Bologna - Fiorentina (Mutu convocat)


Meciul Bologna - Fiorentina se joaca maine 01/02/2009 de la ora 16:15 (ora Romaniei) in cadrul etapei a XXII – a din Seria A. Meciul are loc la Bologna pe stadionul Dall’Ara (38.279 locuri). Echipa cu care Fiorentina va da piept, Bologna a fost fondata in 1909 , presedintele clubului este Alfredo Cazzola iar antrenorul echipei este Sinisa Mihajlovic . Culorile echipei sunt: rosu si albastru . Vedetele echipei actuale sunt: Marco Di Vaio, Francesco Antonioli, Christian Amoroso. In ultima etapa jucata, a castigat in deplasare cu scorul 0 - 1 impotriva echipei Atalanta . Echipa se afla pe locul 16 din 20 in actualul sezon, acumuland 22 puncte.
Pentru meciul de maine, antrenorul Cesare Prandelli a convocat urmatorii jucatori: Avramov, Bonazzoli, Comotto, Dainelli, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Mutu, Pasqual, Santana, Semioli, Vargas, Tagilani, Seculin, Gulan e Maritato. Indisponibili: Jorgensen, Jovetic e Kroldrup.
claudya

Revine Mutu! Prandelli: "Mutu e bine. Va fi in teren cu Bologna"


Mutu nu va rata intalnirea cu Croatia de pe Ghencea, dar nici ocazia de a se razbuna pe Mihajlovic, cel care l-a scuipat la meciul dintre Lazio si Chelsea, din 2003.

Mutu a revenit la antrenamente si va intra in meciul cu Boilogna daca va trece cu bine de antrenamentul de azi.

"Pentru meciul impotriva Bolognei am reusit sa-i recuperam pe Dainelli, Kuzmanovici, Pasqual, Vargas si Mutu, dar l-am pierdut pe Comotto. Gianluca are febra, dar cunoscandu-l va face totul posibil sa fie pe teren, suntem optimisti. In ceea cel priveste pe Adrian Mutu, el se afla intr-o stare de sanatate buna si daca trece cu bine si peste antrenamentul de sambata atunci va fi disponibil pentru meciul de maine", a declarat antrenorul formatei Viola intr-o conferinta de presa.


Cititi si alte articole pe aceasi tema! (click pe imagine de jos)

free image hostfree image host

sursa

Se intoarce IL FENOMENO

Inaintea meciul de maine impotriva echipei Bologna, italieni sunt foarte opitimisti cu privire la Mutu. Chiar daca antrenorul Cesare Prandelli nu a anuntat lotul, jurnalisti italieni sunt mai mult decat siguri ca Adi va face parte din lot si implicit maine va fi pe teren.

P.S. Pai nici nu ma mir ca italieni abia astepta ca Adi sa revina ... ca fara el ... DEZASTRU.

In alta ordine de idei, antrenorul formatiei Bologna, a declarat ca se teme de Adi:
Sinisa Mihajlovic:"Mutu este un mare jucător, si in cazul in care va juca, poate face diferenţa. este un mare pericol".
claudya

Avocatul lui Mutu

Mutu a decis să rişte!

Adrian Mutu s-a refăcut în mare măsură după accidentarea suferită la cotul stâng pe 11 ianuarie. Durerile resimţite sunt mai mici decât cele îndurate cu patru luni în urmă, când s-a lovit pentru prima oară, şi starul Fiorentinei are şanse mari să revină curând pe gazon. “Mutu s-a antrenat normal şi ar putea juca duminică, contra Bolognei”, a scris, ieri, “Il Giornale della Toscana”.
Dar cotidianul “Corriere dello Sport” susţine că atacantul de 30 de ani a preferat să rişte, în loc să se opereze în această iarnă:
“Românul ştie că orice nouă căzătură îl va obliga să se opereze. Mutu a hotărât să strângă din dinţi, să încheie cu bine acest sezon şi să se opereze la cot abia în vară”.
Citeste aici si alte articole care sustin ca Adi revine maine!

free image hostfree image hostfree image host

sursa

Joaca Mutu duminica?

Site-ul oficial al echipei Fiorentina, la care activeaza Adrian Mutu, a anuntat ca decarul nationalei si al echipei toscane s-a antrenat normal azi. Astfel sansele ca Adi sa joace duminica impotriva echipei Bologna sunt destul de mari. Antrenorul echipei toscane a anuntat in urma cu cateva zile ca "o a treia luxaţie înseamnă operaţie pentru Mutu şi acest sezon terminat din acest motiv", Cesare Prandelli ar putea sa il menajeze pe Adi duminica.

claudya


Mutu pe prima pagina in Prosport(29.01.09)

Adrian Mutu si Consuelo apar in revista Soc!

Adrian Mutu alaturi de sotia lui, Consuelo, apar in ultimul numar al revistei Soc. In materialul din revista puteti vedea pozele din vacanta din New York.

O fi criză, dar nemţii au prins gustul vinului «Il Dieci» di Mutu

Vinul “Briliantului” are acelaşi succes în Italia ca şi fotbalistul însuşi. În perioada de iarnă, “Il 10 di Mutu” a înregistrat dublul vânzărilor de la lansare.
Vinul lui Adrian Mutu, botezat cu numărul de pe tricoul fotbalistului, şi-a dublat vânzările în perioada Sărbătorilor de iarnă. Din cele trei sortimente roşu, alb şi roze- italienii au preferat să aibă pe masă vinul sângeriu. Lansat pe piaţă în iunie 2008, vinul fotbalistului român este preferat în primul rând de fanii Fiorentinei.

Distributorii, entuziasmaţi de dublarea vânzărilor, spun că nu au simţit nevoia să facă o statistică exactă a sticlelor vândute, dar cifra este de ordinul sutelor de mii. “Suntem foarte mulţumiţi de vânzări şi am punctat pe celebritatea lui Adrian când am decis să colaborăm. Suntem bucuroşi că nu ne-am înşelat”, ne-a spus Filippo Bernocchi, fiul proprietarului “Centro Delicatezze” din Florenţa, distributorul exclusiv al vinului “Il Dieci di Mutu”.
La început, piaţa a fost testată cu distribuţia în hoteluri şi resturante, dar vânzările au depăşit zona Florenţei, ajungând până în Germania. Preţul de bază al unei sticle este de 8 euro, dar fiecare vânzător final îşi reglează preţul după solicitare. În resturantele hotelurilor, sticla poate ajunge şi până la 15 euro.

În curând, licoarea, care poartă numele celui mai în vogă fotbalist român al momentului, va ajunge şi în ţara noastră, unde urmează să fie distribuit de italieni. El se va vinde în restaurantele de lux, dar se va găsi şi la hipermarketuri.
Vinul din seria Chianti este produs de Societatea Agricolă “San Felice”, aflată la jumătatea distanţei dintre Florenţa şi Siena, în zona Toscana, renumită pentru vinurile sale de calitate. “Vom continua colaborarea cu fotbalistul şi în 2009, pentru că suntem mulţumiţi de primele rezultate”, ne-a spus Fabrizio Nencioni, directorul comercial al producătorului de vinuri. Cu toate că anul trecut, în toamnă, era prevăzută o lansare oficială la podgoriile din Castelnuovo Berardenga (lângă Siena), aceasta nu a mai avut loc din cauza diferitelor accidentări ale fotbalistului român.
sursa

Adi Mutu: "Acum doi ani m-a vrut Chicago Fire!"

Adrian Mutu a afirmat ieri că nu e tentat de un transfer în Statele Unite şi că, oricum, nu are nici o ofertă din SUA. “Briliantul” a dezvăluit că ar fi putut pleca în America acum doi ani, însă nu a dorit să se rupă de Europa, acolo unde se joacă fotbalul adevărat.
“Venisem de un an la Fiorentina. În 2007, într-adevăr, am primit o propunere tentantă de la yankei. Era vorba despre un contract fabulos, la Chicago Fire. Însă aveam 28 de ani, nu era o provocare pentru mine să joc acolo, oricâţi bani mi-ar fi fost oferiţi. Mai aveam şi mai am multe de demonstrat în fotbal!”.
sursa

Cel mai bun fotbalist dintre impresari!

Dupa ce Adi a intervenit in transferul lui Herea la Timisoara, jurnalistul Florin Caramavrov a scris un editorial despre ce e mai bine sa fie Mutu ... "fotbalist" sau "impresar"?

sursa

Mutu in faliment?

Bombă. „Briliantul” l-ar putea urma pe David Beckham peste Ocean


Ziarele din Romania scriu ca Adi va revenii duminica ;)!

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

sursa sursa sursa sursa

Transferul lui Herea la Timişoara a fost blocat de Mutu


Vezi alte poze in timpul meciului cu Lecce dar si in timpul accidentarii

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

In timpul accidentarii!

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Adrian Mutu apare in revista Star!!!

Adrian Mutu apare in revista Star! Adi apare in doau articole.
In articolul de mai jos puteti citii ce tata bun e Adi! (in caz se mai indoia cineva)

In al doilea-lea articol puteti citii niste clasemente in care bine inteles Adi este pe primul loc!

Nici sotia lui Consuelo nu s-a lasat mai prejos.


claudya

Mutu revine în forţă! Prandelli îl vrea duminică în teren!



sursa

Mutu, pe 28 în topul celor mai populari fotbalişti în 2008!



sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com