Mutu si Santana cheama suporterii pe stadion!

Lucescu: „Am mai lucrat cu vedete!”


Noul selecţioner nu se sperie de posibilele dificutăţi ale colaborării cu „greii” echipei naţionale, Adrian Mutu şi Cristian Chivu.

Multă lume se întreabă dacă vei putea struni staruri precum Mutu şi Chivu, cu care se ştie că se lucrează dificil...
Am mai lucrat cu vedete.

DIFICIL. Mutu este unul dintre jucătorii-problemă la lot


„Sunt foarte mulţi cei care se bucură pentru mine, dar şi destui care mă vor critica. Postul de selecţioner este râvnit de foarte multă lume.”
Răzvan Lucescu, selecţionerul României
evz.ro

Mutu asaltat de nemti!!!

sursa

Mutu e OK, dar mai aşteaptă


Ieri, după trei săptămîni de la intervenţia chirurgicală suferită la meniscul extern al genunchiului stîng, Adi Mutu a efectuat un al doilea control la clinica medicului Pierpaolo Mariani. Veştile sînt bune, în sensul că genunchiul se vindecă, dar în ceea ce priveşte revenirea pe gazon, "tricolorul" va trebui să mai aştepte. Decarul Fiorentinei a primit OK-ul lui Mariani pentru a lucra la refacerea masei musculare şi la condiţia fizică. Această fază va dura circa două săptămîni, după care urmează un nou control, înaintea reluării antrenamentelor propriu-zise, împreună cu echipa. Mutu ar fi vrut să revină pe gazon în 10 mai, dată la care Fiorentina o întîlneşte pe Catania în campionat.

Mutu:Toţi am greşit!»


Sosit în ţară pentru filmările videoclipului "Lasă-ţi copilul să devină legendă!", Adrian Mutu (30 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru Libertatea. "Briliantul" a afirmat că avem mulţi antrenori de valoare şi că nu este cazul să ne gândim la unul străin.

Libertatea: Adrian, pe cine preferi ca antrenor la echipa naţională, în locul lui Piţurcă, pe Răzvan Lucescu, Hagi sau Dan Petrescu? 
Adrian Mutu: Nu am nici o preferinţă. Consider că toţi cei menţionaţi sunt antrenori buni, fiecare dintre aceştia având propriile rezultate, iar eu nu pot face o diferenţiere.

Consideri că ne-ar trebui un antrenor străin? Neamţul Lothar Matthaus, belgianul Walter Meeuws şi-au trimis CV-urile... Care ar fi părerea ta? 
Eu nu cred că se impune un antrenor străin, avem destui tehnicieni de valoare.

«Când am vrut să vin la Piteşti, nu s-a materializat nimic»

S-a ratat calificarea la Mondiale doar din vina lui Piţurcă sau din vina jucătorilor? 
Toţi am greşit. Toţi am contribuit, mai mult sau mai puţin, la această ratare. Nu aş putea spune care dintre noi a greşit mai mult. În plus, am avut şi ghinion. Nu trebuie să uităm accidentările suferite de anumiţi jucători. În final, tot acest şir de greşeli, plus neşansa au condus la acest rezultat negativ.


Cum este atmosfera la lot? Ai vorbit cu băieţii despre cine ar putea prelua postul? 
Atmosfera de la lot este aceeaşi ca întotdeauna, adică bună. Nu este adevărat zvonul conform căruia la echipa naţională s-ar fi format diverse bisericuţe. În fond, toţi ne-am dorit o calificare, aveam acelaşi ţel. Nu am discutat cu băieţii despre cine ar putea veni antrenor. Pe noi ne interesează mai puţin cine este antrenorul, trebuie doar să ne îndeplinim misiunea pe teren, să ascultăm indicaţiile acestuia, indiferent care ar fi.

La Piteşti e haos, l-au arestat pe Penescu. Te interesează clubul, dacă finanţatorul rămâne în arest şi părăseşte echipa? 
În acest moment, am alte preocupări şi nu mă interesează clubul. Când am vrut eu să vin acolo, nu s-a materializat nimic. Acum, m-am orientat către altceva.

Va fi retrogradat Argeşul, fosta ta echipă? 
Nu deţin informaţii despre ce s-a întâmplat la Piteşti, aşa că nu pot face comentarii. Sufleteşte, vă spun că nu mi-aş dori să retrogradeze, este echipa la care am crescut şi m-am format ca jucător.

Sunt arestaţi Corpodean, Savaniu şi Lică pentru acte de corupţie. Asemenea fapte s-au petrecut şi în Italia, luându- se măsuri dure. Crezi că se vor lua astfel de măsuri şi la noi? 
Da? N-am ştiut că au fost arestaţi aceşti arbitri. De fapt, nu este un subiect care mă preocupă acum şi, ca atare, nici n-am ce să comentez.

Ar putea reveni pe 10 mai

După operaţia de menisc, suferită în urmă cu două săptămâni, Adrian Mutu se simte bine. Deşi medicii italieni i-au recomandat o perioadă de repaus de minimum o lună, acesta simte că ar putea reveni pe teren chiar mai devreme, la meciul din 10 mai, împotriva Cataniei. “Mă simt destul de bine acum, nu mai am dureri deloc. S-ar putea ca refacerea mea să dureze mai puţin decât mi-au spus medicii, însă aceasta este doar părerea mea. Important este ce spun ei”, ne-a declarat “Briliantul”.

libertatea.ro

Adi Mutu, idol pentru nepoata sa

Chiar dacă are doar opt ani, Diana, nepoţica lui Adi Mutu, a fost fermecată de prezenţa starului Fiorentinei şi a stat cu el, duminică, peste cinci ore la restaurantul Aquarium, din centrul Bucureştiului.

Când au ieşit din local, fetiţa surorii fotbalistului părea că ar mai fi stat împreună cu unchiul ei încă pe atât, fără să clipească.
Perioada de refacere a lui Mutu, după accidentarea din meciul România – Serbia, e pe cale să se încheie. Cu toate că a suferit fiindcă nu a putut ajuta Naţionala în meciul cu Austria şi echipa sa de club în campionat, “Briliantul” a avut câteva motive de bucurie.
A dat o fugă în ţară unde şi-a revăzut familia, prietenii şi a filmat un clip pentru Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS). Vizibil fericit, “decarul” şi-a luat, la plecarea din restaurant, nepoata în braţe, a glumit cu ea şi a pupat-o de mai multe ori.



Diana nu voia să-l împartă cu nimeni şi nu i-a convenit fapul că unchiul ei a stat de vorbă cu reporterul Click! “Iar, Adi?”, i-a şoptit, puţin bosumflată, micuţa printre dinţi. Totuşi, Adrian a răspuns politicos întrebărilor noastre. “Am venit să filmez un clip publicitar pentru MTS. Am profitat de absenţa din teren şi am dat o fugă în ţară.”




"Briliantul" a filmat gratuit

Hagi, Nadia, Ilie Năstase, Patzaichin, Gabi Szabo, Doroftei, Elisabeta Lipă şi, mai nou, Adi Mutu au filmat câteva clipuri pentru campania “România în mişcare”, lansată de MTS. Directorul departamentului de comunicare din minister, Claudiu Lucaci, ne-a declarat că instituţia la care lucrează nu a plătit nici un leu sportivilor.
“Aceştia au venit de bună voie la filmările care au fost finanţate de o bancă”. Despre această campanie, la care lucrează şi Amalia Năstase, soţia marelui tenisman român, Lucaci ne-a spus că “proiectul atrage atenţia copiilor sa facă sport pentru sănătate şi performaţă”.
sursa


Cel mai tare majordom

Adrian Mutu, starul naţionalei de fotbal a Romaniei, a sosit, duminică la pranz, in Bucureşti pentru a filma un clip publicitar.


"Briliantul" participă, alături de alte mari nume ale sportului romanesc - Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, Gabi Szabo şi Ivan Patzaichin -, la un megaproiect, desfăşurat sub patronajul Ministerului Tineretului şi Sportului şi produs de agenţia de publicitate Eventures, care vizează atragerea tinerilor către sport.



“E o onoare imensă pentru mine! Am fost invitat să filmez alături de aceste nume uriaşe şi chiar am avut emoţii”, a mărturisit “actorul” Adrian Mutu în momentul în care s-a întâlnit cu regizorii. Toate vedetele menţionate au fost convinse să participe benevol la această acţiune, ale cărei filmări sunt sponsorizate de BRD.



“Mă simt bine după accidentare, nu am avut nici cea mai mică reţinere să vin aici! Doar nu o să fac gimnastică la bârnă! Nu va fi greu,nu?”, a încercat “Briliantul” să descreţească frunţile celor prezenţi la întâlnirea cu echipa de filmare.



A dat autografe la filmări

Adrian a sosit în jurul orei 19.30 la locaţia în care s-a filmat duminică seară. A fost actor pentru două ore. S-a simţit excelent şi a râs încontinuu. “Dacă ar fi aşa de uşor şi pe terenul de fotbal! Dar cred că mi se pare uşor pentru că sunteţi voi buni cu mine, nu-i aşa?”, a comentat fotbalistul naţionalei şi al Fiorentinei la adresa colegilor de platou. Adi nici nu a avut timp să respire. Cum a ajuns, a fost luat în primire, la machiaj. S-a îmbrăcat într-o cămaşă albastră, pentru o secvenţă, apoi şi-a luat în serios rolul de majordom.




“Am experienţă de la Londra! Acolo, această profesie e ridicată la rang de mare artă”, a glumit Adrian. Chiar şi aşa, cu experienţă cu tot, fotbalistul a fost pus să facă mai multe “duble”: “Hm, la fotbal nu ai voie duble, ori o dai în poartă, ori nu!”. La final, “Briliantul” a fost rugat să acorde autografe câtorva membri ai echipei de filmare. Scenariul proiectului se poate traduce printr-o singură frază: fiecare dintre vedete va juca rolul unui meseriaş care face sport! Iar Adi a fost majordom.

Mutu va efectua astăzi un control medical


Adrian Mutu va face astăzi un nou control medical la genunchi în urma unei accidentări suferite înaintea meciului României din Austria. Jucătorul Fiorentinei nu a mai jucat de atunci dar, înaintea meciului echipei sale cu Roma, a spus că se aşteaptă să revină pe teren în trei săptămîni.Medicii echipei sunt optimişti în privinţa refacerii atacantului român şi spun că în 20 de zile va reveni la antrenamente intense şi în mai puţin de o lună va fi perfect refăcut. Mutu ar putea juca astfel cu Fiorentina în meciul din deplasarea de la Catania sau în meciul de pe teren propriu cu Sampdoria.

Mutu, topit după nepoţică!



Sosit în ţară pentru a filma un clip publicitar, atacantul român şi-a scos nepoata la restaurant.
Adrian Mutu (30 de ani) a revenit, ieri, în Bucureşti, pentru a filma un clip publicitar. “Briliantul” a petrecut două ore la restaurantul Aquarium din Capitală, alături de nepoata sa de 8 ani, Diana, şi de câţiva prieteni.
Invitat la Bucureşti pentru a filma un clip în cadrul campaniei “Lasă-ţi copilul să devină legendă”, care luptă împotriva sedentarismului şi promovează sportul în rândul tinerilor, Adrian Mutu a profitat de timpul liber dinaintea acţiunii. Atacantul Fiorentinei a fost însoţit la restaurantul Aquarium de sora sa, Laura Cordun, de fiica acesteia, Diana, de finul Alin Mihai şi de alţi trei prieteni.


A pupat-o cu foc pe obraz
“Briliantul” nu şi-a pierdut din ochi nepoata în vârstă de 8 ani, dovedind că e topit după Diana, pe care nu o mai văzuse de câteva luni. A râs cu poftă la glumele micuţei, a sărutat- o cu foc pe obraz în momentul în care au părăsit locaţia şi a dus-o în braţe până la maşină. Nepoţica s-a agăţat drăgăstoasă de gâtul unchiului şi l-a pupat de mai multe ori.


Micuţa i-a spus un banc
Adrian Mutu s-a prefăcut neştiutor atunci când Diana, fiica surorii sale, Laura (foto), l-a întrebat dacă ştie de ce se duce manualul de matematică la medic. “Habar n-am!”, a răspuns “Briliantul”, spre bucuria nepoatei sale, care abia aştepta să-i dea replica. “Pentru că are probleme!”, a spus triumfător Diana, moment în care unchiul ei şi prietenii săi au izbucnit în râs.

sursa

Mutu a stat peste 5 ore la cârciumă


Vesti bune pentru Mutu!


Cu siguranta in aceste momente Adrian este foarte fericit! Principala contracandidata la locul 4 care duce in Champions League, Genoa a pierdut cu scorul de 2-0 in deplasare la Bologna. in urma acestui rezultat Fiorentina urca pe locul 4 cu 58 de puncte la 1 punct in fata echipei Genoa.

Ultimile 5 etape din Seria A se arata decisive in lupta pentru Champions League.

Ultimile meciuri pentru Fiorentina
Fiorentina - Torino
Catania - Fiorentina
Fiorentina - Sampdoria
Lecce - Fiorentina
Fiorentina - Milan

Ultimile meciuri pentru Genoa
Genoa - Sampdoria
Atalanta - Genoa
Genoa - Chievo
Torino - Genoa
Genoa - Lecce

Chiar daca programul Fiorentinei pare mai greu ... se pot intampla multe. Cel mai important lucru este faptul ca in ultimile 3 etape revine Adrian Mutu.
claudya

Fiorentina s-a impus fără probleme în faţa Romei, scor 4-1


Am urmarit cu mare interes meciul de aseara, Fiorentina - Roma, deoarece era un meci mai mult decat important pentru Fiorentina, echipa toscana trebuia sa castige pentru a mai spera la calificarea pentru un loc in Liga Campionilor. Ei bine am ramas impresionata de apetitul incredibil pentru gol a echipei la care activeaza Adrian Mutu. Scorul a fost deschis devreme de Vargas, în minutul 6, fiind singurul gol al primei reprize. Formaţia viola a intrat foarte bine în partea a doua,Gilardino majorînd scorul la numia două minute după pauză. Roma a trebuit să-şi recunoască înfrîngerea devreme, Pizzaro fiind eliminat, apoi, la numai cîteva minute, Gilardino a reuşit dubla. Gobbi a înscris şi el într-o seară perfectă pentru Fiorentina. Pentru Roma a marcat Baptista, în minutul 86 al partidei.
In urma vistorie, Fiorentina a trecut pe locul 4 cu 58 de punte cu unul mai mult decat Genoa care are insa un meci mai putin. Sa speram ca azi Bologna va putea incurca Genoa.
claudya

Mutu:"Revin in 3 saptamani"


Aseara la meciul dintre Fiorentina si Roma, terminat cu victoria echipei viola cu scorul de 4 - 1, a fost prezent si Adrian Mutu. Inaintea meciului acesta le-a spus jurnalistilor italieni ca va revenii pe teren peste 3 saptamani.
Daca se va intampla asa, Adi are sanse minime sa joace cu Catania 10 mai, dar si sansele sa joace cu Sampdoria pe 17 mai, nu sunt prea mari. Astfel Adrian va prinde doar ultimile 2 meciuri, cel cu Lecce in 24 mai si cu Milan pe 31 mai.
claudya

Ce am facut acum 5 ani?

Zilele trecute a aparut pe blogul http://divedecarton.blogspot.com un articol despre Adrian Mutu. Tampeniile aparute pe acel blog au fost preluate de unele ziare si site-uri. Stirea e ceva de genul: X i-a spus Y care i-a spus lui Z si fratele lui Z a spus lui ABC si de acolo a auzit o ziarista. Va puteti imaginea cat de mult a fost inflorita aceea stire? Mi se pare lipsa de profesionalism din partea unora sa ne aducem aminte lucruri care au fost acum 180.000 de ani si care nici macar nu are vreo dovada, ci doar vorbe. Pai sa vorbesti nu te opreste nimeni ... dar tre sa si dovedesti.
Eu refuz sa pun pe blog astfel de lucruri, daca doriti sa cititi dati
CLICK AICI.
Stim cu totii foarte bine sa in tara asta si nu numai, doar scandalurile si rautatiile vand.


claudya

Vedetele dau sfaturi copiilor


Proiectul Ministerului Tineretului şi Sportului a fost pus în practică de Amalia Năstase, soţia fostului mare jucător de tenis.
Amalia Năstase conduce proiectul
Amalia, soţia lui Ilie Năstase, e cea care se ocupă de realizarea proiectului Ministerului Tineretului şi Sportului, privind atragerea tinerilor către sport. Proiectul în sine, care este produs de către agenţia Eventures, condusă de Amalia Năstase, îi va avea ca protagonişti pe cei mai mari sportivi ai României. Este vorba despre Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei şi Ivan Patzaichin.
“Prin intermediul agenţiei noastre am produs clipurile care vor fi folosite în campania Ministerului Tineretului şi Sportului. Doamna ministru Monica Iacob Ridzi s-a implicat foarte mult. Am filmat clipuri cu cele mai mari personalităţi din sport, mesajul acestora adresat tinerilor fiind acela de a face cât mai mult sport. Chiar vineri am făcut filmările cu Nadia Comăneci. Această campanie de promovare a sportului în rândul copiilor şi tinerilor va demara la începutul lunii mai”, a precizat, pentru Libertatea, Amalia Năstase, care a lucrat benevol pentru proiectul ministerului, acesta fiind sponsorizat în totalitate de BRD.

Fiorentina se pregateste de plecarea lui Mutu? Corvino: "Nu-l vom opri!"


Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, la un post de radio italian, ca in cazul in care atacantul Adrian Mutu va dori sa paraseasca formatia din Florenta la finalul acestui sezon, atunci oficialii gruparii Viola sunt dispusi sa discute despre un eventual transfer al sau: "Suntem obisnuti sa nu oprim pe nimeni sa plece. Incercam sa gasim cea mai buna solutie, iar atunci cand cineva ne-ar solicita sa plece, atunci vom discuta, asa am facut-o de fiecare data".

Brandul „Briliant”, scos la vânzare


"Mutu e foarte important pentru Fiorentina şi sper să rămână aşa!"


După ce tehnicianul Cesare Prandelli a vorbit despre importanţa absenţei lui Adrian Mutu din formula de start a Fiorentinei, a venit răndul colegilor "Briliantului" să-l "plângă" pe acesta. Colegul lui Mutu din avanposturi, Alberto Gilardino, spune că românul este o componentă de bază a şi că îşi doreşte să rămână la Florenţa mult timp de acum înainte.
"Adrian Mutu este un jucător foarte important pentru echipa noastră şi îmi doresc ca el rămână aşa pentru multă vreme de acum încolo. Totuşi, Jovetici este un jucător tânăr şi sper ca la meciul de mâine să fie capabil să facă diferenţa", a spus Gilardino.
Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a efectuat, săptămâna trecută, primul control după operaţia la meniscul genunchiului stâng, iar revenirea pe gazon este prevăzută pentru mijlocul lunii mai. Mutu a suferit o intervenţie chirugicală, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng.

Mutu apare in reclame si cu piciorul in gips

sursa

Datornicul Mutu!!!

sursa

Adriana, Adi si Alex :)

Asa cum v-am spus marti, azi voi posta pe blog poze cu Adriana Mutu impreuna cu tatal ei si cu Alex, prietenul lui Adi.



claudya

Mutu promovează imaginea Toyota!!!

A ramas nr. 1

Corvino:"Viitorul lui Mutu nu depinde de mine"


Intr-un interviu pentru Radio Blu, Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului Fiorentina a vorbit printre altele si despre viitorul lui Adrian Mutu la echipa toscana: "Nu depinde de mine dacă vom trăi o altă vară de dragoste. Clubul va evalua toate obtiunile. Eu sunt director sportiv, nu doar eu decit strategia echipei. Aproape întotdeauna acestea au fost împărtăşite în cazul Mutu. Aveti nevoie de un punct de vedere din ambele parti". De asemenea acesta a vorbit si despre zvonurile comform carora Zarate si Khedira ar fi doriti de Fiorentina, "Zarate, Khedira sunt jucători buni. In Argentina acesta este un atacant foarte bun, dar noi suntem foarte bine acoperiti in atac. Iar Zarate nu poate venii aici pentru a fi rezerva lui Mutu."
P.S. Eu personal cred ca daca Adi va pleca de la Fiorentina, principalul pion in plecare lui va fi Corvino.
Claudya

Alte poze cu Adi si Consuelo in timpul sedintei foto pentru Sourvenir Clubbing!

Asa cum v-am spus ieri, azi o sa postez alte poze cu Adi si Consuelo in timpul sedintei foto pentru Souvenir Clubbing.

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

claudya

Probleme la Firente


Mutu, la braţ cu "noul Elvis"


Cand va stirea asta ... imi vine sa mor de ras. Adrian s-a pozat cu Lou Jordan in urma cu 5 ani! Pe vremea cand acesta activa la Chelsea si nu " la o petrecere organizată în Florenţa, zilele trecute" asa cum scrie in articolul de mai sus.
claudya

Mutu, depăşit de Ceauşescu


Eu v-am prezentat aceasta stire in urma cu cate zile, asa ca singurul lucru care ma surprinde din articolul de mai sus, este faptul ca ziaristul care a scris acest articol, se intreaba de ce nu e Alexandra Dinu in top? Hai lasa-ma ... !!! Pai ce ea e vedeta? Nici persoana publica nu e in Italia!!!
claudya

Secretul golurilor lui Mutu! Vezi cine l-a invatat cum sa pacaleasca portarii

sursa

Poze cu Adi si Consuelo de la sedinta foto pentru Sourvenir Clubbing!

In urma cu 3 luni, Adi si Consuelo au facut o sedinta foto prin care care promoveaza noua colectie Souvenir Clubbing. Vedeti mai jos poze cu cei 2 in timpul sedintei foto!

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Maine puteti vedea pe blog  si alte poze cu cei doi.
claudya

Adi si Alex!

Adrian Mutu si Alex sunt buni prieteni. Aproape de fiecare data cand vine in Bucuresti Adi se intalneste si cu prietenul lui.
Mai jos puteti sa vedeti poze cu cei doi la diferite evenimente.




Deasemea, Alex a fost si in hotelul in care a fost cazata echipa la care activeaza Mutu, Fiorentina. Acolo este s-a pozat cu Adi dar si cu altii jucatori ai Fiorentinei, printre care Frey si Gilardino.


free image hostfree image hostfree image host

Joi veti putea vedea pe blog poze cu Adriana Mutu impreuna cu Adi si Alex.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com