Poze de la meciul Roma - Fiorentina 1-0!

free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image host


sursa

Fiorentina a pierdut cu 1-0!!!

Cu Mutu capitan, Fiorentina a pierdut in deplasare cu As Roma .Briliantul avand o prestatie buna.
Mai tarziu vom posta poze de la meci:)

Mutu, căpitanul Fiorentinei contra Romei!


Adrian Mutu, atacantul naţionalei României, este căpitanul Fiorentinei în meciul de astăzi contra Romei. Antrenorul Cesare Prandelli l-a numit, în absenţa lui Dainelli, accidentat în meciul contra lui Olympique Lyon, căpitanul echipei. Este pentru prima dată de la venirea sa la trupa Viola cînd Mutu poartă banderola.
click AICI pentru a urmarii meciul live video

Adrian Mutu titular in meciul cu Roma!


Adrian Mutu este dat titular de catre cele mai importante ziare si agentii de sport din Italia.

Gazzetta dello Sport: Frey, Zauri, Kroldrup, Gamberini, Vargas, Felipe, Kuzmanovic, Montolivo, Santana, Gilardino, Mutu.

La Repubblica: Frey, Zauri, Kroldrup, Gamberini, Vargas, Felipe, Kuzmanovic, Montolivo, Santana, Gilardino, Mutu.

La Nazione: La Repubblica: Frey, Zauri, Kroldrup, Gamberini, Pasqual, Felipe, Kuzmanovic, Montolivo, Santana, Gilardino, Mutu.

Stadio: Frey, Zauri, Kroldrup, Gamberini, Vargas, Felipe, Kuzmanovic, Montolivo, Santana, Gilardino, Mutu.

Fiorentina.it: Frey, Zauri, Kroldrup, Gamberini, Vargas, Felipe, Kuzmanovic, Montolivo, Santana, Gilardino, Mutu.

In alta ordine de idei, Adi Mutu are o cota 3,40 pentru a marca contra echipei romane.
claudya

Prandelli:Mutu nu trebuie huiduit! Cu cât îl fluieri mai mult, cu atât joacă mai bine!"

"Dacă îl enervează pe Mutu, cu atât mai bine. În situaţiile tensionate, Mutu reacţionează bine. Cu cât îl fluieri mai mult, cu atât joacă mai bine. Mutu ne-a ajutat să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor. A fost bine pentru noi că nu l-am cedat Romei"


sursa

Sărbătoarea "Briliantului"!


Internaţionalul român Adrian Mutu, anunţat titular la oaspeţi, este aşteptat ca pâinea caldă de suporterii romanilor, care nu au uitat că „Briliantul” este jucătorul care a refuzat în vară transferul la echipa lor favorită, după ce cele două cluburi ajunseseră la un acord. Românul va bifa azi cel de-al 200-lea său meci din Serie A, acolo unde a debutat în anul 2000, pe vremea când evolua la Inter. „Mutu reuşeşte de fiecare dată în situaţii grele să dea tot ce are mai bun. A existat o perioadă în care a trebuit să se recupereze după o accidentare stupidă, iar zvonurile legate de plecarea sa nu au fost decât vorbe goale”, a subliniat antrenorul Cesare Prandelli în conferinţa de presă susţinută ieri. Tot el i-a elogiat în egală măsură pe Mutu şi Totti, apreciind că ambii jucători sunt capabili de a decide singuri soarta unui meci.

78 de goluri a marcat Adi Mutu în cele 199 de meciuri jucate în Serie A

Mutu îşi invită familia la Milano


Briliantul îşi va petrece Crăciunul alături de familie, care o să se strângă în jurul mesei, la casa sa din Milano. Ca în fiecare an, părinţii şi sora acestuia îşi vor lua o vacanţă în ajunul Crăciunului şi vor fi alături de nepoţii şi fiul lor, în unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa. De Revelion, Adrian şi Consuelo au ales ca destinaţie Austria, fie un hotel de lângă o pârtie de schi din Kitzbühel, fie un luxos apartament în Viena.

Roma – Fiorentina



Meciul Roma – Fiorentina se joaca maine (30/11/2008) de la ora 16.00 (ora Romaniei) Meciul are loc la Roma pe stadionul Stadio Olimpico (82.307 locuri). Echipa cu care Fiorentina va da piept, Lazio a fost fondata in 1927, presedintele clubului este Daniele Pradè. In ultima etapa jucata, Roma a castigat in deplasare cu scorul 3-0 impotriva echipei Lecce. In vara AS Roma au vrut sa il transfere pe decarul echipei Fiorentina, Adrian Mutu a refuzat insa trecerea la echipa romana. In locul lui a fost trasferat brazilianul Baptista, oficiali echipei romane au declarat cu o ipocrizie iesita din comun ca Baptista este mai bun ca Mutu. Ei bine se vede cat de bun este atacantul Baptista, Roma a marcat 14 goluri in 12 meciuri. Astfel Roma ocupa locul 15 din 20, fiind o dezamagire totala, acumuland 14 puncte.

Ziaristi din Italia vad in meciul Roma – Fiorentina si un mare duel intre doi mari jucatori ai lumii. Totti vs. Mutu. Sa speram in invingator va iesii decarul echipei din regiunea Toscana, Adrian Mutu!


claudya

Mutu convocat pentru meciul cu AS Roma!


Adrian nu mai are nici o problema medicala, si asa cum era de asteptat, Cesare Prandelli la convocat pentru meciul din deplasare de maine de la ora 16:00 contra echiepei romane! Alaturi de Adrian Mutu, antrenorul Fiorentinei i-a convocat si pe urmatorii: Almiron, Da Costa, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Jovetic, Kroldrup, Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Osvaldo, Pasqual, Pazzini, Santana, Semioli, Storari, Vargas e Zauri.

Meciul de maine se arata unul foarte incins! Fanii echipei romane si-au adus aminte ca in vara Adi a fost aproape de un trasfer la Roma, dar in ultimul moment transferul a cazut, Adi refuzand sa mearga la echipa din capitala Italiei. Cu siguranta Adrian va fi huiduit Stadio Olimpico. Si oficiali echiepei AS Roma si-au adus aminte ca l-au ratat pe Mutu in vara.

claudya

Baptista: "Mutu e un jucator mare.As vrea sa joc alaturi de el!"


Dupa ce in vara Totti uimea pe toata lumea cand anunta ca ar fi gata sa dea el inca un milion de euro ca Mutu sa ajunga pe Olimpico, acum brazilianul Romei Julio Baptista dezvaluie ca viseaza sa joace alaturi de Mutu.

"Mutu este un jucator mare, dar si Roma are jucatori exceptionali ca Totti, De Rossi, Vucinic. Bineinteles ca ar fi minunat sa joc alaturi de Mutu, dar eu sunt la Roma si el la Fiorentina. Cred ca avem putere sa ca stigam toate partidele ramase pana acum", a spus atacantul Romei.

Mutu "desenat" la masina de scris!

Bucuresteanul Gheorghe Simion (39 de ani) are o pasiune mai putin obisnuita: reproduce desene la masina de scris dupa fotografii. Barbatul si-a descoperit aceasta abilitate pe vremea cand lucra ca paznic la un depozit. "Cand eram de serviciu, intr-o noapte, am luat o masina de scris veche din magazie si am inceput sa tastez de mai multe ori litera "S".

Cat despre portrete, Gheorghe i-a desenat pe Adi Mutu, Elvis Presley si chiar pe Nicolae Ceausescu.


sursa

Daniele Prade: "Nu-l mai vrem pe Mutu. E doar un adversar pe care trebuie să-l batem!"


Direcotrul sportiv al Romei confirmă faptul că giallorossii şi l-au dorit cu orice preţ pe internaţionalul român în vară, dar spune că oferta nu mai este una de actualitate.

"Mutu nu ne mai interesează, nu îl mai vrem la Roma. Acum e doar un adversar pe care vrem să îl învingem cu orice preţ. Sîntem într-o situaţie dificilă în clasament şi ne trebuie victorii!" a spus Prade, drept răspuns la afirmaţiile făcute ieri de omologul său de la Fiorentina, Pantaleo Corvino, care anunţa că gruparea viola este dispusă să se despartă de cîţiva jucători în perioada de transferuri din ianuarie.

Gamberini: "Mutu este Totti-ul Fiorentinei!"


Prefaţând meciul de pe Olimpico, partidă care va opune pe AS Roma şi Fiorentina, Gamberini consideră că Roma nu va fi ea însăşi dacă nu-l are în teren pe Totti.

"Într-adevăr, n-am mai câştigat de 16 ani în capitală, dar îl avem pe Mutu. Pentru noi Adrian este cel puţin la fel de important pe cât este Francesco Totti pentru ei", a declarat coechipierul românului la gruparea toscană.

"Si-a facut publicitate pe numele lui"

eri Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" a scris ieri pe blogul lui, un top despre persoane anonime din Romania care sustin ca au patit tot felul de lucruri cu vedetele doar pentru a fi pe prima pagina a ziarelor! Pe primul loc in topul domnului Mircea Babea, se afla nimeni altul decat asa zisul chelner care sustine ca a fost batut de Mutu! Nu am crezut nici un moment ca ceea ce sutine chelnerul este adevarat. Dar ziarele din Romania au scris saptamanii intregi despre acel parvenit doar pentru ca numele "Mutu" vinde!


P.S. Mutu nu la batut niciodata pe ala ... dar ce nu face omul pentru niste banii si sa se vada pe prima pagina a ziarelor!

claudya

sursa

"Cine nu sare, e cu Mutu!" Fanii Romei pornesc razboiul impotriva lui Adi Mutu!


Derby-ul dintre Roma si Fiorentina se anunta unul cu scantei: fanii romani si-au adus aminte de scandarile lui Mutu din vara si nu sunt dispusi sa-l ierte prea usor.
Capul de afis in etapa a 14-a din Italia este tinut de derby-ul dintre Roma si Fiorentina lui Adi Mutu.

Fanii Romei vor sa-l intimideze pe Mutu inainte de marele derby si au pornit pe siteul revistei dedicate suporterilor giallorossi o adevarata campanie. Suporterii lui Totti si compania si-au adus aminte ca in vara dupa zonurile transferului sau pe Olimpico, Mutu a refuzat Roma si a scandat alaturi de fanii viola "Cine nu sare, este romanist!".

"Cine nu sare, e cu Mutu" este campania dusa de Il Romanista care cere ca toti fanii sa trimita pe adresa posta@ilromanista.it ironii la adresa romanului pentru a fi publicate in revista.

Eu ii invit pe totii fanii lui Adrian Mutu sa trimita mesaje celor de la "Il Romanista", sa le aratam noi cat de iubit este Mutu! Scrieti mesaje in engleza sau in italiana. Puteti sa va folositi de urmatorul site http://translate.google.com/translate_t# pentru a face traduceri. Trimiteti mesajele pe adresa de mail : posta@ilromanista.it
claudya

"Mutu e jucătorul nostru, e exclus să plece de la Fiorentina!"


Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului Fiorentina a dezminţit categoric, azi, posibilitatea ca Adrian Mutu să părăsească în vară gruparea viola, pentru AC Milan.

Panteleo Corvino:"Mutu rămâne un jucător al Fiorentinei, fără nicio posibilitate să meargă în altă parte. Această problemă a fost închisă în momentul în care Mutu a semnat un nou contract cu Fiorentina până în 2012", a spus acesta, pentru site-ul oficial al clubului.

Site-ul firenzeviola.it anunţase marţi, că impresarul atacantului Adrian Mutu, Alessandro Moggi, s-a întâlnit cu oficialii grupării AC Milan, la sediul clubului italian, şi a tratat cu aceştia trecerea internaţionalului român de la echipa AC Fiorentina la formaţia antrenată de Carlo Ancelotti.

Astazi se deschide clubul Le­­­­vel!


Clubul Pasha a fost inchis, iar in locul lui va fi deschis clubul Level azi, începând cu ora 24.00. La inaugurarea din aceasta seara va fi prezenta Anna Lesko. La clubul Le­­­­vel (fostul Club Pasha), acţionar a rămas în conti­­­­nuare Adi Mutu, alături de alţi trei asociaţi, cu un procent de 25%.
claudya

"Totti e un jucător mai important la Roma decât Mutu la Fiorentina"


Fostul campion mondial Giancarlo Antognoni a afirmat că nu poate face o comparaţie între Adrian Mutu şi Francesco Totti, pentru că fiecare are un rol precis în echipa în care evoluează şi fiecare este decisiv în felul lui, informează Fiorentina.it.

"Din punctul de vedere al caracteristicilor în joc mă simt mai aproape de Totti decât de Mutu. Jucătorul Romei a evoluat în ultimii ani mai avansat, pe un post asemănător cu al meu. Nu pot să spun că Mutu este mai puternic. Totti mi se pare că are mai multă fantezie în joc, joacă mereu pentru echipă şi este decisiv mai ales prin pase decât prin goluri. Este normal să fie aşa pentru că el s-a născut ca mijlocaş, iar aşa eşti mai obişnuit să observi mişcarea pe teren a colegilor tăi", a afirmat fostul căpitan al Fiorentinei, Giancarlo Antognoni.

Acesta a comentat şi jocul prestat de atacantul român: "Mutu, în schimb, e un individualist, are instinctul unui vârf. Poate decide de unul singur o partidă. Chiar şi el are imaginaţie în joc, dar mereu îşi finalizează în mod personal acţiunile. Totti nu este aşa, el este simbolul Romei, aşa cum am fost eu la Florenţa. E normal ca echipa să se mişte în jurul lui. Mutu este şi el un lider pe teren. Bineînţeles, atunci când lipseşte Totti, Roma are probleme, îşi pierde punctul de reper şi jocul caracteristic. Fiorentina suferă mai puţin prin absenţa lui Mutu".

Fostul fotbalist Giancarlo Antognoni a evoluat la Fiorentina între 1972 şi 1987, iar în 1982 a cucerit titlul de campion mondial cu naţionala Italiei.

"Mutu e scula!"


Şeful Ligii, Dumitru Dragomir este de parere ca Adrian Mutu este cel mai bun jucator al anului 2008! ;) . La intrebarea "Cine merită titlul de cel mai bun fotbalist român din 2008?" acesta a raspuns :"Mutu, tată! E sculă! Şi Chivu, dar nu prea a jucat. Iar din campionatul intern, Dorin Goian şi Rădoi."
Noi suntem de parere cu domnul Dumitru Dragomir!
Mutu e cel mai bun!
claudya

Viitorul lui Mutu depinde de rezultatul partidei cu Steaua!


Sandro Mencucci, administratorul delegat al Fiorentinei, a declarat pentru postul de radio toscan Radio Blu că toate „mutările” din această iarnă vor depinde de rezultatul meciului pe care Mutu şi compania îl vor juca în grupele Ligii împotriva Stelei, la Bucureşti.

Sandro Mencucci:„În proporţie de peste 50 la sută, viitorul lotului Viola va depinde de ultimul joc din Liga Campionilor, pe care îl vom disputa împotriva Stelei”, a spus Mencucci, completat de directorul sportiv Pantaleo Corvino: „Doi-trei jucători vor pleca în ianuarie, până acum i-am păstrat pe toti pentru că aveam nevoie de ei în meciurile din Liga Campionilor“.

Moggi: "Mutu la Milan? Nicio sansa!"


Alessandro Moggi, impresarul lui Mutu, a declarat ca atacantul roman va ramane la Fiorentina, infirmand astfel zvonurile conform carora ar urma sa fie transferat la Milan.

Alessandro Moggi:"Mutu la Milan? Cu siguranta nu. Fiorentina i-a prelungit contractul lui Adrian pana in 2012 si astfel au fost depasite toate neintelegerile de pana atunci. Cu Milan nu exista niciun fel de tratative deoarece Mutu isi doreste sa ramana la Fiorentina".

Site-ul firenzeviola.it a scris, marti, ca impresarul atacantului Adrian Mutu, Alessandro Moggi, s-a intalnit cu oficialii lui Milan, la sediul clubului italian, si a tratat cu acestia trecerea internationalului roman de la Fiorentina la formatia antrenata de Carlo Ancelotti.

Corvino a anuntat ca in ianuarie vor pleca doi jucatori de la Fiorentina, insa i-a asigurat pe fanii viola ca printre acestia nu va fi Adi Mutu, care a avut oferte de la Roma si Milan: "Deocamdata nu ne gandim la transferul lui Mutu, va anunt cand va fi momentul potrivit", a spus Corvino.

Alte poze cu Mutu din partida Fiorentina-Lyon!!!

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

sursa

Mutu, la borna 200! ;)


Atacantul Adrian Mutu va înregistra, duminică, în meciul Fiorentinei cu AS Roma 200 de prezenţe în campionatul Italiei, din care 69 de partide pentru gruparea toscană. În cele 199 de meciuri jucate până în prezent în campionatul Italiei, Mutu a marcat 78 de goluri. El a marcat 37 de goluri pentru Fiorentina.

În Italia, Adrian Mutu a mai evoluat la Internazionale Milano, Verona, Parma şi Juventus Torino. La Inter, Adrian Mutu a jucat în 10 meciuri şi nu a marcat niciun gol. Apoi a trecut la Verona, unde a jucat 57 de meciuri şi a marcat 16 goluri. La Parma, unde l-a întâlnit şi pe actualul său antrenor Cesare Prandelli, Mutu a jucat în 31 de partide şi a înscris 18 goluri.

După evoluţia de la Parma, Mutu a fost transferat la Chelsea, unde a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a fost suspendat şapte luni. În ianuarie 2005, Mutu a semnat un contract cu Juventus, unde a jucat în 32 de meciuri şi a marcat 7 goluri. Presa italiană notează că Mutu evoluează în meciul 200 chiar în meciul cu AS Roma, echipă care l-a dorit în vară.

Ziarele italiene vorbesc despre jocul "Briliantului"


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com