Ianuarie 2007!!!




free image hostfree image host
free image hostfree image host

sursa

Cum te scoţi, Mutule?

Ziarele din Romania scriu despre iesirea lui Mutu din Cupa Uefa

free image hostfree image host

Al 5-lea episod din copilaria lui Adi Mutu!!!

free image hostfree image hostfree image host
5.02.2009 6.02.2009 13.02.2009

free image hostfree image host


20.02.2009 27.02.2009


sursa

Presa de azi scrie despre eliminarea Fiorentinei!!!

free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host


Poze cu Mutu din partida Ajax Amsterdam-Fiorentina1-1(2-1)!!!

Chiar daca au fost eliminati, jucatorii de la Fiorentina au avut o evolutie mai buna decat cei de la Ajax, dar din pacate lui Mutu nu i-a suras norocul de a se califica mai departe in Cupa Uefa.

free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image host

Mutu, s-a fixat ziua judecăţii!


Atacantul român va afla pe 7 mai 2009 dacă trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro fostului său club, Chelsea.
Adrian Mutu (30 de ani) trebuie să mai aştepte 71 de zile până va afla dacă este obligat să plătească despăgubiri de milioane de euro grupării engleze Chelsea, care l-a dat afară în octombrie 2004, după ce actualul atacant al Fiorentinei a fost depistat pozitiv la cocaină. Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat, astăzi, că apelul înaintat de fotbalistul român pe 5 septembrie 2008, împotriva deciziei Camerei de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA (7 mai 2008), care stipula că Mutu trebuie să plătească către Chelsea compensaţii în valoare de 17.173.990 de euro, pentru ruperea contractului, se va judeca pe 7 mai anul acesta.


"Briliantul" cere anularea pretenţiilor financiare


În documentul înaintat la CAS, ”Mutu solicită Curţii de Arbitraj Sportiv să anuleze hotărârea luată de FIFA şi să stabilească că, de fapt, nici o compensaţie nu este necesară”. Avocaţii atacantului român au considerat exagerate pretenţiile financiare ale lui Chelsea, suma de 17.173.990 euro depăşind cu aproximativ cinci milioane de euro câştigurile obţinute de Mutu doar din contractele semnate cu echipele la care a activat până în prezent (circa 12 milioane de euro).
sursa

Mutu, titular contra lui Ajax!


Returul şaisprezecimilor de finală ale Cupei UEFA ne interesează în mod deosebit, având în vedere că mai mulţi români sunt implicaţi în lupta pentru calificarea în optimi. Astfel, echipa lui Adi Mutu, anunţat titular, va da replica "lăncierilor" de la Ajax, scorul de 1-0 cu care au câştigat în turul de pe Artemio Franchi, făcându-i aceştia din urmă favoriţi.
Oricum, antrenorul Prandelli a dat asigurări că trupa sa se va bate până la capăt, iar partitura va fi una ofensivă, cu un "trident" format din Semioli, Gilardino în centru şi Mutu pe stânga.

Antena 1 - Adrian Mutu a dat-o pe ulei!

sursa

Altă sută pentru Mutu


Curiozitatile ziaristilor!!!


Din aceste afaceri scoate bani buni "Briliantul"

1. Hainele Souvenir Clubbing - Adrian Mutu şi Consuelo sunt acţionari la firma de îmbrăcăminte din Bologna

2. Vinul "10 di Mutu" - Licoarea care poartă numele fotbalistului român a trecut deja graniţele Italiei, fiind vândută şi în Germania

3. Tricourile cu diamant - După ce a marcat golul 100 în Serie A, Mutu şi asociatul lui au scos pe piaţă tricoul cu diamant

4. Uleiul "10 di Mutu" - Afacerea cu ulei de măsline se va lansa în Italia în săptămânile următoare

Maine va aparea tot in acest ziar,un articol despre pizza Pizza 10 di Mutu stropită cu Vinul "10 di Mutu

sursa

Lucescu ii face galerie lui Mutu: "Poate scoate Ajaxul din UEFA!"


Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu crede ca Adrian Mutu poate scoate Ajaxul din Europa.
"Mutu va juca meciul 100 pentru Fiorentina si a inscris 53 de goluri? Sunt cifre impresionante si tot meritul ii apartine. A facut foarte bine cand a revenit in Italia si a demonstrat ca este un om nou. A trecut peste dificultati si asta demonstreaza caracterul sau puternic. Este un adevarat exemplu pe teren, este determinant si joaca pentru echipa. Sunt bucuros pentru Fiorentina si pentru nationala Romaniei. Declaratiile lui sunt de dragoste pentru Fiorentina. De asemenea, a devenit un simbol pentru fotbalul romanesc. Este un adevarat exemplu pentru cum se antreneaza si cum joaca", a spus Lucescu.
Tehnicianul roman crede ca Fiorentina poate invinge la Amsterdam, in mansa retur din 16-imile de finala ale Cupei UEFA: "Este extrem de dificil sa joci primul meci pe teren propriu in cupele europene. La Amsterdam, Fiorentina va avea putine spatii si putine posibilitati de a-si etala jocul. Cu toate acestea, Ajax nu mai este echipa de acum zece ani si cred ca Fiorentina are sanse sa intoarca rezultatul si sa se califice".

Dragomir:"Mutu e unul din cei mai mari fotbalisti ai OMENIRII, e la nivelul lui Cristiano Ronaldo!"


Dumitru Dragomir spune ca e multumit de jocul lui Cristi Chivu. "Adrian Mutu ar fi facut spectacol intr-o asemenea partida!"
"Mi-a placut Chivu. Am fost mandru ca al nostru roman a jucat bine. Meciul a fost unul modest. Mi-am dat seama ca Mutu al nostru e unul din cei mai mari fotbalisti ai omenirii. Daca ma iau dupa ce am vazut in ultimele meciuri, Mutu e clar la nivelul lui Ronaldo", a spus Dumitru Dragomir.

Wallpapers cu Consuelo si Adrian Mutu!

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

click pe imagini pentru a marii

Vin cu pretentii

Asa cum prea bine stiti, Adi are o afacere cu un vin, "Il dieci". Ei bine ce nu stiti este faptul ca "vinul" are un site. Click AICI pentru a vedea site-ul.




claudya&lee

Accident aviatic în Olanda! Mutu nu poate ateriza la Amsterdam!


Fiorentina lui Adrian Mutu trebuia să plece astăzi, la ora 15:00 spre Amsterdam, unde joi va disputa meciul retur din Cupa UEFA, contra lui Ajax. Nu doar rezultatul din tur, 0-1, îi dă bătăi de cap trupei lui Prandelli. Din cauza unui accident aviatic, care a avut loc pe aeroportul din Amsterdam, oficialii viola trebuie să-şi modifice programul stabilit iniţial şi să găsească o cursă către un alt aeroport.
"Fiorentina va pleca cu un zbor direct către Amsterdam pentru meciul său de joi din Cupa UEFA împotriva lui Ajax. După incidentul aviatic petrecut la Amsterdam însă, este posibil ca avionul să aterizeaze pe un alt aeroport decât cel prevăzut iniţial", precizează cotidianul Corriere dello Sport.

Mutu scoate iar tricoul cu diamant: Joaca meciul 100 pentru Fiorentina cu Ajax!

sursa

Mutu a lansat uleiul "Il dieci".


Lucrurile îi merg de minune lui Adrian Mutu, nu doar pe plan profesional, dar şi personal. Fotbalistul Fiorentinei a dat lovitura cu firma Souvenir Clubbing, care produce îmbrăcăminte, dar şi deja celebrele vinuri “Il Dieci”. Şi, pentru că afacerea este profitabilă, a mai scos pe piaţa italiană un nou produs: ulei de măsline care-i poartă semnătura.
“Briliantul” traversează o perioadă fastă e vieţii sale. Face furori pe teren, dar şi în afara lui, în afaceri. Firma la care este asociat, Souvenir Clubbing, şi care este şi unul dintre sponsorii echipei la care joacă, Fiorentina, este deja pe profit şi se preconizează că vânzările, atât la vinul “Il Dieci” cât şi la colecţia de haine, vor creşte semnificativ în următoarea perioadă. Adi n-a stat degeaba şi, văzând că articolele se comercializează atât de bine, a intrat şi pe piaţa alimentară, lansând un nou produs: uleiul de măsline “Il Dieci”.
“În Italia, la restaurante se consumă mult ulei de măsline, chiar şi înainte de masă. Aşa le-a venit ideea să producă şi ei. Plus că unul dintre asociaţi, din câte am înţeles, are şi o livadă de măslini”, a mărturisit Rodica Mutu, mama internaţionalul român, pentru “Curierul Zilei”. Aceasta a mai dezvăluit faptul că vinul lansat de fiul său se găseşte deja şi în magazinele din Italia:
“În Firenze, găseşti acest vin la restaurante, dar şi la unele magazine. Este un vin din regiunea Toscana, iar pe piaţă există vin alb şi vin roşu Il Dieci”. În prezent, la restaurantele din “Cizmă”, preţul unei sticle de vin care poartă semnătura lui Mutu costă 18 euro.

Îmbrăcămintea se vinde în România

Hainele firmei la care este asociat Adrian Mutu şi a cărei imagine o promovează chiar el, Souvenir Clubbing, au ajuns şi în România, de mai bine de un an şi jumătate. Preţul acestora nu depăşeşte 100 de euro. Astfel, un palton costă 350 lei, o pereche de pantaloni din reiat sau jeans - 99 lei, o geacă din fâş - 250 de lei, iar un pulover sau o vestuţă din lână - 69 de lei. Din această săptămână, la Piteşti, se va găsi şi vinul “Il Dieci”.

Cititi si alte articole pe aceasi tema.

free image hostfree image host

sursa


Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Bogdan Lobonţ, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului Ajax Amsterdam, că formaţia olandeză este lipsită de experienţă, iar cuplul de atac al Fiorentinei, format din Adrian Mutu şi Alberto Gilardino, poate decide meciul, informează violanews.com.

"Cînd jucam eu la Ajax erau jucători experimentaţi precum Richard Witschge, Jari Litmanen sau Michael Laudrup. Acum exact asta lipseşte, experienţa. Sunt mulţi jucători tineri şi din această cauză victoria din tur, de la Florenţa, nu este decisivă.

EXCLUSIV!!! Poze noi cu ADRIAN si CONSUELO MUTU din colectia SOUVENIR CLUBBING!!!!


free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image host



claudya&lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com