6 poze noi cu familia Mutu la cumparaturi in Milano!!!

free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host

Multumim Laviniei pentru poze:*

Vezi alte poze cu Mutu de la antrenamentul nationalei de azi! (31.03.2009)

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Mutu va ajunge la cuţit!

Piţurcă: "Mutu este incert pentru meciul cu Austria!"


Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a declarat că atacantul Adrian Mutu este incert pentru partida cu Austria, meci care se va disputa miercuri, 1 aprilie, la Klagenfurt. Tehnicianul român a declarat că atacantul Fiorentinei nu şi-a revenit după meciul cu Serbia, dar este încrezător că îşi va reveni până mâine. În caz că nu se va întâmpla acest lucru, Piţurcă a declarat că în locul său va juca un alt fotbalist, care va încerca să joace la fel de bine precum Mutu.
"Numai Mutu nu şi-a revenit încă după jocul de sâmbătă, însă sper ca până la ora jocului să fie bine. Dacă nu va fi, va intra alt jucător şi va încerca să joace la acelaşi nivel", a spus Piţurcă la o conferinţă de presă.

77% batem Austria!

In doar 2 zile 22 de persoane au raspuns la intrebarea: CUM CREZI CA SE VA TERMINA MECIUL AUSTRIA - ROMANIA?. Din 22 de persoane 17 (77%) au spus ca Romania va bate Austria. 3 persoane (13%) sunt de parere ca va bate Austria, iar 2 persoane (9%) sunt de parere ca meciul de maine seara se va termina la egalitate!
Sa speram ca va castiga Romania, pentru ca eu sincer cred ca ne mai putem califica la CM 2010!
claudya

Vezi alte poze de la sosirea nationalei in Austria!

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Adrian Mutu: "Vom juca şi pentru Piţurcă! Este normal să fim contestaţi, n-avem rezultate"





sursa

Adrian Mutu a părăsit antrenamentul accidentat!


La antrenamentul desfăşurat astăzi de echipa naţională în Austria,Adrian Mutu a părăsit terenul de joc timp de 15 minute, lipsind de la clasicul 5 contra 2 organizat de Victor Piţurcă. El a făcut apoi cîteva exerciţii fizice strîngînd din dinţi, fiind clar afectat de dureri la piciorul drept.
După cele 15 minute, Mutu a revenit în şedinţa de pregătire, dar a evitat să intre la joc, purtînd un scurt dialog pe margine cu selecţionerul "tricolorilor". După alte cîteva mişcări de stretching, Mutu a intrat pe teren alături de Cosmin Contra, Răzvan Raţ şi Paul Codrea. În cazul în care durerile lui Mutu vor persista şi "Briliantul" nu va putea intra pe teren în meciul cu Austria, este foarte posibil să vedem în teren perechea de atac Marius Niculae - Ciprian Marica, într-un sistem tactic 4-4-2.
free image host

Poze cu Mutu de la antrenamentul nationalei (31.03.2009)

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Sfaturi medicale pentru Mutu!!!



sursa

Video cu sosirea nationalei in Austria!!!

Nationala a ajuns in Austria!!!

Naţionala României a ajuns în această seară în Austria şi s-a cazat la hotelul Werzer din Poertsch.Mutu &Co au fost preluaţi de un autocar direct de pe pista aeroportului. Fotbaliştii naţionalei se vor antrena mâine pe terenul echipei de liga a patra austriece, Welzenegg.


free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image host


Psihologul-solutia nationalei???

Îl pierdem şi pe Mutu pentru Austria?



Mutu face clubbing

Mutu il poate nenoroci pe Piturca: "Vedem daca intru cu Austria"


Accidentat la meciul cu Serbia, Mutu nu s-a vindecat complet si il poate nenoroci pe Piturca - daca meciul ar fi maine, n-ar putea intra pe teren. La ultimul antrenament dinaintea plecarii spre Austria, Mutu n-a rezistat nici o ora ! A parasit terenul de al Cosntanta dupa 50 de minute in care a facut doar alergari usoare!



sursa

Vezi alte poze cu Mutu de la meciul cu Serbia

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com