Dumitrescu a arătat senzaţional în costumele create pentru dansul-ritual de vineri seară, la "Dansez pentru tine" partenerul ei, Adrian Stan, ne-a luat ochii cu altceva: asemănarea lui cu fotbalistul Adrian Mutu. Iată cât de bine seamănă cei doi!

sursa

"Mutu era foarte ambitios"

Intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, Ionut Badescu a vorbit si despre Adi Mutu.

„Aproape toţi copiii de atunci am ajuns fotbalişti de primă ligă. Îl apreciez mult pe Adi Mutu pentru că ştiu cât de ambiţios era. Dacă nu marca la un meci, plângea la vestiare“,

"Mutu are ceva extravagant"

Intr-un interviu pentru femeiasecolului21.ro, Ciociolina a descris in cateva cuvinte unii dintre cei mai interesanti barbati din Romania. Printre acesti s-a aflat si Adi Mutu, cititi mai jos ce spune aceasta despre decarul Fiorentinei.

Adi Mutu: Un fotbalist remarcabil, am citit despre el. Are ceva extravagant, ceva de sicilian.

"Mutu e un fenomen! Nu l-aş ceda"

Fostul tehnician al echipei Udinese, Giovanni Galeone, spune că în locul oficialilor Fiorentinei nu ar lua nicio secundă în calcul cedarea lui Adrian Mutu, considerându-l pe atacantul român drept unul dintre cei mai buni din Serie A, informează Radio Toscana.

"Nu aş face schimbul Di Natale (n.r. - Antonio Di Natale, atacantul echipi Udinese) cu Adrian Mutu. Sun un fan al jucătorului echipei Udinese, dar nu l-aş ceda niciodată la un alt club pe atacantul român, pentru a-l înlocui cu Di Natale, deoarece Mutu este un fenomen pe care îl apreciez încă de pe vremea când a jucat la Internazionale Milano şi are execuţii pe care puţini fotbalişti le au în campionatul italian", a precizat Galeone.

"Fara Mutu nu aveti nici o sansa"

Intr-un interviu pentru Prosport, Vasili Hamutovski, a vorbit si despre Adrian Mutu.

-Ultima oară aţi pierdut la Minsk împotriva României.
-Îmi amintesc. România ne-a bătut cu 3-1. Acum, vrem să ne luăm revanşa. O să fie frumos pentru suporterii noştri, fiindcă ei n-au uitat că am pierdut acasă în urmă cu doi ani. Atunci, Mutu a dat două goluri, unul din penalty.

-Acum, Mutu s-ar putea să nu mai joace pentru naţională.
-Ştiu de problema lui cu drogurile. Dar de ce să nu mai joace?

-I se reproşează că a plecat din cantonamentul naţionalei după meciul din deplasare cu Serbia.
-După meci, poate să plece unde vrea.

-Dar n-a anunţat antrenorul!
-Dacă nu va juca Mutu, o să fie foarte greu pentru România. Sunt şanse să nu vă mai calificaţi. Tot timpul când juca Mutu, România avea rezultate. Nu ştiu cum e acum, în ce formă mai e. De la naţionala României, cel mai mult mi-a plăcut de Dorinel Munteanu. A jucat şi la Steaua, deşi avea 36 de ani. Îl respect pentru asta.

" Suspendarea lui Adrian ar fi o tragedie! "

Ajunsă cu Oltchim la un pas de finala Ligii Campionilor, extrema echipei naţionale de handbal, Ramona Maier, nu este indiferentă la situaţia dificilă prin care trece Adrian Mutu.

„Sunt convinsă că Adi nu ştia ce conţine acea pastilă; şi a luat-o pentru slăbit şi nu pentru a se dopa. Cu atât mai mult, este trist ce i s-a întâmplat. Este un sportiv ajuns la maturitatea carierei şi comisiile antidoping vor să-l distrugă pentru o greşeală neintenţionată. Nu este drept! Fotbalul şi sportul mai au nevoie de el. Suspendarea lui Adrian ar fi o tagedie, ar fi o pierdere imensă! Cred că a plătit deja destul, neavând drept să joace atâta timp! Sunt alături de el, aşa cum trebuie să fie toţi românii!”, a declarat Ramona Maier, pentru „ring”.

" E o victima a exagerarilor forurilor antidoping"

Pe Toni Grecu îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Dar când am discutat despre cazul lui Adrian Mutu, a devenit brusc serios. „Emblema” grupului Divertis consideră că, în ciuda imaginii de „băiat obraznic” pe care şi-a creat-o, de această dată, piteşteanul este doar o victimă colaterală a rigorilor exagerate ale forurilor antidoping.


„Mutu a lăsat impresia că e predispus greşelii, mai ales după «episodul» Chelsea. Însă acum nu-l consider vinovat. Comisiile mondiale antidoping duc o luptă acerbă cu acest fenomen şi de multe ori exagerează. Se dorea să se dea un nou exemplu de «Aşa, nu!», şi Mutu a fost acuzat deşi a luat o banală pastilă. Nu-l cred vinovat şi sper să revină imediat pe gazon. E greu, deja este afectat, stă pe tuşă de atâta timp, iar asta e cumplit pentru un sportiv, şi pe plan fizic, şi psihic”, a precizat Grecu, pentru „ring”.

Adrian Mutu, probleme în căsnicie?

"Marile talente gresesc, uneori, copilareste"

A adus României primul titlu mondial la box profesionist. Mihai Leu nu a părăsit însă viaţa sportivă. Retras din ringul „nobilei arte” din motive medicale, campionul a intrat în competiţiile de raliu, dar şi, recent, la mesele de poker profesionist.

Sportiv desăvârşit, Leu este alături de Adrian Mutu, considerând că fotbalistul trebuie judecat cu responsabilitate.

„Adrian este un talent imens. E ştiut însă că marile talente fac uneori şi greşeli, unele copilăreşti chiar. Trebuie să fim alături de el, dar şi el trebuie să fie puternic. Soluţia problemei este la el. El trebuie să fie pe deplin matur şi să nu cadă în capcane. Dacă acea pastilă se va dovedi că era una destinată uzului general şi nu una pentru dopaj în adevăratul sens, atunci cazul trebuie judecat ca atare şi Adrian să nu fie pedepsit”, a declarat Mihai Leu, pentru „ring”.

Bianca despre apariţia cu Mutu de la hotel: Mi-am cazat o prietenă

Mutu - Paste de mii de euro la Marbella

Aşteptarea este din ce în ce mai grea pentru Adrian Mutu până la aflarea verdictului în cazul său de dopaj ce va fi dat, se pare, imediat după Sărbătorile de Paşte. Până la aflarea deciziei, Mutu şi-a programat un miniconcediu cu soţia în superba staţiune spaniolă Marbella, alături de prietenii Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Marbella este destinaţia aleasă pentru Sfintele Sărbători de Paşte pentru cuplurile Adrian şi Consuelo Mutu şi Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cele două familii au ales cel mai tare hotel din însoria şi luxoasa staţiune andaluză, Puente Romano, unde, în perioada Paştelui, care în acest an catolicii şi ortodocşii îl vor sărbători în aceeaşi zi, se înregistrează temperaturi de peste 23 de grade Celsius. Ideea i-a aparţinut lui Adi Mutu, care-şi doreşte câteva zile de relaxare după stresul prin care a trecut în ultima perioadă. “Briliantul” este cel care a ales hotelul, unul exclusivist şi extrem de scump.
Hotelul preferat al lui Liz Taylor
La Puente Romano au locuit, de-a lungul timpului, celebrităţi precum Elizabeth Taylor, Sean Connery şi Antonio Banderas, cei trei poposind în mai multe rânduri în acest hotel. Numai pentru o noapte de cazare, cele două cupluri vor plăti câte 500 de euro de căciulă. Dacă Adi şi Consuelo Mutu au mai petrecut Sărbătorile de Paşte pe alte meleaguri, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt pentru prima dată departe de casă.
“Reghe” face drob de miel
Cum Adrian Mutu n-ar avea de unde să mănânce ca tot românul de Paşte, cel care se va ocupa special de meniu este Laurenţiu Reghecampf. Fostul fotbalist, recunoscut pentru priceperea sa în arta culinară, va trece la bucătărie în zilele dinaintea plecării şi va pregăti drob de miel, ouă roşii, cozonac, pască şi alte bucate tradiţionale special pentru familia Mutu.

Se aşteaptă recomandarea
Avocatul lui Adrian Mutu, Nino D'Avirro, a declarat, pentru cotidianul “La Nazione”, că se aşteaptă decizia procurorului federal în cazul “sibutramina”, acesta urmând să recomande sancţiunea pentru fotbalistul Fiorentinei.
“Suntem în aşteptarea recomandării procurorului federal. Odată cu recomandarea acestuia se va stabili ziua audienţei, iar apoi se dă sentinţa. În anumite cazuri se anunţă sancţiunea pe care a recomandat-o procurorul federal, dar momentan suntem în aşteptare”, a spus avocatul D'Avirro. Presa italiană a anunţat că verdictul va fi dat imediat după Paşte ori cel târziu până la finalul lunii aprilie.

Adrian, e geloasă Consuelo?

Adrian Mutu (31 de ani) a postat pe Facebook un citat celebru, care trimite cu gândul la apariţia unor probleme în căsnicia sa. E vorba despre o replică pe care Desdemona, nevasta bănuită de infidelitate, i-o dă soţului orbit de gelozie, Othello, care o va omorî, după care se va sinucide. Pasajul respectiv face parte din cunoscuta piesă de teatru “Othello”, a lui Shakespeare.


Citatul pe care Adi Mutu l-a postat luni pe pagina personală de pe site-ul de socializare Facebook poate da naştere bănuielii că relaţia atacantului Fiorentinei cu soţia sa, Consuelo (32 de ani), scârţâie. “Înţeleg furia din vorbele tale, dar nu îţi înţeleg vorbele” este replica pe care Desdemona i-o dă soţului său, Othello, care o acuzase pe nedrept că l-ar fi înşelat în tragedia “Othello”, a cunoscutului dramaturg englez William Shakespeare. Pentru că nu a crezut în nevinovăţia soţiei, Othello o va omorî în finalul piesei, după care se va sinucide.

S-a inspirat din piesa «Othello»

Astfel, se poate presupune că “Briliantul” e bănuit de Consuelo de infidelitate. Întâmplător sau nu, Mutu a fost implicat, relativ recent, într-un scandal cu tentă sexuală. Anul trecut, înaintea meciului Serbia - România, Adi a petrecut o noapte la restaurant în compania a două femei din showbizz- ul autohton, fiind surprins de fotoreporterii Libertăţii. Chiar dacă “Briliantul” a declarat atunci că soţia nu s-a supărat pe el, citatul postat pe Facebook lasă loc unui semn de întrebare.

«Briliantul» şi Bianca, împreună la un hotel din Bucureşti!

Adi Mutu şi Bianca Drăguşanu s-au văzut din nou, conform revistei Star, zilele trecute, în Hotelul Novotel din Bucureşti. Bianca şi Adi au intrat şi au ieşit separat din clădire, însă unul din prietenii “Briliantului” a condus-o pe blondă la maşină. Tot “Star” susţine că cei doi s-au întâlnit şi în separeul VIP al unui club bucureştean. Zvonurile că Mutu ar avea o relaţie cu vedeta Antenei 1 au apărut în urmă cu câteva luni, atunci când Bianca a postat pe Facebook poze făcute la Florenţa, în restaurantul preferat al lui Adi.


Alexandra Dinu nu il regreta pe Adi

Alexandra Dinu (29 de ani), fosta soţie a lui Adrian Mutu, nu regretă căsnicia de doi ani (2001-2003) cu starul Fiorentinei, care este şi tatăl fiului ei, Mario (7 ani). “Nu regret nimic. Mario e cea mai mare realizare a vieţii mele. Când am decis să devin soţia lui Adrian, a fost vorba despre exuberanţa unei iubiri de tinereţe”,a declarat Alexandra pentru site-ul agentiadepresamondena.com.

Mutu şi Bianca şi-au făcut de cap la hotel

Click! a surprins-o, în urmă cu o săptămână, pe blonda lui Bote la Hotelul Novotel. Conform revistei «Star», acolo a fost şi «Briliantul»
Ce coincidenţă! Adrian Mutu şi Bianca Drăguşanu s-au "nimerit" în acelaşi hotel, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră! Şi ciudăţeniile nu se opresc aici: blonda lui Bote a fost condusă la plecare până în parcare chiar de un amic al fotbalistului, dezvăluie revista "Star".


Sâmbătă, 13 martie, ora 22. Bianca Drăguşanu iese din Hotelul Novotel din Capitală, unde petrecuse mai bine de o oră. La scurt timp, din hotel iese şi fotbalistul Adrian Mutu.
Care este legătura dintre aceste două personaje? Cei doi au fost însoţiţi de aceeaşi persoană, Alin, un apropiat de-al "Briliantului".
Scos din circuitul fotbalistic de scandalul pastilelor de slăbit, Mutu a venit acum două săptămâni în România pentru a-şi petrece weekendul. S-a cazat la Hotelul Howard Johnson.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, "Briliantul" a ieşit din hotel însoţit de câţiva prieteni buni şi a demarat în trombă spre, surpriză, Novotel, unde a ajuns la 19.45. La mai puţin de două ore după el, a sosit şi blonda lui Bote.
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca, intrând grăbită în hotel. La plecare, blonda a fost condusă până în parcare de prietenul lui Mutu, Alin. Conform revistei "Star", acelaşi Alin părea să fie în relaţii foarte bune cu nepotul lui Consuelo, Michail Perez, venit şi el la hotel împreună cu Mutu.


La puţin timp după ce a plecat Bianca din hotel, fotbalistul a "şters-o" şi el. Să se fi distrat oare Adi cu Bianca preţ de o oră?
Să-l fi trădat blonda pe Bote, chiar în timp ce creatorul de modă transpira la antrenamentele de la "Dansez pentru tine"? Cert este că relaţia dintre Bianca şi Bote scârţâie de mai bine de o lună, de când ei se joacă de-a despărţirea.


Sâmbătă, 13 martie, ora 19.45
Adrian Mutu soseşte la Hotelul Novotel, însoţit de câţiva prieteni
Sâmbătă, 13 martie, ora 22.00
Bianca Drăguşanu iese din Hotelul Novotel, unde a stat o oră. Ea este însoţită de Alin, un amic de-al lui Adi Mutu. Acesta o conduce până în parcare
Sâmbătă, 13 martie,ora 19.55
Alin stă de vorbă cu nepotul lui Consuelo, soţia lui Adi Mutu



Adi Mutu apare in noul numar al revistei Star!!!



Eu refuz sa fac vreun comentariu legat de aceasta stire!
Claudya

Nepotul lui Consuelo Mutu joacă la FC Snagov

Avocaţii aşteaptă trimiterea lui Mutu la judecata Tribunalului Antidoping

Pînă la sfîrşitul acestei săptămîni am putea şticînd va afla atacantul Fiorentinei sentinţa în dublul caz de doping din ianuarie. Cotidianul La Nazione scrie că avocaţii românului sînt în aşteptarea deciziei Procuraturii Antidoping, care urmează să anunţe procedura următoare.

"O dată cu trimiterea lui Mutu în judecată, vom afla şi data audierii, care coincide cu cea a pronunţării suspendării. În unele cazuri(n.r - vezi solicitarea de excludere pe viaţă în cazul Flachi), Procuratura specifică şi pedeapsa pe care o cere Tribunalului Antidoping", a declarat Nino D'Avirro, unul dintre cei trei italieni care îl apără pe Adrian. Dacă va scăpa de acuzaţia de recidivă, Mutu poate fi suspendat de la una la trei luni, iar în caz contrar e ameninîat să stea pe tuşă între 1 şi 4 ani!

"Sunt lasi cei care il cred un drogat"

Alături de Adrian Mutu, în momentul acesta dificil al carierei, vine, astăzi, Alina Dumitru. Singura campioană olimpică la judo din ţara nostră crede că Adi trebuia să fie atent ce medicamente ia după cazul Chelsea. Însă omul este predispus greşelii, iar aceasta se iartă dacă fotbalistul va avea o apărare bună în faţa instanţei. Alina ne-a spus că şi în sportul practicat de ea apar cazuri de doping, însă nu la o scară atât de mare ca în fotbal.

“Mutu a greşit, este evident. Însă sper ca la judecarea cazului să se ţină cont de ce scria pe acea cutie de medicamente”, a declarat, pentru “ring”, Alina Dumitru. Sportiva s-a arătat surprinsă de oamenii care îl atacă pe Mutu şi îl cataloghează drept un drogat.

“Mutu rămâne Mutu, naţionala are nevoie de el, este un jucător care poate decide singur un meci. Cei care îl cataloghează drept «drogat» sunt nişte laşi”, ne-a mai spus judoka

"Se exagereaza uneori cu doppingul"

Alături de Adrian Mutu, în momentul acesta dificil din carieră vine şi Marian Drăgulescu. Unul dintre cei mai titraţi gimnaşti români, „Marocanul” consideră că fotbalistul are o parte de vină, însă greşeala lui trebuie judecată cu maximum de responsabilitate.

„Adrian nu trebuia să ia acele pastile fără să consulte medicul. Asta e greşeala lui. Însă, de aici şi până la a se crede că a vrut să-şi îmbunătăţească performanţele sportive e cale lungă. Să ne aducem aminte şi de cazul Andreei Răducan. O simplă pastilă pentru răceală a fost considerată doping. Eu cred că se exagerează un pic. Îi condamn ferm pe cei care vor să păcălească sportul, dar nu pot fi de acord cu acuzarea celor care nu au avut această intenţie. Sper ca Adrian să revină cât mai repede”, a declarat, pentru „ring”, Drăgulescu.

"Mutu are valoare"

Intr-un interviu pentru Prosport, Jean Pădureanu, acesta e vorbit si despre Adi Mutu.

Mutu a fost şi victima unor invidii, pentru că mulţi i-au suflat în ceafă, dar n-au putut să-i întreacă valoarea. Mutu nu e viciat. Povestea cu drogurile a fost o fantezie, aşa cum au mulţi tineri. A zis că e la modă și a încercat şi el
Jean Pădureanu, preşedinte Gloria Bistriţa

Mutu: «Nimeni nu scapă de răzbunare»

Cu sufletul la gură, în aşteptarea deciziei Comitetul Olimpic Naţional din Italia (CONI) în cazul “sibutamina”, care i-ar putea afecta cariera fotbalistică, Adrian Mutu (31 de ani) şi-a postat pe contul de messenger o maximă care exprimă exact sentimentele pe care le trăieşte.


În faţa celui mai tensionat moment din cariera sa, Adi Mutu le transmite, indirect, un mesaj celor care l-au criticat. Deşi e încrezător înainte de pronunţarea deciziei Tribunalului Naţional al CONI, atacantul nu-i uită pe cei care l-au condamnat şi care l-au criticat pe nedrept. Dovadă e statusul postat pe contul personal de messenger: “Few escape justice... none escape vengeance”, care se traduce: “Câţiva scapă de justiţie... nimeni nu scapă de răzbunare”.
Inspirat de filmul «Edge of Darkness»
Maxima folosită de atacant vine în urma materialului cu acelaşi titlu, postat pe site-ul fwix.com. Articolul face referire la filmul “Edge of Darkness”. Eroul, Thomas Craven, e un detectiv a cărui fiică este ucisă. El îşi dă seama că moartea ei e doar o piesă a unui puzzle şi trebuie să descopere cine stă în spatele crimei.
Şi-a schimbat mottoul şi după decizia TAS
După şocul provocat de hotărârea TAS, care l-a condamnat să plătească despăgubiri de 17.173.990 de euro către Chelsea, Mutu şi-a schimbat mottoul de pe pagina de hi5. Un îndemn oarecum nostalgic a înlocuit o zicală cinică: “Lasă-i să te urască până când le va fi frică de tine”, atribuită controversatului împărat roman Caligula, care exprimă, în egală măsură, aroganţă şi cinism, a fost înlocuită cu: “Zâmbeşte pentru persoana care plânge pentru tine, luptă pentru persoana care te protejează”.

Mutu are super oferte din Europa şi Asia

Mutu s-a facut ZIDAR pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi!


Mutu, din Ucraina in Uzbekistan! Romanul ar putea fi antrenat de Luiz Felipe Scolari!

Vezi poze cu Adrian Mutu "zidar"

free image host free image host free image host free image host
sursa

"Briliantul" s-a transformat în zidar! Vezi cum îi ajută Mutu pe copiii bolnavi din Florenţa!

Atacantul Adrian Mutu, care e suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a vizitat un apartament pe care Fundaţia Tommasino Baicciotti îl renovează pentru a-l pune la dispoziţie unei familii al cărei copil e tratat la un spital din Florenţa, potrivit fiorentina.it.

"Mutu «zidar» pentru Fundaţia Tommasino Bacciotti. Adrian Mutu a vizitat, vineri, unul dintre apartamentele pe care Fundaţia Tommasino Bacciotti îl renovează pentru a-l pune apoi gratuit la dispoziţia familiilor ce vin la Florenţa pentru a-şi trata copii bolnavi la spitalul Meyer. Munca la apartament merge bine şi este prevăzut ca în luna mai să fi gata pentru a primi prima familie", notează sursa citată, care ilustrează o poză în care atacantul român poartă pe cap o cască de protecţie şi are în mână o unealtă de zidărie.


Potrivit ziarului Il Giornale della Toscana, citat de fiorentinanews.com, datorită succesului acestui program fundaţia în colaborare cu spitalul Meyer a mai luat în custodie alte cinci apartamente pe care le va renova pentru a le pune la dispoziţia altor familii care vin din localităţi din afara Florenţei şi îşi vor trata copiii la clinica Meyer.

În altă ordine de idei, cotidianul La Nazione, notează că gruparea Al Saad (Qatar), care este antrenată de Cosmin Olăroiu, a confirmat dorinţa de a-l transfera pe atacantul român Adrian Mutu în perioada de mercato din această vară. Clubul din Qatar îşi arătase intenţia de a-l achiziţiona pe Mutu în perioada de transferuri din ianuarie.

Mutu, din Ucraina in Uzbekistan! Romanul ar putea fi antrenat de Luiz Felipe Scolari!

Adrian Mutu ar putea ajunge la echipa lui Rivaldo, FC Bunyodkor, scrie azi ziarul italian La Repubblica.


Fiorentina este hotarata sa scape de Mutu, indiferent de decizia in cazul procesului intentat dupa ce romanul a fost depistat pozitiv la sibutramina.

Daca nu va fi suspendat, Mutu ar putea valora 10 milioane de euro - sustin italienii care anunta ca Fiorentina are oferte din Rusia de la Zenit si Rubin Kazan, din Turcia, de la Fenerbahce, din Ucraina de la Sahtior.
Cea mai tare oferta vine insa de la uzbecii de la FC Bunyodkor unde antreneaza campionul mondial Luiz Felipe Scolari si unde joaca si fostul star brazilian Rivaldo.

Olăroiu insistă pentru Mutu

Cosmin Olăroiu a primit confirmarea şefilor săi de la formaţia Al Sadd, din Qatar, că vor face tot posibilul pentru a-l achiziţiona pe Adrian Mutu.

"Sîntem foarte pregătiţi şi determinaţi să-l cumpărăm pe Mutu. Am încercat acest lucru în iarnă, dar nu am reuşit. Vom insista mai tare la vară şi sperăm că vom încheia afacerea", au declarat oficialii arabi în ziarul florentin "La Nazione". Ei încearcă să profite de faptul că atacantul român se află într-o situaţie delicată, fiind suspendat provizoriu în aşteptarea sentinţei în scandalul de dopaj.

Fiorentina vrea să renunţe la el şi îi caută deja înlocuitor.

Condusă de Olăroiu, Al Sadd se găseşte pe locul 2 în campionat, la 5 puncte în spatele liderului Al Gharafa.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com